dinzoo pisze:Ania my tu wszystkie hurtem się w kaftany nadajemy....za sprawą Bolusia...ale jakież słodkie to wariactwo![]()
![]()
![]()
![]()
I ja kaftanik proszę,jak siedzieć w fajnym towarzystwie to siedzieć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:Ania my tu wszystkie hurtem się w kaftany nadajemy....za sprawą Bolusia...ale jakież słodkie to wariactwo![]()
![]()
![]()
![]()
Aniada pisze:Dachowej!Jożo nie legitymuje się dowodem przynależności do jakiejkolwiek rasy.
Uprzedzam pretensje - jest adoptowany![]()
bonsai88 pisze:Aniada w pustym mieszkaniu ciężko jest wynająć 1 pokój.
Aniada pisze:MB&Ofelia pisze:W zamian za to diablątko mruczące uszkodziło sowę z mojej kolekcji
Zbierasz sowy? Od czasu naszego ostatniego spaceru po wrocławskim zoo, zakochałam się w sowach, puchaczach, puszczykach. Toż to jak z bajki stworzenia. Na żywo nie widziałam nigdy, i nie mogłam się od tych klatek oderwać. Jakie to bezgranicznie piękne ptaki. Magia po prostu...![]()
![]()
![]()
Sowiątka śliczności![]()
![]()
!!!
Zachwyciłabym się wczoraj, ale mam dostęp do internetu tylko w pracy (domowy komp odmawia w tej kwestii posłuszeństwa). Uwielbiam sowy. Na żywo (poza zoo) widziałam puszczyka i płomykówkę. "Poluję" na następne, ale nie jest łatwo, bo to nocne ptaszyska. W domu "nieożywionych" mam ponad 350 (wiem, zbieraczka jestem). Jakoś do tej pory udawało mi się pogodzić obecność w mieszkaniu kota i sowiej kolekcji (z kilkoma tylko szkodami, naprawianymi przy pomocy kleju).
W znalezieniu pokoiku niestety nie pomogę. Mam rodzinę na południu, ale w okolicy Wadowic, a to chyba trochę nie w tym rejonie... Ale w Koszalinie proszę bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, MB&Ofelia i 39 gości