nie poddawaj się, walcz z cukierkoholizmem, wkońcu ci się uda
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
napewno miałby wzięcie jakby zrobić jeszcze inne smaki/rodzaje to już całkiem szał tylko gorzej z wysyłką
Pasibrzucho wstaw sobie link do leniwej kuchni w podpis
a ja się wczoraj zdziwilam Poszłam byłam do Kauflandu celem nabycia mleka skonsensowanego w puszce(Gostynia) i kukułek (Wawelu) , wódkę w domu ze slubu brata mam nie znalazłam ani jednego ani drugiego kolega uprzejmie donosi ze nie nabył ostatnio nutelli w słoiku I się zacukałam Bo wiem o wojnie kauflandu z Podravką i danonkami ale żeby tego focha rozciągac na innych dostawców?
znowu mi się kukułek zachciało, no muszę wstąpić do sklepu, wracając z pracy ale, ale przypomniało mi się, że mam w zamrażarce pół-półlitra no, no coraz bliżej do zrealizowania planu - likier kukułkowy na sobotę