olciak84 pisze:Klatka lapka - najlepiej na pilota jak jest ich wiecej i czajenie się w oknie z tym pilotem by w razie czego zamknac.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olciak84 pisze:Klatka lapka - najlepiej na pilota jak jest ich wiecej i czajenie się w oknie z tym pilotem by w razie czego zamknac.
kotx2 pisze:olciak84 pisze:Klatka lapka - najlepiej na pilota jak jest ich wiecej i czajenie się w oknie z tym pilotem by w razie czego zamknac.
Sa takie klatki ? Jeśli tak to pewnie kosztują majątek ,komu by się chciało faszerować elektroniką zwykłą klatkę dla kotów .
olciak84 pisze:kotx2 pisze:olciak84 pisze:Klatka lapka - najlepiej na pilota jak jest ich wiecej i czajenie się w oknie z tym pilotem by w razie czego zamknac.
Sa takie klatki ? Jeśli tak to pewnie kosztują majątek ,komu by się chciało faszerować elektroniką zwykłą klatkę dla kotów .
no ja od mpacz pozyczyłam taka. i co prawda moj gledzil pod nosem że cały dizeń przy oknie ale sam stwierdził, po pożyczeniu drugiej automatic, że woli na pilota, bo tak co chwile wskakiwał na dach by popraiwac, bo to wiatr zawiał, bo to krzywa i zamykała sie;|
araksol pisze:dziękuję bardzo będę dzwonić jak już przyjdzie klatka..oby dały się oswoić bo szkoda by było żeby straciły szansę na dom...
[url=http://tiny.pl/h4pbt][IMG]http://i.imgur.com/IOwBa.gif[/IMG][/url]
olafen pisze:Co to jest podbierak ?
kotx2 pisze:olciak84 pisze:Klatka lapka - najlepiej na pilota jak jest ich wiecej i czajenie się w oknie z tym pilotem by w razie czego zamknac.
CatAngel pisze:olafen pisze:Co to jest podbierak ?
Podbierak to kolejna po klatce-łapce rzecz dobra na kotysama tak łapię nawet te najdziksze koty. Niedawno łapałam 5małych dzikusów na podbierak
one szybkie jak błyskawica, ale podbierak był szybszy
malce się rzucały jak opętane
a teraz ciekawskie świata
i zaczynają się oswajać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości