Moderator: Moderatorzy
jeeeej! sama przyjemność...Megana pisze:Co do karmnika, to kiedy indziej o nim opowiem, jak mi się mózg przestanie lasować...
Bo na razie temperatury tutaj osiągnęły poziom, na jakim można robić dwie rzeczy:
Pierwsza - siedzieć w domu przy włączonej klimie i szczelnie zamkniętych oknach i - uwaga - koniecznie okiennicach.
Druga - wisieć w morzu, przynajmniej w odległości 20 metrów od brzegu, mając pod sobą przynajmniej 5 metrów do dna - bo tam chłodniej, machając leniwie płetwami i co minutę zanurzając błyskawicznie wysychającą głowę. Na nosie ciemne okularki pływackie obowiązkowe.
Pozdrawiam parząco parzydełkami -
wasza początkująca MEDUZA.
Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!
Meg (wstrzymując na chwilę pakowanie plecaka na plaży) - O rany, majtki zostały na dnie, trudno, wracam bez majtek...
Teżet (mierzy wzrokiem sukienkę małżonki, szczęśliwie nie mając pojęcia, że w szmateksie wisiała na wieszaku pod hasłem "bluzki") - dobra, idź bez majtek, tylko nigdzie nie siadaj!!!
Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!
Meg (wstrzymując na chwilę pakowanie plecaka na plaży) - O rany, majtki zostały na dnie, trudno, wracam bez majtek...
Teżet (mierzy wzrokiem sukienkę małżonki, szczęśliwie nie mając pojęcia, że w szmateksie wisiała na wieszaku pod hasłem "bluzki") - dobra, idź bez majtek, tylko nigdzie nie siadaj!!!
Megana pisze: ...Co można robić tyle godzin gdzieś nago? Chyba, że cały czas gadały i płynęły...
To jest dopiero sport extremalny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości