obecnie mamy 4 kandydatów i 3 kandydatki - pudło obsadzone

fundatorzy nagród też się zadeklarowali
TYLKO BANERKA BRAK

EVA czekam na opis Kacpra !!!!
Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:faktycznie, widac, jak bardzo byl zabiedzony, zaniedbany i nieszczesliwy... a teraz... koci pan i wladca![]()
ale wlasnie dokladnie o tego typu przemiany mi chodzilo
Kociara82 pisze:kurde, cos maly wybor jest... zeby tak chociaz po 6 kandydatow i kandydatek bylo...![]()
nastepna edycja: krowki i pingwinki.
wyczekiwane szylkretki we wrzesniu i to bedzie ostatnia edycja tego konkursu, a przynajmniej ostatnia prowadzona przeze mnie.
Jesli chcielibyscie kontynuowac to - ja odpadam jako prowadzaca, ale w razie czego moge pomoc np tak jak teraz Iza pomaga mnie![]()
![]()
Izus, za Twoje zdrowko pije, bo pomoc Twoja jest przeogromna. Ja miedzy innymi nie zamierzam kolejnej serii konkursow prowadzic z powodu wariactw mojego komputera. Dopoki nie bede wiedziala co jest tego przyczyna i poki przyczyny nie zlikwiduje ostatecznie - mimo szczerych checi nie bede prowadzila podobnych konkursow wiecej. Wybory zaczely sie w pazdzierniku zeszlego roku, ja prowadze je od listopada. Od nie pamietam juz ilu edycji przy ogromnej pomocy glownie ze strony Izy, za co jestem bardzo wdzieczna, ale mam wrazenie, ze troszke juz za bardzo tej pomocy naduzylam, a nie chce sie wami wciaz wyslugiwac - wiec po tej edycji beda jeszcze ostatnie 2 "mojego autorstwa". W sumie bedzie to 12 edycji. Bedzie mnostwo czasu na opracowanie, przygotowanie i wydrukowanie kalendarza, tak jak chcieliscie. Mysle, ze od poczatku grudnia powinien byc juz gotow do sprzedazy, tak moim zdaniem byloby najlepiej. Ale o szczegolach jeszcze nie raz bedziemy rozmawiac jak przyjdzie czas
kociamysza pisze:Zarzekala sie zaba blota...
Dokladam przemiane Kici.Yody, mam tylko trudny wybor z fotami 'po' bo 'przed' jest wybrana.
Kociara82 pisze:ale chcieliscie by bylo na kalendarz a rok ma 12 m-cy. Z ta edycja od urwiniu bedzie 12. Koniec tematu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości