Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 18:49 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Ot, życie i Mila uskutecznia koopska poza kuwetą... ale Mila ma kuku na muniu i ma na to papier...
Poproszę o zestaw łatwych kotów :oops:

No dobra, coś nabazgroliłam dla Kleksika bez sprawdzania.

Proszę poprawcie, pomóżcie, uzupełnijcie... :oops: bo trzeba wbijać ogłoszenia.
Chłopaki nie mają żadcnyh ogłoszeń a oni najszybciej się "starzeją."
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 18, 2012 19:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Zosiu prześlij mi tekst ogłoszenia, jak masz ładne zdjęcia to też poproszę tylko musimy ustalić portale żebyśmy sie nie kopiowały.
joanna3113

Post » Śro lip 18, 2012 19:12 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Asiu nie mam żadnych zdjęć. Może Kasia wyśle.
Na razie wysyłam jeden tekst tu, może ktoś nam pomoże poprawić.
Ja mam listę portali, moge np. wpisywać te od końca a ty od początku albo jakoś tak.

Kleksik ma prawie 4 miesiące. Ma bardzo ciekawe umaszczenie, jakby wytwór fantazji malarza stosującego tylko biel i czerń. Cały brzuszek i łapki lśnią czystą bielą.
Radośnie pręży czarny jak smoła ogonek a na pleckach nosi przykrótki czarny płaszczyk w fantazyjne białe łatki.
Pyszczek Kleksika zasłania tajemnicza czarna maseczka a może czapeczka, a na nosku jak znak tajemnej organizacji czarny trójkącik, stąd jego imię Kleksik, od czarnego kleksika na nosku. Na poduszeczkach łapek także znajduje się kilka śmiesznych czarnych piegów. Jest bardzo przyjacielski, radosny i wesoły. Uwielbia ludzi. Nie przepuści okazji żeby przespać się z Dużymi w łóżku. Bardzo lubi się przytulać i być noszony na rękach. Z racji młodego wieku często uskutecznia galopady i dzikie zabawy razem z braciszkiem Bąblem. Kocha wszystkie psy i koty. Bez problemu może zamieszkać z dorosłym kotem, psem albo bratem (możliwa jest adopcja w „dwupaku”). Bezbłędnie trafia do kuwety. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Kleksik ma przepuklinę pępkową, którą trzeba będzie usunąć podczas kastracji.

Kleksik szuka domu, który może zaoferować mu dużo miłości i uwagi i najlepiej towarzystwo drugiego zwierzaka, żeby nie czuł się samotny. Kleksik przebywa w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 19:14 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Co tu poprawiać :?: :?: :?: :?: Idealnie :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 18, 2012 19:17 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Alu, ty się kobito nie wydurniaj tylko poprawiaj, bo takie byle co pójdzie do ogłoszeń.

Jeszcze tylko ogłoszenie dla Bąbla i zdjęcia od Kasi...
Jak się pojawi na pewno wyśle...i trzeba będzie wrzucać...
bo to jest najpilniejsze.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 19:28 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Słuchajcie co napisała kamari " Dziewczyny, jak ktoś ma kota na wydaniu to piszcie pw do Fogtrin. Ładnie się przedstawiła, opisała dokładnie swoje warunki mieszkaniowe
Pisz Zosiu, Joanno piszcie :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 18, 2012 19:30 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

A gdzie ta Fogtrin?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 19:31 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=143384&start=285

Wiadomo, trzeba się dopytać, ale jest duże serce dla biedaka.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lip 18, 2012 19:43 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

kamari pisze:Tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=143384&start=285

Wiadomo, trzeba się dopytać, ale jest duże serce dla biedaka.

Za chwile poczytam
joanna3113

Post » Śro lip 18, 2012 19:46 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Ja coś tam jej napisałam na PW, może nie za mądrze, bo szybko.
Jak się odezwie to będzie pole d negocjacji... jak nie to pozostaniemy w tym samym punkcie: OGŁOSZENIA
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 20:01 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Basia dzisiaj źle się czuję bardzo ją boli, mam nadzieje że dzielny partyzant zgłosi pielęgniarką żeby podały coś na uśmierzenie bólu.

Basiu dr Mikulska prosiła żeby Cię pozdrowić, bardzo, powiedziała że się pomylili, a wierz że ona zawsze ma rację.
joanna3113

Post » Śro lip 18, 2012 20:11 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

joanna3113 pisze:Basia dzisiaj źle się czuję bardzo ją boli, mam nadzieje że dzielny partyzant zgłosi pielęgniarką żeby podały coś na uśmierzenie bólu.

Basiu- wiemy, że czytasz, więc proszę ,poproś o środki przeciwbólowe.
Nawet dzielny partyzant nie jest ze stali :ok:
joanna3113 pisze:Basiu dr Mikulska prosiła żeby Cię pozdrowić, bardzo, powiedziała że się pomylili, a wierz że ona zawsze ma rację.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lip 18, 2012 20:40 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Basiku, wiesz, że trwam :ok:

Staram się jakoś pomóc, choć mam dziś zły, zły dzień.

Proszę, pomóżcie poprawić także ogłoszenie dla Bąbelka, bo będzie trzeba ogłaszać chłopaków.

Bąbelek to prawie 4-miesięczny, elegancki kawaler. Na jego umaszczenie mówi się prozaicznie pingwinek. Ale on jest łaściwie czarnym kotkiem, dla którego nie wystarczyło materiału u krawca na pełen kombinezon i pozostał w płaszczyku. Na wszystkich łapkach ma białe getry, białe chrapki poniżej noska. Możemy alej zażartować, że nie starczyło także czarnego materiału na śliniaczek czy też gorsecik, który połyskuje kontrastową czystą bielą. Ma złote figlarne oczyska, widać, że chłopak jest chętny do zabawy. Bąbelek jest młodym radosnym kociakiem, który lubi szaleć ze swoim bratem Kleksikiem. Okazuje wielką sympatię zarówno w stosunku do kotów jak i do psów. Kocha również ludzi, bardzo chętnie daje się głaskać i przytulać ale jest troszkę bardziej nieśmiały od swojego braciszka i niechętnie pozwala się nosić na rękach. Do kuwety trafia bezbłędnie. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo dobrze zaaklimatyzuje się w domu z innym kotem lub psem. Byłoby to nawet wskazane, ponieważ chłopak jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Może także zostać oddany do adopcji razem z braciszkiem, Kleksikiem w ramach adopcji w „dwupaku”.

Bąbelek szuka domu, który może zaoferować mu dużo miłości i uwagi i najlepiej towarzystwo drugiego zwierzaka, żeby nie czuł się samotny. Kleksik przebywa w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Czekam jeszcze na zdjęcia od Kasi i ostateczne wersje ogłoszeń.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 21:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

A wizyta przed/poadopcyjna? :oops:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lip 18, 2012 21:11 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:Basiku, wiesz, że trwam :ok:

Staram się jakoś pomóc, choć mam dziś zły, zły dzień.

Proszę, pomóżcie poprawić także ogłoszenie dla Bąbelka, bo będzie trzeba ogłaszać chłopaków.

Bąbelek to prawie 4-miesięczny, elegancki kawaler. Na jego umaszczenie mówi się prozaicznie pingwinek. Ale on jest łaściwie czarnym kotkiem, dla którego nie wystarczyło materiału u krawca na pełen kombinezon i pozostał w płaszczyku. Na wszystkich łapkach ma białe getry, białe chrapki poniżej noska. Możemy alej zażartować, że nie starczyło także czarnego materiału na śliniaczek czy też gorsecik, który połyskuje kontrastową czystą bielą. Ma złote figlarne oczyska, widać, że chłopak jest chętny do zabawy. Bąbelek jest młodym radosnym kociakiem, który lubi szaleć ze swoim bratem Kleksikiem. Okazuje wielką sympatię zarówno w stosunku do kotów jak i do psów. Kocha również ludzi, bardzo chętnie daje się głaskać i przytulać ale jest troszkę bardziej nieśmiały od swojego braciszka i niechętnie pozwala się nosić na rękach. Do kuwety trafia bezbłędnie. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo dobrze zaaklimatyzuje się w domu z innym kotem lub psem. Byłoby to nawet wskazane, ponieważ chłopak jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Może także zostać oddany do adopcji razem z braciszkiem, Kleksikiem w ramach adopcji w „dwupaku”.

Bąbelek szuka domu, który może zaoferować mu dużo miłości i uwagi i najlepiej towarzystwo drugiego zwierzaka, żeby nie czuł się samotny. Kleksik przebywa w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Czekam jeszcze na zdjęcia od Kasi i ostateczne wersje ogłoszeń.

Zosia, puść mi na pw swój e-mail. Mam akurat zdjęcia na mailu
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]