Dlaczego kot pedałuje?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2004 17:20

z Morganka to mamy taki łóżkowy rytuał :D
rano jak tylko się budzę to przychodzi do mnie ( muszę się wcześniej kołdrą po szyję nakryć) na piersi ugniata i ciumka, a wieczorem to samo, jak się położymy to czeka, aż sie dobrze nakryję i przychodzi ciumkać
Tylko na wakacjach nie chciała do mnie przychodzic, wogóle nie chciała ze mna spać (znalazła sobie inne łózko)
nie czułam się z tego powodu szczęśliwa
a chłopaki nie ciumkają i nie depczą

pivonka2

Od: Pt lis 26, 2004 17:10

Post » Pt lis 26, 2004 19:54

elca pisze:Też słyszałam, że to nawyk z dzieciństwa - ale mój najmłodszy kot, 6 miesięczny, dopiero niedawno zaczął ugniatać. Przypomniało mu się? :)

Ja też nieufnie odnoszę się do "dziecinnej" teorii - bo Szlemik również zaczął ugniatać dopiero po ukończeniu mniej więcej 5 miesięcy ;-) i początkowo szló mu trochę niesporo... Największym ugniataczem jest Snooker, ale Szlemik ćwiczy :-)
Dropszuś ugniata rzadko, a jeśli już, to z reguły w powietrzu, rozcapierzając pazury :-)
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Sob lis 27, 2004 9:06

eSqr pisze:bo on wtedy "proboje" cos z reki wyrwac :) lwy np tak poluja chwytaja pyskiem i rozrywaja wnetrznosci tylnymi lapami :)

...hmmm, chce odciac sobie zrodelko ktore ja karmi? :wink: a tak powaznie...dzis nad ranem crosta wlazla do mnie pod koldre i co jej sie prawie nie zdarza MRUCZALA :1luvu: i ocierala pysio o moja reke :D
Obrazek
Obrazek

ranocchia

Od: Śro wrz 29, 2004 6:49

Post » Sob sty 08, 2011 19:28 Re: Dlaczego kot pedałuje?

Mam pytanko :) Bo moja kotka ugniata ciągle takiego pluszowego miśka i ma przy tym bardzo dziwną pozę taką jakby...nie wiem jak to nazwać ale tak to wygląda jakby kopulowała chociaż jest kotką xD Więc mam pytanko: Czy wasze kotki też przyjmują do pedałowania jakąś pozę? :P

Kasiula909

Od: Nie kwi 27, 2008 18:10

Post » Sob lut 19, 2011 0:58 Re: Dlaczego kot pedałuje?

Kasiula909 pisze:Mam pytanko :) Bo moja kotka ugniata ciągle takiego pluszowego miśka i ma przy tym bardzo dziwną pozę taką jakby...nie wiem jak to nazwać ale tak to wygląda jakby kopulowała chociaż jest kotką xD Więc mam pytanko: Czy wasze kotki też przyjmują do pedałowania jakąś pozę? :P

Kocur mojej mamy tak mnie ugniatał, przy czym jeszcze ciamkał sweter i mruczał, miałam wrażenie, że uważa mnie za samicę, którą złapał za kark :P , i wygoniłam go, bo był zbyt brutalny ;) Nie wiem, czy to było zachowanie dominacyjne, czy seksualne, został wykastrowany przed ukończeniem roku i nie ma takich doświadczeń ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw maja 26, 2011 21:10 Re: Dlaczego kot pedałuje?

orikosmo

Od: Czw maja 26, 2011 21:06

Post » Pt maja 27, 2011 11:37 Re: Dlaczego kot pedałuje?

ugniatanie się,ślinienie i ssanie to objaw choroby sierocej.
takie odruchy mają dwa moje,odłączone za wcześnie od mamy koty.
Szprotek był z mamą najdłużej,nie ugniata mnie,nie próbuje ssać,ale mruczy najgłośniej i wywala brzucho do głaskania,czyli luz i relaks pokazuje na dorosły koci sposób...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt maja 27, 2011 12:05 Re: Dlaczego kot pedałuje?

[quote=]Szprotek był z mamą najdłużej,nie ugniata mnie,nie próbuje ssać,ale mruczy najgłośniej i wywala brzucho do głaskania,czyli luz i relaks pokazuje na dorosły koci sposób...[/quote]
To mój Władzio ma dokładnie to samo. Amelka zaś ugniata, ale tylko zielony koc, on jest jej najlepszym przyjacielem :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

[poprzednia]