[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 14:33 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Awanturka niestety wylądowała na antybiotyku :?
Do weta dotarła z tak pokazowym glutem, że się inaczej nie dało :roll:
Zresztą w niczym ten glut jej nie przeszkadza, a już najmniej w uprzykrzaniu życia. Nie tylko mi :lol:
Awantura - postrach kotów :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lip 18, 2012 16:11 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Jak się jest jedyną dziewczyną w bandzie, to trzeba pokazać siłę i hart ducha :D

Trzymam kciuki z maluchy, za W&W zwłaszcza, chyba najbardziej podobają mi się czarne koty :mrgreen:

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

Post » Śro lip 18, 2012 16:26 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

OKI pisze:Awanturka niestety wylądowała na antybiotyku :?
Do weta dotarła z tak pokazowym glutem, że się inaczej nie dało :roll:
Zresztą w niczym ten glut jej nie przeszkadza, a już najmniej w uprzykrzaniu życia. Nie tylko mi :lol:
Awantura - postrach kotów :twisted:

Przeczytałam: guzem... 8O Więc glut mnie nieco uratował od zawału :roll: ...

Co mam napisać? Jak zwykle trzymam kciuki...

Ogarnęłam już inne fanty na bazar i wystawiam :mrgreen: Dla Ciebie i dla mnie(na Uciechowską Skarpetę).

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lip 18, 2012 18:15 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Zaropiałym oczom, glutom, kichawkom i innym choróbskom mówimy zdecydowane: NIE :!: :!: :!: :twisted:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro lip 18, 2012 18:42 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Oferta wymiany "moich" 4 bielańskich dziczy na jednego muranowskiego (nie doczytałam, on z Twoich okolic?) kuterłapkę nadal aktualna.

Awanturko mała śliczna, nie choruj :ok: :ok: :ok:

I trzymajcie kciuki, żeby całe to cholerstwo mi się jutro połapało :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lip 19, 2012 9:15 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Wielbłądzie, gratki, bo wiem, że się złapały :piwa:
Ja się chętnie wymienię. Dodaję duuużo gratisów :mrgreen:

Banda nieźle, tylko oczko Mirona zamiast poprawy wygląda coraz gorzej :? Ropy nie ma, ale spojówka wygląda jak dwa schabowe przed panierowaniem :x

Oczy Wita wyglądają coraz lepiej, u niego przynajmniej widać, że leczenie działa.

Awantura leczy gluta odkrywaniem nowych możliwości - wczoraj mianowicie odkryła zasłonki w kuchni. Ostatnie, których nie zlikwidowały Dziaboły :twisted:
Zapitalanie po nich góra-dół ma chyba wg Awantury wartość leczniczą, bo uprawia ten sport z dużą pasją :? W wolnych chwilach tłucze przybraną rodzinę :roll:

A dzięki dobrej duszy, która specjalnie wczoraj podyrdała do UDz. mamy talon na leczenie kulaska. I rzut beretem ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Post » Czw lip 19, 2012 10:04 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Złapały się trzy. Najmniejsza, najsprytniejsza cholera (ta z gorszym oczkiem :( ) ze trzy razy spierdzieliła mi z klatki zanim pociągnięte sznurkiem drzwiczki (bo gadziątka za małe na samoistną współpracę z mechanizmem łapki) zdążyły się domknąć - czyli jutro też muszę przypitalać do roboty kilka godzin wcześniej, co by sobie jeszcze jednego kotka do kompletu złowić :twisted:

Wyszłam na wariatkę przed nową kierowniczką :oops:
A w powietrzu w okolicach lady głównej nadal unosi się powalający fetor sardynkowego Whiskasa - pan sprzątający też bardzo mnie polubił :oops:

Nie wiem, co dalej i ZA CO :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lip 19, 2012 10:07 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Cholera, Wielbłądzie :( Żebym się wściekła to i tak tylko dobrym słowem mogę pomóc :(
Dziś łapię kulasa i od wczoraj zanoszę modły, żeby się złapał jako pierwszy i ostatni.
Jak jego bury kumpel pierwszy wlezie do klatki, to będę miała CHOLERNIE duży problem :(

OKI

Post » Czw lip 19, 2012 20:51 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Ech, dupa, łapanka odłożona chwilowo :(
Za to kolega Miron zaraz będzie równie popularny wśród warszawskich wetów, co Foster :? Znów sobie wycieczkę zafundował :roll:
Musiałam na cito zabrać dziś do weta kota sąsiadki - niektórzy znają Lakiego ;) Wyhodował sobie mianowicie eleganckiego ropnia na szyi, który mu właśnie jeszcze bardziej elegancko pękł był :roll: Sąsiadki oczywiście akurat nie było, więc po sąsiedzku zabrałam chłopa na Dziką testować nową lecznicę :twisted:

Wlazłam do domu i zobaczyłam Mirona, to tylko zgarnęłam drugi transporter - bo przecież obcy wet mi nie wypisze recepty na krople w ramach ropnia na szyi :roll:
Lecznica jak lecznica, lekarka fajna, kociara. Ceny - niefajne, całe szczęście testowane na cudzym kocie :oops: No ale prywatnie to szybko mnie tam nie zobaczą :mrgreen:

OKI

Post » Czw lip 19, 2012 21:02 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

A to się działo ... skąd Laki se ropnia wyhodował 8O ? I co odczynia Miron :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lip 19, 2012 21:07 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Laki to nie wiem, nie przyznał się - ale pewnie z jakichś starych bójek :roll:

Miron te oczy ma o-brzyd-li-we :x I kompletnie nie reaguje na leki, w dodatku w drugim oczku też już się zaczyna :(

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 8:48 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Oczy oczami, ale małym grozi śmierć przez uduszenie :evil:
Wszystkim małym, jak leci :evil:
Osiągnęły stan pobudzonego elektronu, o którym wiadomo, że gdzieś tam jest, namierzyć się go nie da, ale widać efekty jego istnienia :twisted:
A im bardziej które "chore" tym większą ma zdolność rozrabiania :twisted:

Momentami mam wrażenie, że jest ich ze dwadzieścia, tylko jak trzeba krople zapuścić, to się okazuje, że jest jeden. Ten ze zdrowymi oczami, oczwiście :twisted:

Ja tu sobie po cichutku oszaleję :roll:

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 9:05 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

Katar je udusi :P ? biedactwa :cry:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt lip 20, 2012 9:09 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

To nie będzie katar, tylko taka duża zaraza :twisted:

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 10:17 Re: [WAW] Kocięta- POMOCY DT/TDT dla kulaska! :( s.19

A moje małe sprytne cholerstwo JEST.
Dziadostwo sprytne jak czort, byłam już bliska płaczu, kiedy po raz kolejny zdążyła schrzanić z klatki tuż pod domykającymi się drzwiczkami :twisted: Na szczęście przylazła też matka, zaczęła miziać to małe i widać się gadzinie instynkt dziczyzny na kilka sekund osłabił :twisted:
Mamuśka też złowiona i właśnie pojechała na Podleśną. Jutro ją wypatroszą.
Maleńka, moim zdaniem na pewno poniżej roku, chuda jak nieszczęście, z przerzedzonym futerkiem. I ze spojrzeniem mojej Biduńki [`] - tak bardzo podobnym, że aż coś we mnie w środku zakłuło i nie chce przestać :( Co najgorsze: nie sprawiała wrażenia superdzikiej...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]