Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olciak84 pisze:moj TZ to pikuś ;D, czasem sapnie ze ma 6 zwierząt a ja chce wiecejale jego rodzinka jest na nie ;| a ja nie mam warunków
kasia04051987 pisze:olciak84 pisze:moj TZ to pikuś ;D, czasem sapnie ze ma 6 zwierząt a ja chce wiecejale jego rodzinka jest na nie ;| a ja nie mam warunków
e
tz TZ to jest pszyszly TZ:P jego rodzina juz mi zapowiedziala ze jak bede w ciazy to kotow kategorycznie w domu nie bedzie.Mam sie ich pozbyc!!!!<obojetnie schron ulica dom> ma ich nie byc....:O:O:O
PS chyba w zgodzie z tesciowa to nie bede zyla:P
Miraclle pisze:kasia04051987
yyyyyyyyyy że co? Masz się pozbyć? Jeszcze czego, a co ich to obchodzi... Twoje koty, Twoja ciąża, Twój dom!!!
Współczuję przyszłych teściów, choć moi nie lepsi, też jakoś specjalnie nie przepadają za zwierzętami...
kasia04051987 pisze:moja przyszla tesciowa to toleruje zwierzeta ale na dworze ...nie w domu:/ ja sie nie przejmuje .....ona sie boi ze dziecko bedzie chore jak koty beda....ja jej juz tlumacze nty raz jak sprawa wyglada ale ona wie swoje
olciak84 pisze:kurcze Mleczna idelanie pasuje do Czarnuli Mojej - no zesz kurak...
oby znalazly domek
kasia04051987 pisze:olciak84 pisze:kurcze Mleczna idelanie pasuje do Czarnuli Mojej - no zesz kurak...
oby znalazly domek
haha mysl o mlecznej intensywnie...moze domek sie znajdzie;)
Odnosnie tesciowej juz nie przyjezdza bo byly dwa na tymczasie...ale jak ich nie bylo to tez jej sie nie podobalo bo Filo i Dudus siersc
wszedzie zostawiaja a no i w domu smierdzi<nie prawda> gdybym miala 10 kotow fakt moglo by czuc ale teraz nic nie czuć ... ha ha no jeszcze nie jest moja tesciowa wiec... ::P:P:P:P<nigdy nic nie wiadomo czy tez sostanie nia:P:P![]()
![]()
![]()
kasia04051987 pisze:Miraclle ja widzę iż niedaleko mieszkasz.....kiedys mieszkałam w Jaworznie:)
Miraclle pisze:olciak84 można przyjść że mleczna wirtualnie jest już Twojaoj z chęcią byś ją przemyciła do domku
kasia04051987 pisze:Miraclle ja widzę iż niedaleko mieszkasz.....kiedys mieszkałam w Jaworznie:)
Ano mieszkam![]()
Fajna ta Twoja przyszła teściowa(bez urazy) Wg ludzi nieposiadających zwierzęta to: brudasy, śmierdziele, w domu syf...
Jak przyszedł do nas pies to moja babcia zaczęła rzadziej do nas przyjeżdżać, jak doszedł kot 5 lat temu, od tego czasu nie przyjeżdża w ogóle. Od roku mam dwa![]()
Nawet jakoś rodzina rzadziej nas odwiedza, co mnie na rękę bo mój Kubuś stresuje się gośćmi, a w jego stanie stres nie wskazany
Miraclle pisze:olciak84 można przyjść że mleczna wirtualnie jest już Twojaoj z chęcią byś ją przemyciła do domku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot], puszatek i 418 gości