Morfeusza nie dostałam

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:cos faktycznie w tym miesiacu malo zgloszen....jesli do konca terminu zgloszen nie uzbiera sie znacznie wiecej zglaszajacych-zamkne ten watek i w tym miesiacu konkursu nie bedzie a wplacone juz pieniadze przejda do puli na sierpien.
isabell36 pisze:Kociara82 pisze:cos faktycznie w tym miesiacu malo zgloszen....jesli do konca terminu zgloszen nie uzbiera sie znacznie wiecej zglaszajacych-zamkne ten watek i w tym miesiacu konkursu nie bedzie a wplacone juz pieniadze przejda do puli na sierpien.
Nie dlatego to piszę, że zgłosiłam Ryśkę
ale jak można nie zrobić edycji gdy są zgłoszeniaprzecież to będzie niesprawiedliwe dla zgłaszających pieniądze przejdą do następnej edycji, a łabądki to co ???
Można przecież ustalić że beneficjent będzie tylko jeden wspólnie uzgodniony.
Boo pisze:Zastanawiam się nad Wojtusią teraz Zołzą z opolskiego schronu, która dochodzi do siebie u nas na tymczasie.
Thorkatt pisze:Wszystkie łabądki wyjątkowe, a ich historie wzruszające.
W tej edycji dla każdego łabądka podaruję szczurzaka ze swojej "stajni", a dla dużych Misski i Mistera uszyję torbę na zakupy - może z kotem
Boo pisze:Zastanawiam się nad Wojtusią teraz Zołzą z opolskiego schronu, która dochodzi do siebie u nas na tymczasie.
Kociara82 pisze:ale co to za konkurs, jak sa tylko 2 kandydatki i 3 kandydatow albo po 1 tylko?
Mykam cos zjesc i dalej fru na miasto, mam nadzieje ze jak wroce wieczorem to bedzie mnostwo labedzic i labedzi
merlok pisze:Myślę, że jeszcze kilka zgłoszeń będzie. Kwota będzie mniejsza, więc rzeczywiście można ustalić w tej edycji jednego beneficjenta. A może przedłużyć o kilka dni termin zgłaszania?
merlok pisze: Aha, i ponieważ kandydatów mało, to proponuję głosowanie tak jak w pierwszych edycjach - tylko na 1 kandydata i 1 kandydatkę.
dagmara-olga pisze:chciałabym jeszcze dodać Kefira
TYLKO: mam foty do wysłania mailem - proszę na pw adres mailowy , wyślę w ten sposób i Morfeusza i Kefira
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości