Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jarunka Slana pisze:Z radością informuję, że Zula wróciła po pięciu tygodniach do domu !!!Jarunka Slana pisze:Dnia 9.06 w Poznaniu na ulicy Marszałkowskiej przy Grunwaldzkiej zaginęła kotka Zula.
boni pisze:byles na wilczyckiej w weterynarii? w moim sklepie na popularnej- ziuta i kropka- nie ma ogloszenia. zapraszam do wywieszenia.
sysiowy pisze:ZAGINĄŁ CZARNY KOT WARSZAWA ŻOLIBORZ OKOLICE PLACU WILSONA !!!
W PONIEDZIAŁEK 16 LIPCA PO POŁUDNIU ZAGINĄŁ CZARNY KOT.
OKOLICA ZAGINIENIA, PODAJE ULICE: KRASIŃSKIEGO, FILARECKA, PRÓCHNIKA, GENERALNIE OKOLICE PLACU WILSONA !
KOT JEST SAMCEM !!
KOT NAZYWA SIĘ SAURON !!!
KOT JEST CAŁY CZARNY !!!
WYKASTROWANY !!!
KOT MA WSZCZEPIONY CHIP A WIĘC U WETERYNARZA ZNAJDZIESZ DO KOGO NALEŻY KOT
NUMERY KONTAKTOWE:
508 402 811
533 536 395
kinia81 pisze:witam!
Przepraszam,że tutaj pisze ale nie umiem wkleić zdjęcia mojego kotka, który spadł dzisiaj z balkonu na os. W.
Jest maści czrnej, waży ok. 4.5kg, wabi się Atos. Ma ponad rok. Jest łagodny i przyjacielski, reaguje na swoje imię. W domu czekają na niego: ja, czyli Kinga, mój chłopak Radek i jego brat Portos. Wszyscy bardzo za nim tęsknimy i mamay nadzieje ze za niedługo się odnajdzie.
jest wykastrowany ale od małego jest w domu i nie miał wcześniej możliwości przebywania na dworze... Jeżeli ktoś go widział to prosze o kontakt nr tel. 609871456
Kinga
kinia81 pisze:Witam
Odnośnie ogłoszenia o zaginionym Atosie to na szczęście zguba się znalazła, jeszcze tylko wizyta u weterynarza i wszyscy będziemy szczęśliwi
Pozdrawiamy Kinia i
Życzymy powodzenia w poszukiwaniach swoich pupilów.
Almare pisze:Cześć. Nazywam się SAURON i jestem całym czarnym kocurkiem. Nie mam nawet jednej białej plamki. I mam wielkie żółte oczy. Jestem wykastrowany i zaczipowany.W poniedziałek się przestraszyłem i wyskoczyłem przez okno z I piętra. Nie jestem kotkiem wychodzącym, więc schowałem się w jakimś ciemnym kącie i boję się wyjść. Proszę, pomóż mi znaleźć mój domek i moich kochanych człowieków, którzy bardzo za mną tęsknią a Pańcia na pewno strasznie płacze bo mnie bardzo kocha. No i czeka na mnie moja kocia przyjaciółka Sheela. Mieszkam na ul. Krasińskiego, ale mogę być w ok. ul. Próchnika, Filareckiej, Toeplitza, Suzina, a nawet Słowackiego. Tel. do mojej Pańci Anusi: 508 402 811 a do Pańcia Sysia 533 536 395. Chcę wrócić do nich i do ich ciepłego łóżeczka
...
A to jestem ja:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2 ... 5aa63.html
Mulesia pisze:Almare pisze:Cześć. Nazywam się SAURON i jestem całym czarnym kocurkiem. Nie mam nawet jednej białej plamki. I mam wielkie żółte oczy. Jestem wykastrowany i zaczipowany.W poniedziałek się przestraszyłem i wyskoczyłem przez okno z I piętra. Nie jestem kotkiem wychodzącym, więc schowałem się w jakimś ciemnym kącie i boję się wyjść. Proszę, pomóż mi znaleźć mój domek i moich kochanych człowieków, którzy bardzo za mną tęsknią a Pańcia na pewno strasznie płacze bo mnie bardzo kocha. No i czeka na mnie moja kocia przyjaciółka Sheela. Mieszkam na ul. Krasińskiego, ale mogę być w ok. ul. Próchnika, Filareckiej, Toeplitza, Suzina, a nawet Słowackiego. Tel. do mojej Pańci Anusi: 508 402 811 a do Pańcia Sysia 533 536 395. Chcę wrócić do nich i do ich ciepłego łóżeczka
...
A to jestem ja:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2 ... 5aa63.html
viewtopic.php?f=1&t=144218
sysiowy pisze:ZAGINĄŁ CZARNY KOT WARSZAWA ŻOLIBORZ OKOLICE PLACU WILSONA !!!
W PONIEDZIAŁEK 16 LIPCA PO POŁUDNIU ZAGINĄŁ CZARNY KOT.
OKOLICA ZAGINIENIA, PODAJE ULICE: KRASIŃSKIEGO, FILARECKA, PRÓCHNIKA, GENERALNIE OKOLICE PLACU WILSONA !
KOT JEST SAMCEM !!
KOT NAZYWA SIĘ SAURON !!!
KOT JEST CAŁY CZARNY !!!
WYKASTROWANY !!!
KOT MA WSZCZEPIONY CHIP A WIĘC U WETERYNARZA ZNAJDZIESZ DO KOGO NALEŻY KOT
NUMERY KONTAKTOWE:
508 402 811
533 536 395
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Myszorek i 67 gości