osobom, które dokonuję zakupów w opcji KT, wysyłam rozliczeniowe pw..
Moderator: Moderatorzy
Annazoo pisze:kubek srebrny za 8zł poproszę
annakreft pisze:Annazoo pisze:kubek srebrny za 8zł poproszę
konkurencjamój ci on mój - 9 pln
Nie cieszyłabym się jeszcze, po prostu milczę i karnie kupuję, by nie oberwać od właścicielki wątkuolciak84 pisze:z dala od fal
Annazoo pisze:Nie cieszyłabym się jeszcze, po prostu milczę i karnie kupuję, by nie oberwać od właścicielki wątkuolciak84 pisze:z dala od fal
Spieszę donieść, że Waluś jest bojowym kotem, po przejściach, z naderwanymi uszami, absolutny dominant i agresorolciak84 pisze:Annazoo pisze:Nie cieszyłabym się jeszcze, po prostu milczę i karnie kupuję, by nie oberwać od właścicielki wątkuolciak84 pisze:z dala od fal
Oj Ty![]()
![]()
Annazoo pisze:Spieszę donieść, że Waluś jest bojowym kotem, po przejściach, z naderwanymi uszami, absolutny dominant i agresorolciak84 pisze:Annazoo pisze:Nie cieszyłabym się jeszcze, po prostu milczę i karnie kupuję, by nie oberwać od właścicielki wątkuolciak84 pisze:z dala od fal
Oj Ty![]()
![]()
edit_f pisze:no tak.. mnie należy się bać![]()
czy z walusiem nie jest lepiej, nie wycisza się chopak?
Annazoo pisze:Spieszę donieść, że Waluś jest bojowym kotem, po przejściach, z naderwanymi uszami, absolutny dominant i agresorolciak84 pisze:Annazoo pisze:Nie cieszyłabym się jeszcze, po prostu milczę i karnie kupuję, by nie oberwać od właścicielki wątkuolciak84 pisze:z dala od fal
Oj Ty![]()
![]()
Waluś kobiet też nie, ale Milordów - hm... Jego wkurzają wyższe sferyolciak84 pisze:Annazoo pisze:Spieszę donieść, że Waluś jest bojowym kotem, po przejściach, z naderwanymi uszami, absolutny dominant i agresor
Milord ma ludzi od tego ale jak tzreba to przywai łpą, tylko jakoś kobiet nie bije
Annazoo pisze:Waluś kobiet też nie, ale Milordów - hm... Jego wkurzają wyższe sferyolciak84 pisze:Annazoo pisze:Spieszę donieść, że Waluś jest bojowym kotem, po przejściach, z naderwanymi uszami, absolutny dominant i agresor
Milord ma ludzi od tego ale jak tzreba to przywai łpą, tylko jakoś kobiet nie bije
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości