Broszka & Company cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2012 20:53 Re: Broszka & Company

Dziewczyny - dziewczyna została sama z kotami - ma 12 w domu i teraz matka czterech kociat zaginęła - jak jej tam pomóc. Ona jest z Bedzina

viewtopic.php?f=13&t=144084&p=9049460#p9049460
Ostatnio edytowano Wto lip 17, 2012 20:56 przez olafen, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto lip 17, 2012 20:55 Re: Broszka & Company

felin pisze:
olafen pisze:No to masz bardzo interesująco ?
Moja Citka już nie biega, ona tylko śpi i siedzi przy misce. Teraz siedzi przy skrzyneczce z trawą :mrgreen:

Lucek wspina się po firance pod sam sufit a potem z tej wysokości skacze. Firanki nadają się tylko do wymiany, ale tym już przestałam się przejmować :mrgreen:

Ha, ja w ogóle nie mam firan u siebie. Natomiast tu, gdzie teraz jestem, przypinam codziennie nieskończoną ilość razy zerwane zaslony :roll: A przed chwilą mój rudzielec przewrócil fotel na kólkach - ja go ledwo podnoszę (fotel znaczy), a rudzielec waży okolo 6 kilo i bez trudu obala 8O

Ja nie lubie bez firan i zasłon, bo czuje się wówczas taka goła :oops:

olafen

Post » Wto lip 17, 2012 20:58 Re: Broszka & Company

oj tak, muszę być cierpliwa. "Najgorsze" jest to, że to jest niezwykle uroczy i rozkoszny kot. On rozrabia z miną aniołka i nie da się na niego złościć.
Laserek oczywiście jest w użyciu, poza tym codziennie rzucamy sobie myszki albo się ganiamy.
A podobno przy dwóch kotach jest więcej czasu wolnego, bo koty zajmują się sobą. Taa, jasne, naczytałam się bzdur to teraz mam :D

Fiodor nie może być kotem wychodzącym (to główne wymaganie adopcyjne), bo ma jedną łapkę bardziej :wink:

No i pięknie. Koty właśnie dostały głupawki- ganiają się i próbują przy tym pobić rekord prędkości.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto lip 17, 2012 21:02 Re: Broszka & Company

Fajnie macie :mrgreen: Moje są niemrawe :?

Olafen, blender jest zawsze ponad tv [którego się dawno pozbyłam].
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 17, 2012 21:04 Re: Broszka & Company

Dostałam nowy blender pod choinkę.

POMOCY????

Dziewczyny - dziewczyna została sama z kotami - ma 12 w domu i teraz matka czterech kociat zaginęła. Kocieta dzikuski i same pod krzakiem - jak jej tam pomóc. Ona jest z Bedzina

viewtopic.php?f=13&t=144084&p=9049460#p9049460

A tu FB
http://www.facebook.com/events/338346676240668/

olafen

Post » Wto lip 17, 2012 21:06 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Fajnie macie Moje są niemrawe

O, to może Ty się ze mną wymienisz na koty? :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto lip 17, 2012 21:06 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Fajnie macie :mrgreen: Moje są niemrawe :?

Olafen, blender jest zawsze ponad tv [którego się dawno pozbyłam].

Jestem szalona - prawda morelowa?

olafen

Post » Wto lip 17, 2012 22:55 Re: Broszka & Company

olafen pisze:
felin pisze:
olafen pisze:No to masz bardzo interesująco ?
Moja Citka już nie biega, ona tylko śpi i siedzi przy misce. Teraz siedzi przy skrzyneczce z trawą :mrgreen:

Lucek wspina się po firance pod sam sufit a potem z tej wysokości skacze. Firanki nadają się tylko do wymiany, ale tym już przestałam się przejmować :mrgreen:

Ha, ja w ogóle nie mam firan u siebie. Natomiast tu, gdzie teraz jestem, przypinam codziennie nieskończoną ilość razy zerwane zaslony :roll: A przed chwilą mój rudzielec przewrócil fotel na kólkach - ja go ledwo podnoszę (fotel znaczy), a rudzielec waży okolo 6 kilo i bez trudu obala 8O

Ja nie lubie bez firan i zasłon, bo czuje się wówczas taka goła :oops:

Mi nie przeszkadza, bo przyzwyczailam się mieszkając w Holandii. Poza tym, mieszkam na 10 piętrze, a budynek jest usytuowany tak, że nikt mi w okno nie zajrzy. No chyba, że przez lornetkę :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lip 18, 2012 6:38 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:
morelowa pisze:Fajnie macie Moje są niemrawe

O, to może Ty się ze mną wymienisz na koty? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I tak byś nie oddała bo je kochasz- ale byś tęskniła :D

Mnie też w okna nikt nie zagląda, a firanki wiszą z boczku w celach dekoracyjnych - czasem sie ktoś za taką schowa i tyle.

Ola, jakieś straszne ilości tragedii kocich Ci się przewijają... :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro lip 18, 2012 7:03 Re: Broszka & Company

Wieczorami wątek żyje własnym życiem bez gospodyni :P
Spadające blendery, telewizory, firanki w strzępach i wymiana kociastych - się zadziało :mrgreen:

Ja niestety wieczorami po obrządku zwierzaków padam jak kawka styrana po całym dniu i zasypiam na fotelu czekając na TZta - a on po powrocie zwykle zajmuje komputer.
Musicie mi wybaczyć że mnie nie ma :wink:
Za to raniutko chętnie bym pogadała ale jestem tu zwykle sama :lol:
oops, morelowa już dzisiaj z rana się wpisała :wink:

Na 9 jedziemy do weta z dwoma kociastymi i psem, wet nie był zachwycony bo ma poumiawiane wizyty ale obiecał nas wcisnąć gdzieś pomiędzy...

felin, jak tam Okruszek? już w nowym domku?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lip 18, 2012 7:11 Re: Broszka & Company

Hej :D
Najczęściej właśnie rano jestem, po 7.00 .. jakoś . W zależnosci od tego co trzeba posprzątać :mrgreen: Koty grzeczne, ale sikają po koleii i czasem któreś się porzyga... I parę innych spraw..
Wieczorem to najwyżej jestem na siłach poczytać.. :oops: Mam zegar biologiczny ustawiony zgodnie z naturalnym :oops:

Za powodzenie planów :ok:

Obrazek

morelowa

Post » Śro lip 18, 2012 7:20 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Hej :D
Najczęściej właśnie rano jestem, po 7.00 .. jakoś . W zależnosci od tego co trzeba posprzątać :mrgreen: Koty grzeczne, ale sikają po koleii i czasem któreś się porzyga... I parę innych spraw..
Wieczorem to najwyżej jestem na siłach poczytać.. :oops: Mam zegar biologiczny ustawiony zgodnie z naturalnym :oops:

Za powodzenie planów :ok:

Mój zegar biologiczny jest zupełnie odwrotnie nastrojony. Najlepiej czuję się kiedy mogę spać do południa i siedzieć długo w nocy - najbardziej efektywnie pracuję (umysłowo ;) ) między 23 a 4 rano.
Niestety, latem kopytne, a raczej upierdliwe owady, wymuszają na mnie wstawanie o 4 rano :twisted: Wczesnym wieczorem padam na twarz ze zmęczenia... No ale sama sobie takie życie wybrałam więc nie powinnam teraz narzekać :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro lip 18, 2012 7:25 Re: Broszka & Company

Broszko, mam tak samo. Jak kiedyś miałam prace od 7.00 (wstawalam o 5.00), to ciagle czułam sie fizycznie chora.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro lip 18, 2012 7:28 Re: Broszka & Company

Conchita pisze:Broszko, mam tak samo. Jak kiedyś miałam prace od 7.00 (wstawalam o 5.00), to ciagle czułam sie fizycznie chora.

No właśnie ja też całe lato jestem wymęczona - litry kawy nie pomagają :twisted:

No to spadam do weta...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro lip 18, 2012 8:31 Re: Broszka & Company

A ponarzekaj sobie - w końcu to Twój wątek :mrgreen:

Między 23 a 04??? W życiu. Niczym - ani ręką, ani nogą a już napewno nie głową , mogłabym cokolwiek :roll:
O 22 to mi sie już nawet myć nie chce :oops: Ale , spoko, przełamuję się :mrgreen:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]