RudyiSrebrnyKot pisze:Ja zaglądam
o,to ciesze sie:)
tri chyba jest w ciazy,bede musiala ja wysterylizowac,ale niestety nie mam za co
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
RudyiSrebrnyKot pisze:Ja zaglądam
RudyiSrebrnyKot pisze::(... Ech... A talonów u Was nie ma?
wilhelm170 pisze:Proszę napisać konto to przyślę na sterylizacje tri.
dora1020 pisze:Jest nastepny kotek wyrzucony i trzeba mu pomoc jak najszybciej...jak najszybciej,bo jest w niebezpieczenstwie.W tym miejscu gdzie jest biegaja psiaki,a on nie ma gdzie sie skryc,siedzi caly czas pod tymi choinkami,zanioslam mu karme i wode,byl bardzo glodny,ale trzeba go zabrac.prawdopodobnie byly dwa,ale jednego juz przejechaL samochod,zrobilam mu zdjecia,komu moge wyslac na maila?
Amika6 pisze:dora1020 pisze:Jest nastepny kotek wyrzucony i trzeba mu pomoc jak najszybciej...jak najszybciej,bo jest w niebezpieczenstwie.W tym miejscu gdzie jest biegaja psiaki,a on nie ma gdzie sie skryc,siedzi caly czas pod tymi choinkami,zanioslam mu karme i wode,byl bardzo glodny,ale trzeba go zabrac.prawdopodobnie byly dwa,ale jednego juz przejechaL samochod,zrobilam mu zdjecia,komu moge wyslac na maila?
A chociażby mnie![]()
Wysłałam PW
wilhelm170 pisze:przypominam o mojej działcetam nie ma psów;) mogę go wziąć na nią.A może się zgubił?
liszyca pisze:Może to taki mały czarnulek który biegał pod blokiem?
Ja w dalszym ciągu nic nie mogę, mój Myzrael jest w bardzo złym stanie, dzisiaj dwa razy zawrócił zza TM i nie wiem co dalej... masakryczna anemia, może hemobartonella albo co gorszego, nawet na forum nie mam czasu zaglądać, ciągle nad nim przesiaduję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości