Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2012 17:32 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

no sporo....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 17, 2012 17:35 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

a jak ci powiem że tam będzie karma dla twoich kotów to dasz radę tam się wybrać?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lip 17, 2012 17:46 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:a jak ci powiem że tam będzie karma dla twoich kotów to dasz radę tam się wybrać?

mus to mus :wink: kiedy? :smokin:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 18:04 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Złożyłam dla ciebie zamówienie, żeby było co do miski dać tym wolnożyjącym bidom. Może nie jakaś rewelacja, ale przynajmniej z pustymi rękami nie zostaniesz :wink: Zamówienie jest opłacone, bedzie przygotowane na twoje nazwisko.

Animonda Brocconis Kot Drób+Serca 2 puszki X 400g
Animonda Brocconis Kot Dziczyzna+Drób 2 puszki x 400g
Animonda Brocconis Kot Rdzawiec (ryba) + Kurczak 2 puszki x 400g
Animonda Brocconis Kot Wołowina + Drób 2 puszki x 400g
Brit Premium Cat Adult Chicken 1,1kg sucha karma 800g + 300g

reszta na pw :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lip 17, 2012 18:06 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:Złożyłam dla ciebie zamówienie, żeby było co do miski dać tym wolnożyjącym bidom. Może nie jakaś rewelacja, ale przynajmniej z pustymi rękami nie zostaniesz :wink: Zamówienie jest opłacone, bedzie przygotowane na twoje nazwisko.

Animonda Brocconis Kot Drób+Serca 2 puszki X 400g
Animonda Brocconis Kot Dziczyzna+Drób 2 puszki x 400g
Animonda Brocconis Kot Rdzawiec (ryba) + Kurczak 2 puszki x 400g
Animonda Brocconis Kot Wołowina + Drób 2 puszki x 400g
Brit Premium Cat Adult Chicken 1,1kg sucha karma 800g + 300g

reszta na pw :wink:

o masz!!!! 8O :D dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 18:10 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

musisz się tam wybrać, bo to niestety tylko takie marne zamówienie, że na wysyłkę szkoda było już wyrzucać pieniądze :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lip 18, 2012 14:55 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Marzenia masz pw :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lip 18, 2012 20:00 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

JolaJ, asia2, ewexoxo - dziekuję za pomoc!!!! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

asia2 -właśnie wyszedł kurier a ja siedzę w ciężkim szoku 8O 8O 8O nie spodziewałam się takiej paczuszki - wielkie, wielkie dzięki !

idę do piwniczki :wink:

Marzenia11

Post » Śro lip 18, 2012 20:25 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

no to odebrałaś czy nie, bo w końcu nie wiem :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lip 18, 2012 21:15 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:no to odebrałaś czy nie, bo w końcu nie wiem :roll:

Twojego jeszcze nie bo dopiero po 20ej odebrałam pw - pojade jutro - dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro lip 18, 2012 21:31 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

wyczochraj jeszcze wszystkie futra ode mnie (i chyba nie tylko :wink: ) :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lip 18, 2012 21:37 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:wyczochraj jeszcze wszystkie futra ode mnie (i chyba nie tylko :wink: ) :1luvu:

własnie przyłażą na zmianę do czochrania - Nutusia a teraz Lolek.

Piwniczanki schowane - najpierw nakarmiłam mamusię & co pod schodami na zewnątrz - była zdziwiona animondką (nigdy im nie dawałam) i pałaszowała to co miała pod pyszczkiem, taka była głodna. Potem weszłam do piwniczki a ona już tam była - dupsko jednego dzieciaka wystawało zza dykty, Senioreczka przed i przysypiała - czyli na tyle mnie zna i czuje sie bezpiecznie że nie musiała aż tak bardzo pilnowac małych, ale jak tylko dupska wyszło zza dykty więcej to od razu do nich gadała i się chowało.

Postałam, nasypałam pełną miskę chrupek juniorków i poszłam. Nie chciałam jej więcej denerwowac.
Sama się denerwuję czy zdążę je na tyle oswoic do końca miesiąca, ze ona ich już nie przemiesie gdy straci możliwośc schowania się małych w sąsiedniej suszarno. choc z drugiej strony już widac, ze małe sie nie chowają w drugim pomieszczeniu tylko za dyktą, więc może to dobry znak.

Marzenia11

Post » Śro lip 18, 2012 21:45 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

najważneijsze że brzuchale pełne :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lip 18, 2012 21:51 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Od dwóch dni Lolek przesiaduje na moich kolanach - jak spadnie to się znów wdrapuje itp. Dzisiaj, własnie przed chwilą no po prostu mnie spoliczkował! 8O 8O 8O leżał na kolanach i nudziło mu się chyba bo się zainteresował gryzieniem moich palców u stóp - no przyznam ze ciut boli, więc zaczęłam go ręką delikatnie odsuwac to się zabrał za gryzienie ręki, używając wszystkich czterech łap do potrzymania sobie, sily swojego uścisku i siły ząbków - no to zaczęłam krzyczec 'nie wolno" itp i sie uwolniłam od ząbków Lolusia - wzięłam szkraba na jedną rękę, tak mi usiadł na przedramieniu i jak nie spojrzał mi prosto w oczy i zaczął mnie okładac przednimi łapkami. No oniemiałam dosłownie - a on wymachiwał jak wiatrak i jeszcze mruczał łobuz jeden. Teraz śpi na moim prawym udzie.

Marzenia11

Post » Śro lip 18, 2012 21:56 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

no to ucz głuptoloty kocie! powtarzaj do nich: "Nie gryź ręki, która cię karmi szczylu!" :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]