OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 16, 2012 8:22 Re: OTW6-Jest klatka.Mama pilnie DT s.78.Żuk i lek Resolor :

stały zestaw kciuków w nowym tygodniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon lip 16, 2012 8:48 Re: OTW6-Jest klatka.Mama pilnie DT s.78.Żuk i lek Resolor :

Ja również z kciukasami :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 16, 2012 8:49 Re: OTW6-Jest klatka.Mama pilnie DT s.78.Żuk i lek Resolor :

Ale cudny Żunio :1luvu:
A kociaste niesamowite :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 16, 2012 9:49 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Napisz książkę Asiu. Sukces wydawniczy zapewniony i to nie tylko wśród kociarzy :ok:

Kciuki za Zuka, mamcię i maluchy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon lip 16, 2012 9:49 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Asiu podpowiedz coś ,może to miejsce w twojej okolicy :ok:

viewtopic.php?f=1&t=144152#p9044781

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lip 16, 2012 10:10 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

iwona66 pisze:Asiu podpowiedz coś ,może to miejsce w twojej okolicy :ok:

viewtopic.php?f=1&t=144152#p9044781

Zajrzałam,wpisałam się.Teraz jeszcze Agneska prosze zajrzyj. Nie napisała w jakiej okolicy jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 16, 2012 11:39 Re: OTW6-Jest klatka.Mama pilnie DT s.78.Żuk i lek Resolor :

Hania66 pisze:stały zestaw kciuków w nowym tygodniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Haniu, na wątku też zapytam. Jaki macie kojec dla malcow?Kupiliście czy TŻ sam zrobił. Jeszcze troszkę i naszym ciasno bedzie a na pokoje malców nie puszczę.Poza tym boją sie jeszcze.Bo nie ma co się łudzić by inny tymczas się znalazł. Jeszcze głuchy kot.Każdy trząsł by porcichami przed wzięciem takowego.
Oby mamuni sie udało znaleźć DT.Tak bardzo prosze o cud :!:

Imion brak prócz Strączka. Nie było w weekend czasu na obgadanie.Strączek dostał parafinę bo męczył się nad kuwetą.Wszystkie zostały potraktowane oridermylem.Uszyska brudne albo zaświerzbione. Wolę wpuścić by potem nie mieć wyrzutów.
Dzieciaki mają apetyt. Zbiorowe zakopywanie resztek też już opanowały.Demoluja klatke totalnie.Kuweta wzorowa. Tak jak wzorowa jest panika przed braniem na ręce.Tylko biały mruczy.
Strączek waży 520, popiół, biały i szary po 620, pigwin 690.Waga piątkowa.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 16, 2012 11:47 Re: OTW6-Jest klatka.Mama pilnie DT s.78.Żuk i lek Resolor :

ASK@ pisze:
Hania66 pisze:stały zestaw kciuków w nowym tygodniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Haniu, na wątku też zapytam. Jaki macie kojec dla malcow?Kupiliście czy TŻ sam zrobił. Jeszcze troszkę i naszym ciasno bedzie a na pokoje malców nie puszczę.Poza tym boją sie jeszcze.Bo nie ma co się łudzić by inny tymczas się znalazł. Jeszcze głuchy kot.Każdy trząsł by porcichami przed wzięciem takowego.
Oby mamuni sie udało znaleźć DT.Tak bardzo prosze o cud :!:

Imion brak prócz Strączka. Nie było w weekend czasu na obgadanie.Strączek dostał parafinę bo męczył się nad kuwetą.Wszystkie zostały potraktowane oridermylem.Uszyska brudne albo zaświerzbione. Wolę wpuścić by potem nie mieć wyrzutów.
Dzieciaki mają apetyt. Zbiorowe zakopywanie resztek też już opanowały.Demoluja klatke totalnie.Kuweta wzorowa. Tak jak wzorowa jest panika przed braniem na ręce.Tylko biały mruczy.
Strączek waży 520, popiół, biały i szary po 620, pigwin 690.Waga piątkowa.

Szkoda że fotek ni ma, byśmy jakieś chrzciny urządzili ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lip 16, 2012 11:51 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

-ogonek_ pisałam już ,że czekamy w poniedziałek na fotografa. To znaczy się dzisiaj-jak nic Jolce nie wypadnie.Nic nie zrobię bez kompa sama poza tym .Marny aparat mam w domu i na tym się kończy. Komputer jeszcze potrzebny by ew foty przeflancować!!!Zrobiłam kilka ale gówniarstwo wyszło bele jak.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 16, 2012 11:56 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

ASK@ pisze:-ogonek_ pisałam już ,że czekamy w poniedziałek na fotografa. To znaczy się dzisiaj-jak nic Jolce nie wypadnie.Nic nie zrobię bez kompa sama poza tym .Marny aparat mam w domu i na tym się kończy. Komputer jeszcze potrzebny by ew foty przeflancować!!!Zrobiłam kilka ale gówniarstwo wyszło bele jak.

A, przepraszam, ja i czytanie ze zrozumieniem, hmmm :oops:
Czekam więc na fotki i kciukam za udaną sesję :mrgreen:

_ogonek_

Post » Pon lip 16, 2012 17:08 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Asia my kupiliśmy dokładnie taki kojec:

http://allegro.pl/kojec-klatka-dla-psa- ... 69933.html

ale gdzieś indziej (nie pamiętam już czy w jakimś sklepie czy na Allegro).
Musisz przejrzeć aukcje na Allegro i sklepy zwierzakowe, bo jest w ofercie sporo różnych kojców dla zwierzaków.
Dla mnie ważne było, żeby była siatka zabezpieczająca górę (tylko zupełne maluchy nie dają rady wspiąć się po prętach, bo już takie 2 miesięczne spokojnie dają radę :mrgreen:), no i żeby przęsła nie były za wysokie (przy moim wzroście wchodzenie do środka żeby np posprzątać przy 60 cm wysokości kratki, to nie problem, ale juz przy np 80 cm -bo i takie kojce są w sprzedaży, mam już lekki kłopot z bezproblemowym przejściem górom :mrgreen: ).
Asia popatrz w necie, a na pewno znajdziesz taki kojec, który akurat dla Was będzie najlepszy.

Wygodne jest to, że wszystko można rozłożyć na części pierwsze i przechowywać np na jakiejś szafce na płasko.

Ja jestem bardzo zadowolona, bo kojec jest jednak większy od klatki, zwierzaki są pod kontrolą i porządek też łatwo można utrzymać -jest dobry dostęp ze wszystkich stron.

Mocno ściskam kciuki za maleńtasy i za dom dla mamuśki :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto lip 17, 2012 7:27 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Dzięki Haniu.Fajne jest. Powiedz tylko czy dużo miejsca zajmuje?Pewnie tak.
Poproszę Dankę o rozpatrzenie sie na Allegro .Ja nie mam konta.

Wczoraj odbyła się sesja zdjędciowa i czekamy na efekty.
Żuk wg Joli urósł i wyprzystojniał. Dał popis skoków i ganianek.A dziś źle. Nie przyszedl na śniadanie, chowa się, wisi nad miską z pupiną wypiętą.Smutny jest bardzo.Myślałam,że wczorajsze efektowne :wink: kuwetkowanie odblokowało go. Biedny jest.Dostał leki ,zastrzyk i kroplówkę. Siedzi w wersalce a to nie jest dobry znak. Martwię się bardzo.Potrzymajcie za niego kciuki.
Czasem mam dość tych ciągłych huśtawek. Egoistycznie mam dość. :oops:

Malce fajowe ale mają się ciągle na baczności co do nas.Pozowali jak rasowi modele jak obiektyw zobaczyły.Najbardziej białasek sie podobał.
Za mało czasu im poświęcamy.Za mało czasu poświęcamy każdemu kotu. Za dużo ich.

Przyszły :wink: szczepienia i odrobaczacze. Będziemy się kuć tylko wizytę zaliczymy u weta.Nastka też będzie zaszczepiona.Radar odrobaczony zostanie 2 raz .Ze szczepieniem paniusia trzeba poczekać bo dopiero co kastrowany był i ma problemy z dziąsłami. Robi się z niego śliczności kot.Też wet się kłania kontrolnie.

Przydybałam Lucka jak dostaje się do chrupek Lucynki. Stoją zakamuflowane w łazience.Na półce. A on wskakuje na pojemnik z brudami, potem zalicza półkę i wyżera. Robi to cicho, bez normalnego u niego mlaskania i zadowolonych powarkiwań. Nic nie strąca, co też jest dziwne. Złapałam go dziś na tym paskudnie niecnym wyczynie. Zamarł. Jednak musiał dojść do wniosku,że i tak się wydało a co połknie to jego. Dokończył mimo mojej karcącej miny i poszedł za swoimi sprawami.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 17, 2012 10:48 Re: OTW6-Resolor s.66.Bez domu,bez imienia DT?!s.78

Sama się zacytuję. Pilna sprawa.Bardzo PILNA!!!
Kocia podobno strasznie do ludzi lgnąca. Wyciąga łapki przez pręty klatki prosząc o uwagę i głaski.
A ja proszę o DT lub choć by TDT :!:
Do czasu aż u mnie się rozluźni. Mam totalny kipisz w domu z powodu ilości zwierza i tej małej nie ma gdzie upchać.

ASK@ pisze:Jak w tytule.Chodzi o mamusię. Podjęliśmy decyzję w porozumieniu z wetami o jej sterylce. Nie karmi dzieci, nie opiekuje się nimi. Nie ma pokarmu chyba.One też nie garną się za bardzo do niej. Białe cudo i szare najbardziej. Serce mi się pokroiło jak Strączek chudzik próbował od mamuni całusa dostać. Zignorowala go.
W domu przy 20 kotach mamy chaos ,warki, bójki...W stresie kocia wczoraj Dankę pogryzła. Próbowała odgonić koty dulczące pod drzwiami i na nogę trafiła.

Takie założenie tj zwrot na wolność było od poczatku. Miała jechać na sterylkę i zostać wypuszczona. Jednak kicia okazała się domową kotką. Jest marmurkowa z rudym polyskiem. Ma biale skarpecie i brzuszek. Odpasiona będzie śliczna. Dla mnie już jest pięknotą. Pięknie wykłada brzuszek i pozwala całować łepek.

TŻ twardo upiera się by ją wypuścić.Uważa,że da sobie radę. A my nie.Nie dziwię się jemu ,bo trudno się dziwić.Mamy sajgon i nie wyrabiamy się z niczym.
Ja z córką przewracamy oczami i milczymy.

Kociczka jest chudawa i słodka. Nie boi się domu.Musiała być czyjaś. Nie nadaliśmy jej imienia bo może łatwiej będzie...Może.

Mamy 7 dni na znalezienie jej DT. Potem nie wiem co zrobimy.
Będzie ogłaszana z Koterii.Ja nie wiem czy teraz coś zrobię w dziedzinie ogłoszeniowej bo komp skacze mi i ciągle się psuje. Nawet swoich kotów nie mogę ogłosić.
Tutaj także pomoc potrzebna.

Proszę o zaopiekowanie się małą. O DT .

Przejmę ją jak tylko coś się zwolni u nas.
Bardzo, bardzo proszę o cud!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 17, 2012 14:49 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Asiu, na DT kotki nie wezmę :( niestety u mnie to awykonalne, ale poogłaszać mogę jak powstawiasz te fotki nowsze.
Nie będzie szału, ale tablicę, alegratkę i gumtree mogę Ci porobić - to trzy w zasadzie najważniejsze portale.

_ogonek_

Post » Śro lip 18, 2012 8:40 Re: OTW6-Mama pilnie DT s.78. Żuk f.80+lek Resolor :(

Foty mam z Koterii.Muszę przerzucić._ogonek_ dziekuję na pewno skorzystam z twej uprzejmości.

A teraz nowe sztuki przedstawiam. Foty robiła Jola Lipka.
Radar
ObrazekObrazek

Maleńtasy zbiorowo. Potem będą portrety. :wink:
(Przyszła paczka dla nich z karmą.Bardzo dziękujemy :1luvu: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]