Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2012 9:15 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Na razie państwo odwołali dzisiejsza wizytę i mają się odezwac w przyszłym tygodniu - zobaczymy .
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 13, 2012 10:25 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Za domek :ok:
Czekam na najlepsze wieści, czyli, że państwo, biorą dwa :1luvu:
Jeśli jednego, też dobrze :ok: :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lip 16, 2012 20:58 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

co tam słychać ?

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon lip 16, 2012 22:22 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Szkrabki rosną i szaleją, razem z mamusią.

Dzisiaj widziałam kolejne dwa maluszki - Senioreczki, drobnej, wychudzonej, z odpadającym futerkiem kotuni. Maluszki siedzą w piwniczce Diabełkow, uciekają jak pershingi, sa maleńkie, moze mają miesiąc - miałam jkedengo w ręku.
Karmicielka nawet nie karmi dorosłych kotów, bo nie ma czym. Teraz jak wracałam Majeczka usłyszała mój głos i wrzeszczac wniebogłosy nie odstępowała mnie na krok - za chwilę przyszedł Jajcarz, Biaolowąs - głodni. Nie miałam nic.
Jestem totalnie załamana - okazuje się, że sama, z pomoca pani R (mającej wiele psów pod swoją opieką) jest do wykarmienia stadko kotow. Nie mam czym po prostu....

Do maluszków łaskawie dostałam dzisiaj do dorobienia klucze od drzwi wejściowych i piwnicy. Potrzeba tam wstawic kuwetkę, najlepiej taka malutka żeby maleństwa mogły wejśc no i drewniany żwirek aby był dla nich bezpieczny. Plus jakies kocyki czy inne ubranka, aby miały na czym spac.

nie wiem co robic, jak ktoś moze pomóc to poproszę.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lip 16, 2012 22:40 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

postaram się coś wymyślić, cokolwiek... :( jutro dam znać
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lip 17, 2012 8:40 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Ja na razie mogę tylko podrzucać :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 17, 2012 9:40 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Marzenia11 pisze:Szkrabki rosną i szaleją, razem z mamusią.

Dzisiaj widziałam kolejne dwa maluszki - Senioreczki, drobnej, wychudzonej, z odpadającym futerkiem kotuni. Maluszki siedzą w piwniczce Diabełkow, uciekają jak pershingi, sa maleńkie, moze mają miesiąc - miałam jkedengo w ręku.
Karmicielka nawet nie karmi dorosłych kotów, bo nie ma czym. Teraz jak wracałam Majeczka usłyszała mój głos i wrzeszczac wniebogłosy nie odstępowała mnie na krok - za chwilę przyszedł Jajcarz, Biaolowąs - głodni. Nie miałam nic.
Jestem totalnie załamana - okazuje się, że sama, z pomoca pani R (mającej wiele psów pod swoją opieką) jest do wykarmienia stadko kotow. Nie mam czym po prostu....

Do maluszków łaskawie dostałam dzisiaj do dorobienia klucze od drzwi wejściowych i piwnicy. Potrzeba tam wstawic kuwetkę, najlepiej taka malutka żeby maleństwa mogły wejśc no i drewniany żwirek aby był dla nich bezpieczny. Plus jakies kocyki czy inne ubranka, aby miały na czym spac.

no co Ty ?! daj znać , to pomogę. Kupie kilka rzeczy dla nich i się umówimy.

asia2

Post » Wto lip 17, 2012 13:48 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

asia2 pisze:
Marzenia11 pisze:Szkrabki rosną i szaleją, razem z mamusią.

no co Ty ?! daj znać , to pomogę. Kupie kilka rzeczy dla nich i się umówimy.

Dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzisiaj dostałam kuwetę i troszkę ciuszków miękkich do położenia. Zaraz idę kupic żwirek. Natomiast potrzebna mi jest sucha karma - ostatnio kupiłam Purinę ONE junior i bardzo smakuje matce - dzisiaj była 1/3 miseczki czyli 2/3 zjadły od wczoraj (a to są takie duże psie miski). Na pewno wszystkie diabełki maczały w tym swoje ząbki, ale nic na to nie można poradzic....

Byłam rano u maluszków - wystraszone zwiały do sąsiadującej suszarni, potem przyszła mama, patrzyła na mnie uważnie i chyba mnie poznała (ale pewnie jest zdziwiona co ja robię w piwniczce) - zaczęła jeśc. I wołac malce. Przy mnie nie wyszły - dałam spokój. Na pierwszy raz wystarczy.
Rozmawiałam z dozorcą - maleństwa mają dwa tygodnie możliwosci chowania się do sąsiadującej suszarni - potem dziury w ścianie zostaną zaslonięte dyktą. Mam nadzieję, ze przez ten czas się oswoją i że matka z powodu braku możliwości schowania się , ich gdzieś nie wyniesie poza piwniczkę.

A potem spotkałam karmicielkę. Znam ja od lat, wiedziałam, ze pójdzie za ciosem. Też mnie poinformowała, ze za dwa tygodnie dostęp do suszarni zostanie odcięty, ale jednocześnie, ze te kociaki mają tylko 2 tygodnie pozwolenia na bycie w piwniczce!!! Że nie mogą tu byc bo tu 7 kotów nie moze mieszkac i ze trzeba je za dwa tygodnie zabrac. Karmicielka ma 3 pokojowe mieszkanie i jednego kota, ja 2pokoje, 37m i 9 kotów i ze ja mam je wziac do siebie. Dalszej cześci rozmowy nie zacytuję.

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 13:50 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Na pocieszenie - (choc mam podły nastrój dzis i mnie nie pociesza nic):

Boluś :)

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 14:21 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Marzenia11 pisze:Na pocieszenie - (choc mam podły nastrój dzis i mnie nie pociesza nic):

Obrazek

wampira masz? 8O
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lip 17, 2012 15:18 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

to bardzo mocno roześmiany wampir :1luvu: :D :D

asia2

Post » Wto lip 17, 2012 15:25 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:
Marzenia11 pisze:Na pocieszenie - (choc mam podły nastrój dzis i mnie nie pociesza nic):

Obrazek

wampira masz? 8O

nie, kociaka :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 17:11 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Marzenia - masz pw :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lip 17, 2012 17:14 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

ewexoxo pisze:Marzenia - masz pw :wink:

odpisałam - dzięki! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto lip 17, 2012 17:30 Re: Ogonku(*)burasku(*)..RŁ&B,O,L-scury,mrówki i cpuny,wrrr!

Marzenia11 pisze:
ewexoxo pisze:Marzenia - masz pw :wink:

odpisałam - dzięki! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ty mi jeszcze nie dziękuj, bo nie wiesz co cię czeka :twisted:
czy daleko masz do ul. modlińskiej (przy krzyżówce z ul. curie-skłodowskiej) ?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]