Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki, żeby się udało złapać i żeby ten mop skołtuniony nigdzie nie polazł. Nagrywam sprawę z klatką łapką. viewtopic.php?f=1&t=144175 Ufff, cala jestem podminowana po incydencie z popapranym pijakiem.
MaryLux pisze:vega013 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki, żeby się udało złapać i żeby ten mop skołtuniony nigdzie nie polazł. Nagrywam sprawę z klatką łapką. viewtopic.php?f=1&t=144175 Ufff, cala jestem podminowana po incydencie z popapranym pijakiem.
![]()
![]()
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki, żeby się udało złapać i żeby ten mop skołtuniony nigdzie nie polazł. Nagrywam sprawę z klatką łapką. viewtopic.php?f=1&t=144175 Ufff, cala jestem podminowana po incydencie z popapranym pijakiem.
![]()
![]()
To wszystko jest totalnie porypane. Koty trzeba karmić w zaroślach i ukrywać jedzenie, bo istnieją kretyni, którzy potrafią wysypać karmę i wdeptać karmę w ziemię, żeby tylko koty nie zjadły. W upały przewracają miski z wodą. Szlag by to trafił! Przepraszam, ale jeszcze jestem wściekła i pragnę tylko znaleźć zrozumienie. No zamordowałabym głupiego dziada!
saintpaulia pisze:Przykre, że ludzie tacy bywają. Wszystko im przeszkadza... Ptaki, bo sa głośne, dzieci, bo depczą trawę, wszystko, bo jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości