Nastroszone futerko

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 13, 2012 22:01 Nastroszone futerko

Witam mam chyba problem z moja roczna kotka.Na oko nic jej nie dolega jest pogodna bawi sie rozrabia turla po podlodze.OD wczoraj zauwazylam ze w okolocy lopatki ma nastroszone futerko a dokladnie podniesione go gory ,nie ma tam nic na skorze ani guzka ani skaleczenia zupelnie nic.Rano tego nie miala a kolo poludnia juz sterczy siersc.Martwie sie co to moze byc nie moge jej tej siersci ulozyc spowrotem jak nalezy ciagle odstaje.Prosze o porade.Kontaktowalam sie telefonicznie z lekarzem kazal poczekac skoro nic sie nie dzieje ale czy to normalne?

niteczkakce

Od: Sob paź 08, 2011 20:41

Post » Sob lip 14, 2012 1:29 Re: Nastroszone futerko

Futro poprawia np. podawanie kropli Efa oile. U weta dostaniesz. Dodajesz do karmy i kot chętnie zjada.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie lip 15, 2012 19:38 Re: Nastroszone futerko

:) dziekuje za odpowiedz jutro wybieram sie z kicia do lekarza niech jednak ja obejzy .Moczylam jej siersc czesalam ale nic z tego nie chce sie ulozyc. Dalej sterczy w tym jednym miejscu.

niteczkakce

Post » Pon lip 16, 2012 18:16 Re: Nastroszone futerko

Byłam dziś u weterynarza i nie wie co z tym futerkiem jest. Jest dłuższe w tym miejscu kazał obserwować i gdyby coś było nie tak zgłosić się na kontrolę.Hm dziwna sprawa z tym futerkiem. :kotek:

niteczkakce