Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:lepiej na rękawiczki...
Moje też ściągają ręczniki namiętnie, ale na szczęście tylko na legowisko.
Nie przeszło???
kalair pisze:Oj, to dobrze.A w kudłach są, owszem, dlatego po każdym ściągnięciu idą do prania.
kalair pisze:Safol potrafi ściągać na moich oczach, i tylko się bezczelnie gapi.
kamari pisze:Reniu, wiem, ze to wożenie drewna do lasuale mierzyłaś sobie ciśnienie?
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Reniu, wiem, ze to wożenie drewna do lasuale mierzyłaś sobie ciśnienie?
Mierzyłam słoneczko..mierzyłam,bo ja mam generalnie nadciśnienie i tabletki posłusznie biorę...Ale jest w normie...Miewam niestety migreny i tak to wygada,na taka trzydnióweczkę....
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Reniu, wiem, ze to wożenie drewna do lasuale mierzyłaś sobie ciśnienie?
Mierzyłam słoneczko..mierzyłam,bo ja mam generalnie nadciśnienie i tabletki posłusznie biorę...Ale jest w normie...Miewam niestety migreny i tak to wygada,na taka trzydnióweczkę....
straszne france te migreny
![]()
Mnie bardzo pomógł valzek, przeszło po 40 latach
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Reniu, wiem, ze to wożenie drewna do lasuale mierzyłaś sobie ciśnienie?
straszne france te migreny
![]()
Mnie bardzo pomógł valzek, przeszło po 40 latach
A mnie Imigran....ale tylko na czas działania ,czyli około 6 godzin...potem wraca,ale nic to...damy radę....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 15 gości