Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Alex405 pisze:Czy tri mają jakoś leczony kk - krople do oczu, antybiotyk?
Dzwoniłam do schroniska tri i jeszcze trzy inne kociaki dostają unidox.
Alex405 pisze:joanna3113 pisze:Alex405 pisze:Czy tri mają jakoś leczony kk - krople do oczu, antybiotyk?
Dzwoniłam do schroniska tri i jeszcze trzy inne kociaki dostają unidox.
To już coś, ale powinny jeszcze krople do oczu:(
Jeśli miałby tam kto zakapiać i schron by się zgodził, mogę podesłać np. difadol i tobrosopt (mogą być inne według wskażań miejscowego weta).
Alex405 pisze:To znaczy, jeśli uważacie, że to by się kociakom przydało, bo przecież ja ich nie widzę, ale na którymś zdjęciu widać, że tri mają kiepskie oczka i chyba pisałyście też tu o tym...
No i jeśli sądzicie, że to nie zaogni stosunków ze schronem...
horacy 7 pisze:Alex405 pisze:To znaczy, jeśli uważacie, że to by się kociakom przydało, bo przecież ja ich nie widzę, ale na którymś zdjęciu widać, że tri mają kiepskie oczka i chyba pisałyście też tu o tym...
No i jeśli sądzicie, że to nie zaogni stosunków ze schronem...
Pracownice się zmieniają więc trzeba by porozmawiać z kierowniczką czy potrzebują takich kropli i czy będą stosować.Po dzisiejszym dniu i zachowaniu niektórych osób niczego nie jestem pewna.Smutno mi.
ruda32 pisze:horacy 7 pisze:Nasza rzeczywistość tutaj i na dogo.
a niby wszystkim o jedno chodzi o zwierzaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], MIKI03, Szymkowa i 801 gości