MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 15, 2012 20:23 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

to sie okaze, czy mam tydzien, zalezy jak sie jutro pewne sprawy potocza, ale nie wiem czemu, myslalam, ze to w te sobote mial jechac :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 16, 2012 0:49 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Czyli jak zwykle :D
Zresztą nie było Cię, gdy Morfeusz siedział sam w klatce na kwarantannie i naprawdę potrzebował odwiedzin. Teraz wielce chcesz się wylewnie żegnać :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 16, 2012 16:39 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

odezwala sie ta, co najwiecej i najczesciej pomaga... gadaniem i wyzlosliwianiem sie

Kociara82

Post » Pon lip 16, 2012 17:37 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Kociara82 pisze:odezwala sie ta, co najwiecej i najczesciej pomaga... gadaniem i wyzlosliwianiem sie

Moja Droga ja się nie wyzłośliwiam, lecz zwyczajnie dementuję Twoje fantazje na temat własnej osoby.

Ty chcesz się dziecko ze mną na pomaganie licytować? TY??? 8O

W przeciwieństwie do Ciebie nie lansuję się na forum, tylko pomagam nie piejąc o tym wszem i wobec.
Nie pieję o swojej miłości do kotów, tylko biorę się za robotę.
Nie wmawiam też ludziom, ze opiekuję się zwierzętami tylko to robię.

Jeśli przez następny rok zrobisz choć 10% tego, ile ja zrobiłam choćby na przestrzeni ostatniego miesiąca, wtedy pogadamy o pomaganiu. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 16, 2012 17:43 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

phantasmagori pisze:
Kociara82 pisze:odezwala sie ta, co najwiecej i najczesciej pomaga... gadaniem i wyzlosliwianiem sie

Moja Droga ja się nie wyzłośliwiam, lecz zwyczajnie dementuję Twoje fantazje na temat własnej osoby.

Ty chcesz się dziecko ze mną na pomaganie licytować? TY??? 8O

W przeciwieństwie do Ciebie nie lansuję się na forum, tylko pomagam nie piejąc o tym wszem i wobec.
Nie pieję o swojej miłości do kotów, tylko biorę się za robotę.
Nie wmawiam też ludziom, ze opiekuję się zwierzętami tylko to robię.

Jeśli przez następny rok zrobisz choć 10% tego, ile ja zrobiłam choćby na przestrzeni ostatniego miesiąca, wtedy pogadamy o pomaganiu. :wink:

Więc obie do rzeczy i pomagania, a nie kłócić się dziewczyny. W pomocy się trzeba jednoczyć a nie licytować i przemawiać, każdy ma inne warunki, inne możliwości i każdy stara się jak może. Byle kociaki były szczęśliwe i zdrowe.

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon lip 16, 2012 23:22 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Kociara wielką bezczelnością z Twojej strony jest zarzucanie Phantasmagori, że niewiele robi dla moich zwierząt. Phantasmagori jest osobą, która nie chwali się swoją pomocą na forum. Ale jeśli już chcesz koniecznie się licytować to proszę bardzo:
Ze strony Phantasmagori regularna pomoc: rzeczowa, finansowa, obrabianie i wstawianie zdjęć, zamawianie karmy w sklepach internetowych.
Inne w ostatnim czasie:
Teksty i zdjęcia do ogłoszeń internetowych Fuksa, Rudolfa, Lusi, Larysy, Leonka.
Ogłoszenia na Tablica.pl Lary, Morfeusza, Leonka
Ogłoszenia papierowe Fuksa i Lary
Plakat pomocowy Tyskich mruczków
Pomoc transportowa: Tofika do DS, Lary na sterylkę i ze sterylki. Pomoc w transportowa w zakupach z Reala.
Phanta mieszka 20km od Tychów, pracuje, w tym roku była częściej niż Ty.
Gdy przyjeżdżają z Tżtem, obowiązkowo siedzą na kwarantannie, dwa razy wspólnie wyprowadzamy psy i robimy obchód bezdomnych. Zawsze pytają w czym jeszcze mogą pomóc, nawet śmieci wyrzucą sami od siebie.

Nie mówię , że Ty nie robisz nic. Podnosisz wątki, w tym czasie załatwiłaś dofinansowanie sterylki Lary z Fundacji Przyjaciele 4 łap w kwocie 150zł, dołożyłaś 14zł do kaftanika (resztę zapłaciła Phanta) wystawiłaś bazarek z kolczykami podarowanymi przez Ewcię, i kurki ode mnie, oraz kubków od Ciebie.
A gdy Morfeusz był na kwarantannie to Phanta bardzo przeżywała ze ma do pracy od 10 do 18 i że nie może z nim posiedzieć jak ja byłam na kursie, że nie ma dojazdu do mnie komunikacją miejska i może być tylko wtedy kiedy TZ może jechać , a ile razy Cie prosiłam abyś przyszła chociaż tylko na kwarantanne bo one tego najbardziej potrzebują i mnie wtedy w domu nie musi być, klucze można dorobić i sie umówić gdzie odebrać ... Powiedziałaś że wymuszam na Tobie pomoc i parę innych niemiłych rzeczy o mnie tu na forum. Przez trzy miesiące byłaś u niego tylko raz.
Ostatnio edytowano Czw lip 19, 2012 0:03 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lip 17, 2012 10:36 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

nawet mnie nie znasz osobiscie a twierdzisz ze fantazjuje, nie badz smieszna :ryk:
a dzieckiem to moze ty jestes

No, Morfis, jeszcze tylko pare dni i pojedziesz do sswojego domku :) :piwa:

Kociara82

Post » Śro lip 18, 2012 0:32 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Twierdzenie, że opiekujesz się kotami, czymże jest jeśli nie fantazją ?

Śmieszność polega na wypowiadaniu się o rzeczach, o których niema się zielonego pojęcia i pustych słowach bez pokrycia.
Jest takie mądre, ludowe porzekadło iż "Bęben głośno brzmiący, bo w środku pusty"
Śmiech i pusta ironia oznacza zaś brak argumentów.
Dorosły, dojrzały człowiek zaś dotrzymuje danego słowa, nie gada tylko działa.
Więc wybacz, iż litościwie Cię zignoruję, do następnej Twej konfabulacji :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 0:36 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Morfeuszku jak oczekiwanie na domek? Pańcia nic nie pisze, więc pewnie wszystko w porządku :ok:
Trzymam kciuki za sobotę i aklimatyzację :ok: :ok: :ok:
Będzie dobrze :wink: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 15:05 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Domek Morfeuszka przedstawia zwierzaczki, z którymi Morfeuszek będzie mieszkał :1luvu:
Na początek bulinka Viki i koteczka Pusia, która mieszkała w domku 16 lat i w zeszłym roku odeszła za TM [*]

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 17:51 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Ziva i Antonio

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 17:53 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Koteczka Zuzia i Vika

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 17:55 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Zuzia

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 18, 2012 18:18 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Dziękuję Phantasmagori za umieszczenie zdjęć. Ja sobie z tym w ogóle nie radzę.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Śro lip 18, 2012 19:55 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Phanti ja też dziękuje za wklejenie fotek :lol:
A jak sie patrzy na bulteriera całującego kota , bezcenne :ok: :1luvu:

Morfi już sie nie może doczekać :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]