dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Ucieka, bo za rzadko przychodzisz![]()
Zmrolas i tak uważa że przychodzę ją zabrać więc nie chce jej stresować
Cienkie te Twoje argumenty, cieniutkie.
się czepiasz?
Awżyciu
To tylko szczera prawda.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Ucieka, bo za rzadko przychodzisz![]()
Cienkie te Twoje argumenty, cieniutkie.
się czepiasz?
zabers pisze:dalia, no ja czekałam właśnie kiedy już będę mogła wrócić do smaczków. I wróciłam, a potem zez tych nerw i szczęścia ... zapomniałam zamieścić ogłoszenie parafialne (gópi zabers, gópi).
Znaczy , Nowy Rok Zmrolowy zaczynamy od (tfu, tfu, tfu) dobrych njusów.
I oby tak zostało
dalia pisze:zabers pisze:dalia, no ja czekałam właśnie kiedy już będę mogła wrócić do smaczków. I wróciłam, a potem zez tych nerw i szczęścia ... zapomniałam zamieścić ogłoszenie parafialne (gópi zabers, gópi).
I oby tak zostało
nawet bardzo dobrych![]()
Zmrolas urośnięty, przytyty, kłaczasty, szczęśliwy bo już ząbki nie bolą![]()
może teraz kosteczkę mięska nawet zje
zabers pisze:dalia, no ja czekałam właśnie kiedy już będę mogła wrócić do smaczków. I wróciłam, a potem zez tych nerw i szczęścia ... zapomniałam zamieścić ogłoszenie parafialne (gópi zabers, gópi).
I oby tak zostało
mnie nie wywalilo.zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:dalia, no ja czekałam właśnie kiedy już będę mogła wrócić do smaczków. I wróciłam, a potem zez tych nerw i szczęścia ... zapomniałam zamieścić ogłoszenie parafialne (gópi zabers, gópi).
I oby tak zostało
nawet bardzo dobrych![]()
Zmrolas urośnięty, przytyty, kłaczasty, szczęśliwy bo już ząbki nie bolą![]()
może teraz kosteczkę mięska nawet zje
Liczę na to, że wróci do mięsa, bo na razie - suche, suche i tylko suche - kompletnie odmawia "mokrej współpracy".
(Wam wczoraj też "miau" wywaliło "general errorem"?)
zabers pisze:Ale już wszystko w porządku, więc (pierwszy raz z duszą na ramieniu) ogłoszono Wielki Powrót Kiełbasek.
zabers pisze:(Wam wczoraj też "miau" wywaliło "general errorem"?)
dalia pisze:zabers pisze:Ucieka, bo za rzadko przychodzisz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości