DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2012 13:09 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

joanna3113 pisze:Witam Danusiu bardzo się cieszę że w końcu się ujawniłaś. :D

No co Ty, :mrgreen: przecież ruch to zdrowie. Jak jestem w Olsztynie to mało gdzie jeżdżę autobusem :D
Mam lordozę i ta cholera często mi dokucza.

Czy nowa kicia już jest u Was.

Ruch to zdrowie, ale czy tak do końca ? Można przesadzić jak ze wszystkim i wtedy to już raczej zdrowo nie jest :mrgreen:
Kiciuś będzie w czwartek :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 10, 2012 21:28 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Asiu co słychać u kociaków? Jak Tofik, czy trochę się przyzwyczaił? Próbuje poznać koty? czy nadal w stresie?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 10, 2012 22:04 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

alab108 pisze:Asiu co słychać u kociaków? Jak Tofik, czy trochę się przyzwyczaił? Próbuje poznać koty? czy nadal w stresie?

Tofik siedzi w pokoju Taszy, ma tam dużo miejsca do leżenia, najczęściej okupuje parapet, co oczywiście nie podoba się Taszeńce i bidulka ciągle się skarży, ale miski do jedzenia i kuwetę ma w kuchni. Jemu potrzebna pełna miska i człowiek do głaskania. Reszta towarzystwa wyleguję się i rozrabia. Taszy łapka bez zmian, czekamy do końca miesiąca.
joanna3113

Post » Śro lip 11, 2012 9:24 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Alu podziękuj Ani, za piękne ogłoszenia, przeczytałam ogłoszenie Tofika i się poryczałam :placz:
joanna3113

Post » Śro lip 11, 2012 10:16 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Żeby tak ktoś jeszcze się wzruszył i powiedział, to jest kot, który u mnie będzie miał dom :ok:
I tego Tofikowi życzę :P
Obrazek

alab108

Post » Czw lip 12, 2012 16:33 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Trzymam mocno :ok:
Miziaki dla Twoich kociastych :1luvu:

dana.b

Post » Czw lip 12, 2012 21:51 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

dana2509 pisze:Trzymam mocno :ok:
Miziaki dla Twoich kociastych :1luvu:

Te cholery popsuły mi roletę 8O poobgryzały sznurki, podejrzewam Filipa. :twisted:
joanna3113

Post » Pt lip 13, 2012 10:16 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

:mrgreen:
Uznały chyba, że bez sznurków wyglądają lepiej, albo chciały Ci zaoszczędzić pracy z ciągłym podnoszeniem i opuszczaniem :wink:

dana.b

Post » Pt lip 13, 2012 21:09 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Asiu ogłoszenie poszło :P
Obrazek

alab108

Post » Pt lip 13, 2012 21:12 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

alab108 pisze:Asiu ogłoszenie poszło :P

Dziękuję bardzo.
Chociaż Feliksowi (Fuksowi) który jest u Darii przydałyby sie lepsze zdjęcia.
joanna3113

Post » Pt lip 13, 2012 21:14 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

A nie można Darii poprosić o lepsze foty do ogłoszeń? Nawet TŻ może zrobić i wysłać :ok:
Obrazek

alab108

Post » Pt lip 13, 2012 21:28 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

ASK pisała na wątku Basi że zdjęcia nie najlepsze i co, lepszych nie mam.

Ania kochana :1luvu: tak mało wiadomości miała o Feliksie i takie ładne ogłoszenie napisała.
joanna3113

Post » Sob lip 14, 2012 12:35 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Proszono mnie o pomoc -są w Szczytnie dwie starsze (70-80 lat) panie. Mają w domu 11 kotów głównie podrzutków, niestety okazało się że z powodów finansowych kastrują tylko kocurki a kotki mają ruję przeczekać w zamknięciu. Udało mi się w tym tygodniu spowodować sterylizację jednej która uciekła, już była w ciąży. Miasto nie ma talonów na sterylizacje, płaci połowę kosztów jeśli kot jest szczepiony przeciwko wściekliźnie, oczywiście te nie są zresztą nie wychodzą na dwór
Koty są nieszczepione na wirusówki
Tam są trzy wiosenne kociaki, próbuję namówić do oddania ich do adopcji jak się uda będę prosiła o pomoc w ogłoszeniach

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Sob lip 14, 2012 13:03 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

wat pisze:Proszono mnie o pomoc -są w Szczytnie dwie starsze (70-80 lat) panie. Mają w domu 11 kotów głównie podrzutków, niestety okazało się że z powodów finansowych kastrują tylko kocurki a kotki mają ruję przeczekać w zamknięciu. Udało mi się w tym tygodniu spowodować sterylizację jednej która uciekła, już była w ciąży. Miasto nie ma talonów na sterylizacje, płaci połowę kosztów jeśli kot jest szczepiony przeciwko wściekliźnie, oczywiście te nie są zresztą nie wychodzą na dwór
Koty są nieszczepione na wirusówki
Tam są trzy wiosenne kociaki, próbuję namówić do oddania ich do adopcji jak się uda będę prosiła o pomoc w ogłoszeniach

Wat ogłoszenia to żaden problem, tylko potrzebne ładne zdjęcia.
joanna3113

Post » Pon lip 16, 2012 9:49 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Asiu, jak tam, jak Basia i jak ogłoszenia. Wiem biedaku nie wyrabiasz się :(
Obrazek

alab108

[poprzednia][następna]