Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
blackobsession pisze:Jak czeszę tylnie łapki to sie kładzie na boku i rozciaga czesaną łapkęI mruczy przy tym
cypisek pisze:Czytam czytam, a co syn na kota?? jak zareagował?? jeśli czegoś nie doczytałam to![]()
Kciuki wielkie za dzielnego Tuptusia.
maryniaj pisze:blackobsession pisze:Jak czeszę tylnie łapki to sie kładzie na boku i rozciaga czesaną łapkęI mruczy przy tym
Pięknie Tuptak odżywa! W końcu trafił do prawdziwego domu i chce mu się żyć:) Mruczy ważne, ale gada do Ciebie oczami, to bezcenne... On wie, że trafił na swojego człowieka...
Szczerze mówiąc bałam się tego zabiegu w jego stanie chudzielczym. Powtórzę po jednej z Ciotek, że to był ostatni dzwonek. Piękniś nie dałby rady bez szybkiej, profesjonalnej interwencji.
Cudnie, że są takie postępy (tfu, tfu). Edyta, to Twoja praca ogromna, chociaż piątek 13tego też się troszkę przysłużył, tak na szczęście;)
Ciekawa jestem zapoznania Bursztynowego z gwiazdą Zmorką, mam do niej szczególną atencję, wiesz, zagadka neurologiczna;) Mądra, doświadczona sunia już będzie widziała co robić. I jaka tam staruszka... wizualnie kobitka w kwiecie wieku i to jak przystojna, w sensie look i figura bardzo bardzo! Zresztą wiesz, bo uskuteczniacie lans w terenie z aplauzem na dodatek:)
Zmykam spać, jutro bronię swojego "dziea" podyplomowego. Pomyślcie o mnie z BO plizz na szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 54 gości