FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 23:00 FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Zapraszam na mega bazar.

Pewnie nie jedno z Was spotkało się z grupą FM zajmującą się sprzedażą:
- perfum i produktów perfumeryjnych
- kosmetyków do makijażu
- chemii gospodarczej
- usług telekomunikacyjnych

ZAPRASZAM NA STRONE:
http://www.fmgroup.pl

W szczególności polecam KATALOG FOR HOME, gdzie znajdziecie liczne produkty ułatwiające współżycie z kotem :)
Możecie zamówić dowolny produkt, który będzie dostarczony prosto do Waszego domu.

Na czym polega bazar?

Zamawiacie coś u mnie, jakieś wybrane produkty. Płacicie normalnie za produkt wg ceny katalogowej. Ja natomiast połowę swojego zysku przeznaczam na KOCIĄ PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.
Tzn. marża jest 30% a Ja dzielę ją fifty-fifty.
Te 15% wspomoże nakarmić Kocie Brzuszki w Sosnowcu!
MIKUŚ

Post » Śro lip 11, 2012 16:34 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

podrzuce :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 11, 2012 20:09 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Pierwsze koty za płoty jak to sie mówi.
LadyStardust wielkie dzięki :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lip 12, 2012 10:03 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Śro lip 11, 2012 20:54 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Byłam pierwsza :D woooohooooooooooo :piwa:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw lip 12, 2012 10:04 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Wkrótce będę mieć już coś konkretniejszego na sprzedaż 8)
MIKUŚ

Post » Czw lip 12, 2012 12:19 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

ja na razie bez $$ jestem, ale produkty tej firmy maja wziecie, sporo osob z mojej okolicy rozprowadza je, moja siostra jest jedna ze stalych klientek :D

Kociara82

Post » Czw lip 12, 2012 20:25 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Wiesz może, jakim zapachom odpowiadają nr przy balsamach do ciała/

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Pt lip 13, 2012 6:15 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Migotka123 pisze:Wiesz może, jakim zapachom odpowiadają nr przy balsamach do ciała/

Nr przy balsamach jest dla mnie, po to bym wiedziała jaki produkt zamówić.
Zapach jest z reguły opisany tekstem, np. :)

FM/KP1: na bazie beta-glukanu z owsa, estrów wyższych kwasów tłuszczowych z oleju lnianego, oleju kokosowego, masła shea. Nie zawiera alergenów.
MIKUŚ

Post » Pt lip 13, 2012 6:39 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

MIKUŚ pisze:W szczególności polecam KATALOG FOR HOME, gdzie znajdziecie liczne produkty ułatwiające współżycie z kotem :)

"Współżycie z kotem" brzmi źle :mrgreen:
Tam dom Twój, gdzie kot Twój. Obrazek

Irya

Od: Pon paź 31, 2011 13:24

Post » Pt lip 13, 2012 10:51 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

MIKUŚ pisze:
Migotka123 pisze:Wiesz może, jakim zapachom odpowiadają nr przy balsamach do ciała/

Nr przy balsamach jest dla mnie, po to bym wiedziała jaki produkt zamówić.
Zapach jest z reguły opisany tekstem, np. :)

FM/KP1: na bazie beta-glukanu z owsa, estrów wyższych kwasów tłuszczowych z oleju lnianego, oleju kokosowego, masła shea. Nie zawiera alergenów.

Chodziło mi o to, że np. nr 34 odpowiada Chanel a nr.... podobny jest do Dior

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Pt lip 13, 2012 22:31 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Migotka123 pisze:Chodziło mi o to, że np. nr 34 odpowiada Chanel a nr.... podobny jest do Dior

Nie wiedziałam, jestem "świeżak" :oops: :oops:
Ostatnio ciężko z myśleniem :wink:
MIKUŚ

Post » Sob lip 14, 2012 14:56 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

do czwartku przyjmuję zamówienia. 8)
MIKUŚ

Post » Sob sie 04, 2012 15:31 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Irya pisze:
MIKUŚ pisze:W szczególności polecam KATALOG FOR HOME, gdzie znajdziecie liczne produkty ułatwiające współżycie z kotem :)

"Współżycie z kotem" brzmi źle :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: tez o tym pomyslalam ale nic nie pisalam zeby nie wyszlo, ze jestem jakims zoofilem :D

Kociara82

Post » Sob sie 04, 2012 18:15 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Łapiecie mnie za słówka, a ja tymczasem szykuje bazar 8)
MIKUŚ

Post » Nie sie 05, 2012 9:11 Re: FM GROUP bazar dla Kociej Przystani w Sosnowcu.

Podrzucam!
Polecam FM, sama też korzystam z tych produktów. Perfumy są rewelacyjne! Serum z beta-glukenem też wypróbowałam - świetne dla kogoś, kto przesadził z opalaniem się albo właśnie dostał uczulenia na coś pozostawia delikatny film na skórze, ma właściwości wybitnie kojące. Sądzę że utrafili w sedno z tym produktem wydając go na lato :)

Pojemność: 30 ml
Cena katalogowa: 61,20 PLN

Obrazek
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

[następna]