Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 12, 2012 23:53 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Miltonia, Elu, piękne te koteczki. Łapusie kici miltoniowej do schrupania.

A tymczasem ja i mój kawalerek mówimy "dobranoc".

Obrazek
Aniada

Post » Pt lip 13, 2012 9:09 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Jeszcze śpicie? 8O
OLABOGA!! :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt lip 13, 2012 9:11 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

aamms pisze:Jeszcze śpicie? 8O
OLABOGA!! :twisted:

Nabijasz się ze mnie, Aniu, bo pewnie widzisz moje rozpaczliwe opisy na fejsie :mrgreen: Wczoraj położyłam się wprawdzie wcześniej (północ), ale zasnęłam ok. 3.00, bo mnie głupia książka znów wciągnęła. Grrrrrrr... Dopiero wstałam. :twisted: :twisted:
Dziś mnie raczej nie będzie, jutro pewnie też tylko krztynę. Mama przyjeżdża, dwa miesiące jej nie widziałam, będziemy zatem gadać, łazić na zakupy, wino pić, a potem będę leczyć fatalne tegoż skutki.
Aniada

Post » Pt lip 13, 2012 9:29 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

OLABOGA!
Cześć Mirmiłkowo :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 13, 2012 9:45 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Cześć!
Chciałam Wam jeszcze napisać, jak niesamowicie wzrusza mnie mój najukochańszy MIŚ. Wiecie, że to nie jest kotek o najbystrzejszym rozumku świata, a jednak...
Po pierwsze: broni Bolusia. Gdy Bolek dokucza Czesiowi i Cześ go pacnie, Miś atakuje cztery razy większego Cześka. Atak jest bezpardonowy. Diabelnie mnie to wzrusza, bo kto jak kto, ale Miś ma prawo mieć dość Bolusia i życzyć sobie, żeby coś go wreszcie zjadło.
Po drugie: Misiątko ma ów kamień w pęcherzu i musi jeść RC urinary. Nie lubi. Ale - jak to persik pogodził się z istniejącym stanem rzeczy i sam elegancko woła jeść, idąc w tym celu do łazienki. Tam dostaje miseczkę, żeby mu inni nie zjedli.
Misio przybiega do mnie i miauczy. Gdy pytam, co się dzieje, prowadzi mnie niczym piesek do łazienki i już wszystko wiadomo. Karma jest FE!, ale Misio się przełamał i zjada po te kilka chrupek parę razy dziennie. Kuracja będzie długa, ale zaczynam wierzyć, że przyniesie efekt, bo początkowo Miś nie jadł tego świństwa w ogóle.
(RC urinary wyciągnęło z choróbska naszego owczarka, więc jestem dobrej myśli).

Kocham Misia. Misio rządzi. :ok:
Aniada

Post » Pt lip 13, 2012 9:56 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Aniada pisze:Cześć!
Chciałam Wam jeszcze napisać, jak niesamowicie wzrusza mnie mój najukochańszy MIŚ. Wiecie, że to nie jest kotek o najbystrzejszym rozumku świata, a jednak...
Kocham Misia. Misio rządzi. :ok:

No przecież :1luvu: :1luvu: ... Miś to persik ... a one som inne, właśnie takie jak opisujesz ... Mój Ziabolek też nie lubi karmienia (strzykawką niestety), ucieka i chowa się przede mną .. wystarczy, że schowa oczy (np. pod narzutę) i już wydaje mu się, że jest niewidoczny .... I potem to zdziwienie w olbrzymich oczach: " no jak to ..znalazłaś mnie? a przecież byłem taki schowany.... :ryk: " No i dlatego tak je kochamy ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 13, 2012 10:08 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Ach, te Misie kochane :1luvu:

Erin

Post » Pt lip 13, 2012 11:29 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Nareszcie, nareszcie, ooommmciomciom, omciooomciom, dorwałem się do miski dorosłych, mniommniommniom, chlilipchlup...
Jakie pyszne, omciomciom, dlaczego mi nie dają takiej galareteczki??

Obrazek

Nie mam już siły, tak gnojek starszyźnie wszystko wyżera. Niebieściuchy nienauczone po chamsku się opychać. One jedzą po troszkę, dystyngowanie, nawet Joż zachowuje się w sposób bardziej cywilizowany. Ustępują smarkaczowi miejsca, a ten korzysta. Napycha się jak chomik, łyka jak indor. Że miska za duża? Że kawały za wielkie?? Nie szkoooodzi!
Aniada

Post » Pt lip 13, 2012 11:49 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Ale gagatek z Bolutka, nooo :spin2:
A co to za pyszności w miseczce?

Erin

Post » Pt lip 13, 2012 12:26 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Malutek rośnie to i kalorii potrzebuje ...
z wiekiem stanie się dystyngowanym, pręgowanym wujciem i wraz z rosnącym obwodem pasa obycia nabędzie 8) :wink:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pt lip 13, 2012 12:41 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Dzięki za linki do zabawek, syn wrócił z wyjazdu i zainteresowany :)

Aniada - ten Miś jest naprawdę niesamowity !!
Obrazek

Tyiga

Od: Śro maja 30, 2012 18:51

Post » Pt lip 13, 2012 14:34 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Aniada pisze:Nareszcie, nareszcie, ooommmciomciom, omciooomciom, dorwałem się do miski dorosłych, mniommniommniom, chlilipchlup...
Jakie pyszne, omciomciom, dlaczego mi nie dają takiej galareteczki??

Obrazek

Nie mam już siły, tak gnojek starszyźnie wszystko wyżera. Niebieściuchy nienauczone po chamsku się opychać. One jedzą po troszkę, dystyngowanie, nawet Joż zachowuje się w sposób bardziej cywilizowany. Ustępują smarkaczowi miejsca, a ten korzysta. Napycha się jak chomik, łyka jak indor. Że miska za duża? Że kawały za wielkie?? Nie szkoooodzi!

Boluś chce dorównać rozmiarami i posturą Czesiowi i jest na jak najlepszej drodze do celu :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt lip 13, 2012 14:38 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Olaboga, ten wielki kot ten ta kruszynka Boluś? Nie do wiary, a przy okazji, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pt lip 13, 2012 22:25 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Bezgranicznie i z całego serca kochamy Misia! I zazdrościmy cichutko, bo to Kotek raczej oczekuje, żeby go przed namolnymi smarkaczami bronić. Miś od dziś jest naszym bohaterem. Misiu, jesteś wielki!
Aniado, jeszcze jednego wam zazdrościmy - tego, że Boluś został z Wami. Serce nam się kraje na myśl, że któregoś dnia nasze maluchy nas opuszczą i zamieszkają u kogoś innego.

Na dobranoc (olaboga!) dla paluszkofetyszystek biało-różowa Beza
Obrazek
i może nie tak piękne, ale dla nas najsłodsze paluszki naszego malutkiego gremlina
Obrazek

Bolusiu, wiesz co dobre, oni tym dużym lepsze dają, dlatego te duże takie duże. Rośnij, rośnij!
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Sob lip 14, 2012 12:44 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Olaboga! :P
Kudłata łapa pozdrawia :)

Obrazek

Erin

[poprzednia][następna]