BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 19:03 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Moha - jak dzieciaczki ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw lip 12, 2012 7:33 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

.
Obrazek

Brak mi słów, piękny i wielki, cudo po prostu :) W życiu bym sie nie spodziewała ze z tego zapyziałego chucherka wyrośnie taki przystojniak :1luvu:
Miło zobaczyć Bursztynka po tak długim czasie ;)
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Czw lip 12, 2012 20:03 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

MalgosiaZ pisze:Moha - jak dzieciaczki ?

Dzieciaczki się bawią, dziewczynka kwitnąca, chętnie ciągnie butlę, chłopaczek niejadek, taki bardziej spokojny. Lubi się wtulić i spać. Jesteśmy w stałym kontakcie z naszą kochaną, nieocenioną wetką, chłopaczek wyglądał, jakby coś się mu miało wykluć, ale tfu, tfu... Testujemy kolejne mleczko, paszteciki, ale nic mu nie podchodzi :?
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw lip 12, 2012 21:14 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Niech nic się nie wykluwa , nawet nie myślmy o tym .Tfu tfu tfu.
Może chłopczyk zje gotowanego kurczaczka ? rybkę ? serek Bieluch ? biały serek ? Bo Alfik tych pasztecików RC też za bardzo nie chciał :roll: . Ale jak dostał biały serek to stał okrakiem nad miseczką i aż warczał żeby mu nie zabrać. Wciągał aż miło. Potem kurczaczek z marchewką był dobry.
Oj tam , dogadzałaś Maniusiowi to i tu coś wymyślisz :twisted: .
Całuję te malutkie noski :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob lip 14, 2012 10:50 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Noski naprawdę są malutkie :1luvu: Spróbuję ten serek, tego w sumie nie dawaliśmy.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lip 16, 2012 10:53 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Moha pisze:
MalgosiaZ pisze:Moha - jak dzieciaczki ?

Dzieciaczki się bawią, dziewczynka kwitnąca, chętnie ciągnie butlę, chłopaczek niejadek, taki bardziej spokojny. Lubi się wtulić i spać. Jesteśmy w stałym kontakcie z naszą kochaną, nieocenioną wetką, chłopaczek wyglądał, jakby coś się mu miało wykluć, ale tfu, tfu... Testujemy kolejne mleczko, paszteciki, ale nic mu nie podchodzi :?

Niestety się wykluło... Bardzo prosimy o kciuki i dobre myśli.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lip 16, 2012 14:42 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Niestety wiem ,że się wykluło :roll: .
I wiem ,że ostro walczysz o te maluchy :evil: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon lip 16, 2012 16:37 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Moha, a cykloferon?
Bo surowicą już nie wspomogę, nie mam...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto lip 17, 2012 9:26 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

ale co sie wyklulo? przeziebienie? mam nadzieje, ze nic powazniejszego... :( kciuki :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lip 17, 2012 9:40 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

jamkasica pisze:Śmnieszne maluchy, oby nic im nie było i załapały jedzenie :ok: .
Moha, zrób chłopakowi test na pp.

Niestety tu szklanej kuli nie trzeba... :?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto lip 17, 2012 11:20 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

PP niestety :cry: :cry: Ale nadal jesteśmy w komplecie, leczymy się i kurczowo trzymamy się życia...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt sie 03, 2012 21:09 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

jak malenstwa? mam nadzieje, ze dalej jestescie w komplecie... kciuki....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sie 06, 2012 15:06 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

U Mohy już niestety nie w komplecie, ale może pojawi się i sama opowie :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sie 06, 2012 16:03 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

jamkasica pisze:U Mohy już niestety nie w komplecie, ale może pojawi się i sama opowie :(

To prawda, rudo-bure cudo, najukochańsza Milusia przegrała walkę z chorobą, choć to jej braciszek miał pełnoobjawową pp, choć dostała surowicę, antybiotyki, kroplówki, choć była wesoła i wydawała się silniejsza... 29 lipca wieczorem jej stan gwałtownie się pogorszył, pojechała do szpitala i do końca mieliśmy nadzieję... Niestety, ok 24 telefon z lecznicy rozwiał nasze nadzieje i złamał nam serca, szczególnie mojej siostrze, która była z maluchami prawie 24 godz na dobę... Mam zdjęcia maluchów w komórce, ale nie mam siły na nie nawet spojrzeć. Póki co walczymy o chłopca, było niewesoło, ale od 3 dni przybywa na wadze, bawi się, tylko badania krwi ma dramatyczne. W środę powtórka i mam nadzieję, że wreszcie coś się ruszy...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon sie 06, 2012 21:35 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Szkoda maluszka :( Trzymam za braciszka najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

[poprzednia][następna]