[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 11:24 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Siedzi w łazience z wiatrakiem i mokrymi prześcieradłami. I śpi......dużo śpi. Odsypia. Pierwsza noc bez burzy.

Dziś o 7 poleciałam i opindoliłam budującego sie sąsiada - rozładowywali coś tam na budowe i walili - zamiast zdejmowac z samochodu to zrzucali. Wprawdzie nie przyznałam się, ze psa mi obudzą - tylko się coś tam darłam o rodzinie co 3 noc nie śpi z powodu burzy......:-) ale poskutkowało.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lip 05, 2012 12:03 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No, ale przecież właśnie o rodzinę chodziło :wink:

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pt lip 06, 2012 7:44 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

MonikaSt pisze:No, ale przecież właśnie o rodzinę chodziło :wink:

Ja to wiem:-) On nie musiał:-)

I tak mnie tu mają za lokalną psychiczną atrakcje. Dwa wielkie psy w domu trzyma.............na kanapie panie śpią.......a tyle ma terenu......( tak mniej wiecej to brzmi ).

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt lip 06, 2012 8:15 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Ja mieszkam w tak małej mieścinie, że niedawne ogrodzenie przez TŻta balkonu spotkało się z niemałym zainteresowaniem ludu. Mają nas tu za psycholi :lol: cóż... taki los.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt lip 06, 2012 8:33 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

rastanja, ja mieszkam w nieco większej mieścinie (Warszawa się nazywa), a mimo to nie wszystkim chwalę się ilością kotów. A ostatnio usłyszałam, że przesadzam z tym ciąganiem kotów do weterynarza. To się uprzejmie zapytałam czego mam nie leczyć - zapalenia dróg moczowych u jednego kota czy żołądka u drugiego. A może olać szmer w sercu trzeciego? Nie potrafię zdecydować, to ciągam wszystkie 8) Tak dręczę, żeby im za dobrze na świecie nie było. Oj, temat stary jak świat i szeroki jak rzeka. W sumie szkoda czasu na dyskusje.

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pt lip 06, 2012 9:42 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A co ja mam powiedzieć?
Właśnie wczoraj mnie napadła sąsiadka, z dyskretnym pytaniem, to ile ja mam właściwie kotów? :twisted:
Odpowiedź, że kilka chyba jej nie usatysfakcjonowała. Następna się dowie, że trzy, w końcu reszta to tymczasy, tak? Nie powiem, że je mam :mrgreen:

A pomijając już fakt, że rzeczywiście jest ich zbyt dużo (mam nadzieję, że przynajmniej dzieciarnia szybko znajdzie domy), to jeszcze często-gęsto lądują u mnie na przesiadce koty z łapanek. Mam lecznicę po drodze do roboty, więc zapitalam z transporterami od rana do nocy :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 06, 2012 21:39 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

TZ obiecał zrobić zdjecia spioszków przed wyjazdem.
Moja Rodzicielka - która generalnie uważa mnie za zakałę rodziny - została dziś uraczona info, ze rudą wywioze.....i czy Teo moze zostać czy tez mam go wywieźć.?!

Odpowiedziała : ze ma nienormalne dziecko i jak siedzi to niech już siedzi, bo co jej za roznica. Potem zjadliwie dodała, zebym sobie jeszcze z 7 kotów wzięła......

problem jest tylko w tym ze ona ma na 14 termin zdjęcia szwów........matki tym zadaniem nie uracze ( w sensie jezdzeniem do weta ) zadzwonię jutro do wetki i spytam, czy się swiat zawali jak jej te szwy zdejmiemy 6 dni później. Szew wygląda IDEALNIE. Goi się super. Kot żre jak smok i ogólnie jest bezproblemowy. Poza tym, ze wyszłam dziś do ogródka sobie popielic po deszczu ........sie normalniej zrobiło. I co? Ano siedziała w drzwiach tarasowych i sie darła opętańczo.

Bo kto to widział, zeby bidniutkiego Kotecka samego samiusieńkiego w domu zostawiać.........Melka w końcu nie wytrzymała - doszła przyrżnęła łapą - Ruda ryja zamkneła i tak se potem siedziała bez słowa łypiąc z wyrzutem.

Obrazek

Neigh

Post » Pt lip 06, 2012 21:48 Re: [WAW] Alka(Amida - perska terrorystka :) I Skunks od s.5

:mrgreen:
Twoja rodzicielka też już DOJRZAŁA.Jak moja.
Moja dzwoni i relacjonuje:" mówiła mi Kamilka (dziewczyna pasierba),że ta mała (Amka) sika po kątach...no ,ale jej przecież nie wyrzucimy, to jest NASZ kot.(i konspiracyjnie :"ale ona jest lekko nienormalna ,wiesz??")

Tak oto Amelia została kotem mojej matki!!!!

Znaczy: trza brać kolejanego zwierza, coby matka z wprawy nie wyszła!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 07, 2012 10:27 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

viewtopic.php?f=13&t=89268&start=855

I weź tu się człowieku nie denerwuj..........jak takie zabobony na Miau się uprawia.........

Kot powinien kurna mieć syna, posadzić drzewo i KONIECZNIE dom wybudować. Inaczej nie jest kocurem.

Obrazek

Neigh

Post » Pon lip 09, 2012 21:58 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Dobra jadę......zdjęcie zrobione, ale jeszcze nie dostałam. Jak wrócę to się odezwę:-). W tzw międzyczasie będę Was podglądać. Także można śmiało wokół wszystkich informowac, ze kot szuka domu.....

Acha w nowym domu by się fontanna przydała - ulubiony sposób picia 'na odkręcony kran'. Generalnie cakiem fajnego kota stiuningowalam. Drzec się nawet przestała.......jeszcze ma złodziejskie zapędy. Ale mozna uznać to za urocze.......W końcu nie kazdy kot umie otwierać puszki. Stan owłosienia na dziś - nieco miejscami przedłuzony krótkowłosy:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon lip 09, 2012 22:03 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No to fajnych wakacji!!! I zaglądaj, bo nawet nowych fot Pyski nie widziałaś :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lip 12, 2012 18:47 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Cóż to za cisza, nic się nie dzieję , czy tyle się dzieje, że nie ma kiedy napisać?
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Śro lip 18, 2012 14:47 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Nieeeeeee nooo to jakaś granda jest. Ja na wakacjach, a reszcie to co? Mowę odjęło czy jak?

Obrazek

Neigh

Post » Śro lip 18, 2012 14:49 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No właśnie, ktoś zapomniał chyba meldować, co i jak :twisted:

Ja to przepraszam, nie nadążam za pilnowaniem swoich wątów :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]