Jeżeli chodzi o zdjęcie właścicielki kiecki w kiecce,to nic z tego,syn zabrał aparat na wakacje,wraca dopiero w czwartek

BUSIO pisze:Jak chcesz,to możesz wysłać mi na PW-jeżeli chodzi o cienie.
Jeżeli chodzi o zdjęcie właścicielki kiecki w kiecce,to nic z tego,syn zabrał aparat na wakacje,wraca dopiero w czwartek
welina pisze:BUSIO pisze:Jak chcesz,to możesz wysłać mi na PW-jeżeli chodzi o cienie.
No wiesz,a ja czekam z niecierpliwością na Twoja nową fotografięDo czwartku niedaleko
olciak84 pisze:moze to zaciekawnie wsrod bywajacych Panów tutaj wzniosło na wyzsze lvle
BUSIO pisze:olciak84 pisze:moze to zaciekawnie wsrod bywajacych Panów tutaj wzniosło na wyzsze lvle
Jeżeli jakikolwiek mężczyzna tutaj zajrzy,to już nic w życiu mnie nie zdziwi![]()
![]()
A może skusi się na kupno sukienki?Nie wnikam dla kogo...![]()
welina pisze:No dla mnie z główką możesz zrobić i wstawić na fb.
olciak84 pisze:BUSIO pisze:olciak84 pisze:moze to zaciekawnie wsrod bywajacych Panów tutaj wzniosło na wyzsze lvle
Jeżeli jakikolwiek mężczyzna tutaj zajrzy,to już nic w życiu mnie nie zdziwi![]()
![]()
A może skusi się na kupno sukienki?Nie wnikam dla kogo...![]()
dla Ukochanej lub Siostry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości