WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 13:05 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Zofia&Sasza pisze:
welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Osoby które - w odróżnieniu od ciebie - były w mieszkaniu Iza71Koty to osoby postronne? Ja uważam inaczej.

Jestem osobą starszą,wiec i dużo w życiu przeszłam i widziałam.....Tak głośno myślę,że gdyby Iza miała coś do ukrycia to na pewno nie wpuszczała by do domu osób postronnych.

To była interwencja TOZ...

Był również mąż forumowej Iwety, o czym pisała, tylko fakt niewygodny został pominięty-czyli jak zwykle :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lip 11, 2012 13:11 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Zofia&Sasza pisze:
welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Osoby które - w odróżnieniu od ciebie - były w mieszkaniu Iza71Koty to osoby postronne? Ja uważam inaczej.

Jestem osobą starszą,wiec i dużo w życiu przeszłam i widziałam.....Tak głośno myślę,że gdyby Iza miała coś do ukrycia to na pewno nie wpuszczała by do domu osób postronnych.

A tak.Wskutek donosu.Bo szanowne grono tak obchodził los mordowanych kotów na Tęczy, że nie potrafiły pomóc inaczej tylko w ten sposób.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lip 11, 2012 13:15 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

fumcia pisze:Iza proszę ignoruj wszystkie zbędne na TWOIM watku posty.

Spokojnie Kochana. :D Mam swoją robotę.Wpadam sobie tylko żeby popatrzeć. :wink:

iza71koty

Post » Śro lip 11, 2012 13:17 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:
welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:

No i co Szanowny TOZ zrobił dla wszystkich stu kilkudziesięciu kotów-ciekawa jestem :?: .Chodzi mi również o te wolno żyjące.

I nie dostałam odpowiedzi :?:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 11, 2012 13:20 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
Zofia&Sasza pisze:
welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:

A tak.Wskutek donosu.Bo szanowne grono tak obchodził los mordowanych kotów na Tęczy, że nie potrafiły pomóc inaczej tylko w ten sposób.

kwestia "mordowanych kotów na Tęczy ' jest Izo71koty jedyną odpowiedzią na wszystkie stwierdzenia/zarzuty/argumenty jakie padają w tym wątku.
Może podyskutujemy ile z tych które sa u Ciebie zostało przebadanych, zaszczepionych i wydanych do nowych domów. Jak czują się półdzikie i dzikie koty w mieszkaniu, w znacznym zagęszczeniu - rujnowanie psychiki i zdrowia dzikiego kota zamknięciem go w otoczeniu licznej gromady innych kotów też może być (a często jest) morderstwem tyle tylko ze rozłożonym w czasie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lip 11, 2012 13:26 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Dalia.Trzeci raz powtarzam Męczysz mnie.Nie mam czasu na dyskusję z Tobą.Po prostu nie mam.Wierz mi.Gotuje teraz posiłek dla stada, sprzątam, muszę wyjść wysłać zaległe przesyłki.Dokupić to co potrzebne dla stada.

te koty dopiero u mnie poczuły co to znaczy móc spokojnie zasnąć .Nie spały przez wiele dni kiedy ich życie wisiało na włosku.Chciałabyś je zobaczyć wtedy, jaką miały zrujnowaną psychikę.Nie wychodziły ze swoich kryjówek w ziemi do jedzenia przez kilka dni, bo widziały jak giną inne koty ze stada.Daj spokój.Nie mamy o czym gadać.

iza71koty

Post » Śro lip 11, 2012 13:30 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

http://imageshack.us/photo/my-images/692/obraz422.jpg/

Ponieważ nic nadal nie rozumiesz to popatrz sobie jakie koty znajdywałam na Tęczy.Wyobraż sobie ile bólu i strachu przeszły przed śmiercią.A potem pisz mi tutaj o zrujnowanej psychice.

iza71koty

Post » Śro lip 11, 2012 13:53 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Dalia.Trzeci raz powtarzam Męczysz mnie.

rozumiem
Obrazek

dalia

Post » Śro lip 11, 2012 13:54 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/692/obraz422.jpg/

Ponieważ nic nadal nie rozumiesz to popatrz sobie jakie koty znajdywałam na Tęczy.Wyobraż sobie ile bólu i strachu przeszły przed śmiercią.A potem pisz mi tutaj o zrujnowanej psychice.

dzisiaj jest dzisiaj i Tęczą dnia dzisiejszego nie wytłumaczysz
dnia jutrzejszego również
Obrazek

dalia

Post » Śro lip 11, 2012 14:02 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Podesłałam wsparcie dla moich Adopcyjnych "panienek" :kotek:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro lip 11, 2012 22:13 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

wiora pisze:
Zofia&Sasza pisze:
welina pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Był również mąż forumowej Iwety, o czym pisała, tylko fakt niewygodny został pominięty-czyli jak zwykle
:roll:

Był kilka razy, o czym pisałam zawsze gdy był "poruszany" ten temat, ale tak jak piszesz, sprytnie moja odpowiedź była pomijana. Pod koniec lata lub jesienia znowu będzie :evil:
dalia, Iza na pierwszej stronie ma napisane ile dokarmia kotów i nie jest to ilość 180, a Ty z uporem wciąz piszesz, że Iza dokarmia 180 kotów, gdzie tak jest napisane? A może to też wiesz lepiej?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lip 12, 2012 6:39 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Rozliczenie karmy w miesiącu lipcu.Do tej pory udało nam sie zdobyć.

20 kg Sanabelle Kitten od Taizu
24 kg Josera Sensicat z wpłat Bazarkowych
12 kg Josera Sensicat pomoc z Vivy!
14 kg Whiskas Senior od Megany

Razem 70 kg karmy.

Wczoraj dostałam wiadomość od Ani :D ze sprzedał sie poza Bazarkiem jeszcze jeden pierścionek.Zatem są już realne widoki na kolejne 12 kg Josery dla kotkow.Ania dzisiaj będzie zamawiać.Ma już pieniążki na koncie.Pozostaniemy jeszcze na plusie ponad 50 zł.Lada moment postaram sie wystawić Bazarek.Mam nadzieję że uda się dozbierać do kolejnego worka karmy.

Dziękuję Wam Kochani. :1luvu: :D :1luvu:

Przypomnę.

Nasze miesięczne zapotrzebowanie dla stada to około 200kg suchej karmy.

Zachęcam Gorąco do udziału w naszych Bazarkach.

iza71koty

Post » Czw lip 12, 2012 6:43 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

serum pisze:Podesłałam wsparcie dla moich Adopcyjnych "panienek" :kotek:

Wow! :D Dotarło Kochana. :D Dziękujemy Pięknie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Czw lip 12, 2012 9:40 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

OTO BIEŻĄCA LISTA KOCIAKOW BĘDACYCH POD MOJA OPIEKA, UWZGLĘDNIŁAM PONIZEJ ODEJŚCIA I ZAGINIĘCIA oraz uwzględniłam nowe kotki w stadzie.

KOTY DOROSŁE

TERENY MIEJSKIE CZ. I

Szarusia, Kicia Bąbelek, Gapcia, Halinka, Dorcia, Czarny stary kocurek,Niunia,Jaśminek, Róża, Miłek, Dina, Misiu, Stella, Eliza,

TERENY MIEJSKIE CZ II

Murzynka, Trusia, Jacuś, Rekinek, Biedroneczka, Biedroneczka II, Freduś, Zenuś, Szynkretka, Czarnuszka, Honoratka, Marcysia, Gabi, Bartuś,Andzia, Puma,Oskarek, 2 kociczki od Mamy Niedżwiadka, Niedżwiadek, Stary Misiu, Mama Niedżwiadka, Tata Niedżwiadka, Sabinka, Misiaczek,Clio, Aisza, Merlinka, Piękna Inez,Blusia, Ziva, Mama Blusi,Szara kicia, Zulu, Ziutka,

TERENY ZIELONE CZ I

Stefanek, Czarna kotka, Szary kocurek, J.P, Rudy kocurek, Maurycy, Miłka, Zosia, Misio Szczurołap,Oczko, Nikuś, Szczurek, Myszka, Czarna, Serafin,Kicia krówka, Kocurek zza kanałku, Balbinka,Zuszki w ilosci sztuk 5,Zuszki Bis sztuk 3, Nowy kocurek Bambo

TERENY ZIELONE CZ II

Nora, Ksieżniczka, Frania,
Juniorek,Misiaczek,
Czarna kicia, Szara kicia, Czarnulka, Kotek z Lotniska,

W ostatnim czasie odeszły lub zaginęły

Zezolcia, Fela, Anorektyk,Ogonek,Gwiazdeczka, Boguś, Ciapulek, Timi, Rekinek,Sara, Dyrektor,Rudy kocurek, Misiulek,Szaruś,Dasza, Zuzia, Sówka, Misiaczek, Czarna kicia II,Fifi, Kicia Arlekin, Cztery kocurki z terenu zabudowań w poblizu Lotniska.

Razem 25 kotów.

Doszły do stada
Szylkretka plus 3 kociaki
Nowa szara kotka plus 4 kociaki
4 kociaki od mamy Niedżwiadka
4 koty mające własciciela korzystające z naszej stołówki

Razem 17 kotów

Na chwilę obecną mam pod opieką stado wolnożyjące w ilości 103 sztuki.
Ostatnio edytowano Czw lip 12, 2012 10:57 przez iza71koty, łącznie edytowano 3 razy

iza71koty

Post » Czw lip 12, 2012 9:56 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Zanim zeedytowałam post na stronie 1 tych kotów było 109.Widać teraz że wcale nie ma żadnego gruntownego przyrostu w stadzie a wrecz przeciwnie.Jest wysoka tendencja zniżkowa.Stado jest stare.Odchodzą kolejne koty.Gdyby nie fakt zaniedbania przez ludzi i tego ze w stadzie pojawiły sie nowe koty oraz kotki z kociakami a jest ich niemało bo 13 to nasz przyrost w tym roku ograniczyłby sie do 4 kociaków od mamy Niedzwiadka plus ewentualnie 2 plus 2 od dwóch kolejnych kotek których nie dałam rady wysterylizować.Bo myślę ze akurat te kotki wiecej kociaków nie maja.Czyli przybyło by nam jedynie około 8 sztuk przy 25 odejściach i zaginięciach.Czyli realnie w stadzie byłoby 90 kotów.Nawet juz nie setka.

To tyle moich wniosków.Lecę do roboty.
Ostatnio edytowano Czw lip 12, 2012 11:00 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

[poprzednia][następna]