KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 8:46 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Jedź, wypoczywaj, a jak wrócisz to mamy jeszcze jedną rzecz do zrobienia - trzeba zrobić badania kotce która bez nich jakimś cudem została wyadoptowana. Ja przez ten czas dozbieram kasę.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon lip 09, 2012 12:18 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Ok, wyślę koszyk już do nowego właściciela.
Ja też się boję, że jadąc rowerem (nawet bez kota) ktoś mnie w końcu rozwali, bo jeżdżą jak wariaci, ale aby przejechać na działkę, gdzie właśnie Bitka spędza miło czas (na smyczy). Schudła bidulka ostatnimi czasy i trochę się martwię. Wetka powiedziała,żeby na razie odrobaczyć i poczekać z badaniami krwi. Leona już tak często nie gania, tylko sporadycznie, aby pokazać mu, że nadal pamięta o nim :). Tę rolę przejął Smok (czyli Dusia - ostatnio przygarnięta). Biedny Leon....
Cztery furta leżą na podłodze lub w wannie i walczą z upałem.
Bitka jest mądra, ale i zaborcza. Nie odstępuje mnie na krok. A jak tylko jakiś kot się pojawi w moim pobliżu, to natychmiast się zjawia. No i oczywiście jest bardzo gadatliwa ..... :)

Benjamin

Od: Pt wrz 02, 2011 17:03

Post » Wto lip 10, 2012 18:18 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Carmen miłego wypoczynku :ok:

Mogę wystawić koszyk, bazarek zrobić, a Benjamin potem weźmie tylko kaskę wpłacającego do siebie na konto i po odliczeniu kosztów wysyłki wyśle do Magis "utarg". Hm? :D

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto lip 10, 2012 20:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Carmen miłego urlopu :D to My dziękujemy za pozytywne rozpatrzenie Nas jako domu dla Karola. Inaczej jakbysmy mogli cieszyc sie towarzystwem kotffora naszego :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro lip 11, 2012 9:26 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Koszty wysyłki biorę na siebie, niech cały utarg idzie do Magis :)

Benjamin

Post » Śro lip 11, 2012 9:29 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

:ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro lip 11, 2012 12:44 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Benjamin pisze:Koszty wysyłki biorę na siebie, niech cały utarg idzie do Magis :)

super, to co? Wystawisz bazar czy ja mam to zrobić?

Magis

Post » Śro lip 11, 2012 20:42 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Ola, miłego wypoczynku ;)
Ja dzięki "tej akcji" poznałam fantastycznych ludzi - czyli Was :D
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw lip 12, 2012 11:01 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

:) proszę, bazarek zrób Ty Magis

Benjamin

Post » Pt lip 13, 2012 13:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Benjamin pisze::) proszę, bazarek zrób Ty Magis

mówisz - masz ;) viewtopic.php?f=20&t=144066

Magis

Post » Wto paź 30, 2012 19:44 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Witam,
Tu Barbara Głowacka.
Wprawdzie jeszcze nie opanowałam obsługi komputera na tyle, żeby samodzielnie umieścić wpis na forum, ale mam nadzieję, że może jeszcze w tym roku albo najpóźniej na początku przyszłego będę w stanie samodzielnie się tutaj udzielać - na razie potrzebuję pomocników.
Poniżej umieszczam moje szczere i gorące podziękowania dla wszystkich osób, które pomogły mi w niezwykle trudnej sytuacji życiowej:

Obrazek
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Wto paź 30, 2012 21:15 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

P. Basiu witamy serdecznie :D
Donosze ze Karol ma sie dobrze, zrobil sie bardziej miziasty- to zasluga drugiej kotki ktora wzielismy na dokocenie.
To jest superkot i dziekuje za obdarzenie Nas Nim:)
Ponizej jest zdjecie wlasnie Karola.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto paź 30, 2012 22:15 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Witamy, witamy :)
Niestety obrazek (a właściwie link z facebooka) nie otwiera się prawidłowo.
Pani Basiu, da Pani radę :) komputer to nic strasznego i obsługa tylko z początku wydaje się trudna :wink:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Śro paź 31, 2012 1:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

MAU pisze:Witam,
Tu Barbara Głowacka.
Wprawdzie jeszcze nie opanowałam obsługi komputera na tyle, żeby samodzielnie umieścić wpis na forum, ale mam nadzieję, że może jeszcze w tym roku albo najpóźniej na początku przyszłego będę w stanie samodzielnie się tutaj udzielać - na razie potrzebuję pomocników.
Poniżej umieszczam moje szczere i gorące podziękowania dla wszystkich osób, które pomogły mi w niezwykle trudnej sytuacji życiowej:

Obrazek

Witamy :D
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro paź 31, 2012 18:41 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Witam,

(przepraszam, że wysyłam jeszcze raz, ale poprzednio jakoś nie wstawiło skanu listu który chciałam zamieścić - teraz powinno być OK)

Tu Barbara Głowacka.

Obrazek
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]