Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Co za kot z tego Dyzia! W nocy śpi przytulony do mnie, jakby mi i bez tego nie było gorąco, je wszystko i dużo, przez co naraża mnie na koszty, prześmiesznie bawi się zabawkami, biegając z nimi w pyszczku, przez co mnie rozprasza i przeszkadza w pracy i jeszcze chce, żeby go miziać, co jak wiadomo jest zwykłą stratą czasu.
Bazyliszkowa pisze:Hm... nie myślałam, że może to być tego rodzaju sugestia![]()
![]()
![]()
Rooda pisze:Bazyliszkowa pisze:Co za kot z tego Dyzia! W nocy śpi przytulony do mnie, jakby mi i bez tego nie było gorąco, je wszystko i dużo, przez co naraża mnie na koszty, prześmiesznie bawi się zabawkami, biegając z nimi w pyszczku, przez co mnie rozprasza i przeszkadza w pracy i jeszcze chce, żeby go miziać, co jak wiadomo jest zwykłą stratą czasu.
nie chcialabym być nieuprzejma, ale to wszystko chyba Twoja wina-Buba robi dokładnie to samo![]()
ruda32 pisze:bez obrazy tak jakoś skojarzyłam
nelka83 pisze:To może ten troll miał się umyć bo... trolliłA że trollił To Dyzio od tego wąchania się turlał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości