AniaWrocław pisze:Sorry za zmianę tematu, ale Pimpek-Krzycho utył 40 dkg - waży już 3100!
pasiesz go na pasztet?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Sorry za zmianę tematu, ale Pimpek-Krzycho utył 40 dkg - waży już 3100!
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Sorry za zmianę tematu, ale Pimpek-Krzycho utył 40 dkg - waży już 3100!
pasiesz go na pasztet?![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He, he! A jak walczy w lecznicy, no po prostu Pimpek lwie serceI tak jakby się trochę mniej plątał ....
Tak się tylko zastanawiam, czy nie zamieszkać w lecznicy, skoro i tak jestem tam codziennie?
![]()
![]()
![]()
![]()
Tez się kiedyś nad tym zastanawiałam,ale,cholerka,jeść nie daja,i jeszcze trza płacić![]()
![]()
Czyli znowu genialny plan upadł
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He, he! A jak walczy w lecznicy, no po prostu Pimpek lwie serceI tak jakby się trochę mniej plątał ....
Tak się tylko zastanawiam, czy nie zamieszkać w lecznicy, skoro i tak jestem tam codziennie?
![]()
![]()
![]()
![]()
Tez się kiedyś nad tym zastanawiałam,ale,cholerka,jeść nie daja,i jeszcze trza płacić![]()
![]()
Czyli znowu genialny plan upadł
No bo plany mają to do siebie,że przeważnie upadają![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:AniuTo witaj w klubie
Ja juz dawno przestałam planować
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniuTo witaj w klubie
To ślicznie, już jest nas dwóch
Thorkatt pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniuTo witaj w klubie
a ja tam planuję jednak Krychę Mambę i brata z brzeskich działek jutro zobaczyć, a jak dobrze pójdzie to i Pako zaciągnę
AniaWrocław pisze:
To już nie wiem, czym latawiec czy dmuchawiec
Gibutkowa pisze:Wydarzenie FB dla kotów z Brzegu http://www.facebook.com/agata.ciesielsk ... 777960447/
Udostępniajcie, rozsyłajcie mailowo do znajomych z prośbą o udostępnienie.
AniaWrocław pisze:Thorkatt pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniuTo witaj w klubie
a ja tam planuję jednak Krychę Mambę i brata z brzeskich działek jutro zobaczyć, a jak dobrze pójdzie to i Pako zaciągnę
Aaaa, zapraszamy, koty już się myją
Aneta.I pisze:edit: Gibu, a jak sprawa z KV..? w necie coś takiego znalazłam http://www.wykop.pl/link/1198915/sklep-internetowy-krakvet-lepiej-tu-nie-kupuj/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1176 gości