Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Jaki jest rozmiar balerinek nr 31?
niby 38,ale dla mnie ok 40 jest ..sa za duze,jak pasuje dla Ciebie sa Twoje bez licytacji Ewuniu![]()
Ola nie napisała tego,ale jak komus cos sie podoba i nie ma pieniażków to mu to oddam za koszt przesyłki...
Bożenko, Ty nie rozdawaj, a zbieraj kasę, bo masz weta w czwartek.
A ja noszę 37
BOZENAZWISNIEWA pisze:olciak84 pisze:to ja podpytam ile cm ma wkladka od baletek
25cm
agnieszka.mer pisze:Proszę o rozmiar 25-spodnie nike i 28-żółte sandały.
anetaa200 pisze:Chciałam zapytać o nr 24 tych spodenek - ile mają w pasie, bioderkach, ile wynosi ich stan z przodu oraz z tyłu ?! Pozdrawiam
anetaa200 pisze:To je poproszę
ja mam 36 właśnie ale 22cm to 35 niestety............... szkodaBOZENAZWISNIEWA pisze:bibuś pisze:a rozmiar adidasów nr 32? ew długośc wkładki poproszę
to malutkie butki sa...zaraz zmierzę,ale myśle że 36rozmiar,długosc wkładki 22cm...
bibuś pisze:ja mam 36 właśnie ale 22cm to 35 niestety............... szkodaBOZENAZWISNIEWA pisze:bibuś pisze:a rozmiar adidasów nr 32? ew długośc wkładki poproszę
to malutkie butki sa...zaraz zmierzę,ale myśle że 36rozmiar,długosc wkładki 22cm...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości