Moderator: Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Pilnie potrzebuje pakietu na cito dla tej suni viewtopic.php?f=21&t=143306&p=8981996#p8981996
i czy jest możliwość jak najszybciej , dodatkowo zapłacę ...
Justa, to napisz na wątku, bo tam się odezwałam - jak uważasz, groszem nie śmierdzę, więc przygarnę te 5 zł za pakiecik na rzecz pinokio_ i OKI albo dla "swoich" schroniskowców.
issey, wysyłam Ci pwi ślicznie dziękuję.
7ksiezyc, spokojnie, nie spiesz się, ja czekam cierpliwie
Justa&Zwierzaki pisze:_ogonek_ pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Pilnie potrzebuje pakietu na cito dla tej suni viewtopic.php?f=21&t=143306&p=8981996#p8981996
i czy jest możliwość jak najszybciej , dodatkowo zapłacę ...
Justa, to napisz na wątku, bo tam się odezwałam - jak uważasz, groszem nie śmierdzę, więc przygarnę te 5 zł za pakiecik na rzecz pinokio_ i OKI albo dla "swoich" schroniskowców.
issey, wysyłam Ci pwi ślicznie dziękuję.
7ksiezyc, spokojnie, nie spiesz się, ja czekam cierpliwie
Jak daleko z tymi moimi ogłoszeniami jest ...Mam nadzieje ze pieniążki dotarły
Dama Ya pisze:to ja poproszę ostatni pakiecik jeśli można... no chyba, ze się znajdzie jeszcze jedne przez przypadek, to dwa poproszę
issey32 pisze:Przelew ode mnie poszedł. W niedzielę podeślę zdjęcia i teksty. Dzięki
Anna61 pisze:Można jeszcze podczepić się pod ogłoszenia?
7ksiezyc pisze:ogonku - moje kotuchy znalazły domek wszystkie - ostatnie dwa wyjezdzaja w przyszły wekend![]()
udalo się na "tylko" moich ogloszeniach - wiec za Twoje dziekuje a pieniazki i tak poszly na szczytny cel wiec jest super![]()
uznajemy wiec moje ogloszenia za wykonane![]()
![]()
![]()
dziękuję
7ksiezyc pisze:ogonku - moje kotuchy znalazły domek wszystkie - ostatnie dwa wyjezdzaja w przyszły wekend![]()
udalo się na "tylko" moich ogloszeniach - wiec za Twoje dziekuje a pieniazki i tak poszly na szczytny cel wiec jest super![]()
uznajemy wiec moje ogloszenia za wykonane![]()
![]()
![]()
dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości