Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 19:06 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:A czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy ta oferta z FB jest pewna, poważna i rzetelna?
No wiecie, czy oferta i osoba OK? :oops:

Tak dziewczyny to trzeba sprawdzić bo bywały przykre historie bardzo z dt .Tutaj na forum my znamy dt ,pozostałych niestety nie.Co do małych szylek dom musi mieć świadoność ,że w schronisku są wirusy między innymi panleukopeni.Czy osoba która chce je zabrać ma koty,czy koty są szczepione?Czy ew. zdaje sobie sprawę czym jest panleukopenia i jakie jest leczenie i śmiertelność.Muszę to napisać by ktoś nie miał pretensji ,może te osoby mają na ten temat wiedzę ,ale może nie?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 10, 2012 19:19 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

horacy 7 pisze:
meksykanka pisze:A czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy ta oferta z FB jest pewna, poważna i rzetelna?
No wiecie, czy oferta i osoba OK? :oops:

Tak dziewczyny to trzeba sprawdzić bo bywały przykre historie bardzo z dt .Tutaj na forum my znamy dt ,pozostałych niestety nie.Co do małych szylek dom musi mieć świadoność ,że w schronisku są wirusy między innymi panleukopeni.Czy osoba która chce je zabrać ma koty,czy koty są szczepione?Czy ew. zdaje sobie sprawę czym jest panleukopenia i jakie jest leczenie i śmiertelność.Muszę to napisać by ktoś nie miał pretensji ,może te osoby mają na ten temat wiedzę ,ale może nie?

Napisałam czy mają zaszczepione koty, ale nie wiem jak się skontaktowań (nie publicznie).
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 19:23 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Może jest na forum ktoś z Katowic i zna tą osobę i jej koleżankę (nie mam pomysłu).

Najpóźniej we wtorek będę miała transport do Warszawy, ale staram się załatwić coś wcześniej. Widziałam na wątku transportowym że AnnaG jeździ z warszawy do Katowic, ale na forum była ostatnio 01.07.
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 19:26 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Może nawet publicznie o niektóre rzeczy spytać,czy domy mają inne koty i możliwość izolacji.Czy cZarną jak będzie zdrowa wysterylizują.Głośno myślę proszę pod powiedźcie,to są koteczki same i o specyficznej urodzie.

horacy 7

Post » Wto lip 10, 2012 19:31 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Myślę, że jeśli chcą się prywatnie porozumie można np. resztę mailowo.
Zastanawiam się czy nie zapytać, czy zgadzają się na umowę DT/DS...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lip 10, 2012 19:37 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:Myślę, że jeśli chcą się prywatnie porozumie można np. resztę mailowo.
Zastanawiam się czy nie zapytać, czy zgadzają się na umowę DT/DS...

Tylko wtedy muszę napisać publicznie swojego maila.
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 20:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Dziewczyny, tylko nie wystraszcie chętnych warunkami adopcji... Koty nie są w spa i nawet taki sobie dom byłby lepszy oczywiście przeed wirusówkami trzeba ostrzec i o sterylkach też napisać

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto lip 10, 2012 20:04 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Ale musimy wiedzieć, czy to np. nie rozmnażalnia... jeśli nie znamy domu, wszystko jest możliwe.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 10, 2012 20:07 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

A co do maila może założyć maila tylko na te potrzeby kilkurazowo?
Tak głośno myślę.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 10, 2012 20:30 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

viewtopic.php?f=1&t=141714&hilit=Katowice&start=675#p9024142
na tym wątku są dziewczyny z Katowic może im napisać pw i zapytać czy któraś zna Krystynę Kowalską, na fb ma informacje że działa dla schroniska.
joanna3113

Post » Wto lip 10, 2012 20:34 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Może to na PW napisać?
Bo na forum są nicki a na FB pełne nazwiska?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 10, 2012 20:38 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Przecież na fb też się wysyła wiadomości, których inni nie widzą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 10, 2012 20:38 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Te maleństwa (szylki, rude i krówkowate) nie schodzą z moich myśli. Ale każdą nieznaną ofertę faktycznie trzeba sprawdzić, bo to nie tylko groźba rozmnażalni ale też np. hodowli węży itp. No i czy w razie panleuko mają dostęp do dobrego weta, który nie boi się stosować surowicy...

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto lip 10, 2012 21:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Alex405 pisze:Te maleństwa (szylki, rude i krówkowate) nie schodzą z moich myśli. Ale każdą nieznaną ofertę faktycznie trzeba sprawdzić, bo to nie tylko groźba rozmnażalni ale też np. hodowli węży itp. No i czy w razie panleuko mają dostęp do dobrego weta, który nie boi się stosować surowicy...

Myślałam o tym i jeszcze o słynnym dt IKA6 który nie był lepszy od schronu.Pewnie jesteśmy przewrażliwione lecz miałyśmy już sytuacje ,że psy pojechały do płatnych dt gdzie warunki były jak w schronie lub znacznie gorsze.Mam nadzieję ,że jednak te osoby to normalni sensowni ludzie. :ok: :ok: :ok: :ok:Alex a może któregoś mogłabyś zabrać?Tak tylko nieśmiało pytam?Mnie bardzo martwi też ten dziki,przerażony biały i burasek bo jak ich nie zabierzemy jeżeli przeżyją to zdziczeją i co je czeka za życie?

horacy 7

Post » Wto lip 10, 2012 21:11 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Z Katowic jest Lidka, chyba była na wątku. Wiecie co zacznę wierzyć w cuda :ok: :ok: :ok: Żeby tak udało się zabrać wszystkie koty z tego luksusowego schronu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]