Moi sąsiedzi się w niej zakochali i ochrzcili ją Sofi

Za tydzień wyjeżdżają na urlop, więc maleńka u mnie będzie na nich czekać.
Gdyby ktoś mógł mi wysłać wzór takiej umowy, jaką mam z nimi podpisać, to będę wdzięczna.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dase pisze:Słuchajcie, ta bura koteczka znalazła już swoich ludzi![]()
Gdyby ktoś mógł mi wysłać wzór takiej umowy, jaką mam z nimi podpisać, to będę wdzięczna.
molly88 pisze:Super!
Jej braciszek to rozrabiaka numer jeden!Ale za to na czole ma cudną literkę "M"
JaEwka pisze:cudowniepodaj maila to Ci prześlę
Będziemy myśleć nad zmodyfikowaniem umowy co by bardziej kociaki zabezpieczać ale jak to twoi sąsiedzi to może im dać aktualną wersjęjak będziemy mieć już ulepszoną to damy znać
Gibutkowa pisze:dase pisze:Słuchajcie, ta bura koteczka znalazła już swoich ludzi![]()
Wyślę Ci podaj mi na PW maila.
Słuchajcie mam pytanie o Juliana, on już w domu więc może zaproponować rudego? Do kogo mogę przesłać maila od pani?
Gibutkowa pisze:Pani adoptowała Balbinę która miała iść do schroniska ale trafiła do tej Pani (wczoraj). Też chyba po zmarłym właścicielu.
Dase - wysłałam.
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Pani adoptowała Balbinę która miała iść do schroniska ale trafiła do tej Pani (wczoraj). Też chyba po zmarłym właścicielu.
Dase - wysłałam.
która Pani ? bo już się pogubiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości