Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 21:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:
mar_tika pisze:Elu Rexa wrzuciłam na stronę .Bardzo proszę skleć mu jakiś tekst.Ja go muszę jakoś zdjęciowo "zrobić",bo ma fotki koszmarne .Zresztą on wygląda koszmarnie i jest trudnym kotem jezeli chodzi o charakter:/

a jak tam jego futro uroslo mu juz? a tak wogole to on jest jakis rasowy???

Tak ładnie odrastają mu wąsiki i futerko jest miękki i bardzo delikatny, wręcz aksamitny.Rex na pewno jest kotem w typie devon rex ,czy german rex.Nie ma czipa, ani tatuażu więc na 100% pochodzi z pseudohodowli.Wyglądowo jest oki tzn dla miłośników rasy.
Natomiast chrakter ma 100% dominanta :|

Iwoo wrzuć mi proszę na pw opis maluchów .Tzn ile mają mies,ktory kot jest który i jakie mają charkaterki.Na razie wrzucilam je na stronę tak ogólnie

kurcze to amy rasowca szkoda ze taki charakterny :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lip 09, 2012 23:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mikuś, chętnie wzięłabym na kilka dni tą koteczkę, tylko że Kicia musi zostać na dniach zaszczepiona, bo rok od ostatnich szczepień minął... Damn it.

Mogę przyjść w czwartek rano na dyżur.

No i jednak nie mam imienniczki, tylko imiennika. Ilek, super :lol:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Wto lip 10, 2012 7:16 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ilka zadzwonię 8)
Mam plan - a to już połowa sukcesu.

09.07 /pon/ mar_tika ......
10.07 /wt/ ......... VICTOR
11.07 /śr/ ......... SYLWIA
12.07 /czw/ Ilka evik75
13.07 /pt/ ........MIKUŚ
14.07 /sb/ ......... VICTOR
15.07/ndz/ ........ VANDERHERRING

Ponieważ są wakacje i ciężko o dyżury, to najważniejsze mimo wszystko jest to by chociaż jeden dyżur dziennie robić. :lol:
MIKUŚ

Post » Wto lip 10, 2012 8:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mikuś, chętnie wzięłabym na kilka dni tą koteczkę, tylko że Kicia musi zostać na dniach zaszczepiona, bo rok od ostatnich szczepień minął... Damn it.

Z jakichś szczególnych powodów tak często szczepisz? Dorosłe koty wystarczy raz na 2-3 lata...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lip 10, 2012 14:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

jak sie miewa Mister Miś? :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 10, 2012 15:58 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A właściwie co można o charakterku Rexa? Nie znam osobiście Jego Królewskiej Mości, nie bardzo wiem co napisać o usposobieniu. Pomożecie?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto lip 10, 2012 17:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:A właściwie co można o charakterku Rexa? Nie znam osobiście Jego Królewskiej Mości, nie bardzo wiem co napisać o usposobieniu. Pomożecie?

:ryk: jego krolewska mosc to bardzo trafne okreslenie ma fochy i zly wyraz twarzy no ma harakterek kocisko :wink:

herzpl

Post » Wto lip 10, 2012 19:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:A właściwie co można o charakterku Rexa? Nie znam osobiście Jego Królewskiej Mości, nie bardzo wiem co napisać o usposobieniu. Pomożecie?

Elu o usposobieniu Rexa coś więcej dyżuranci powiedzą za kilka dni.Rexa zaczynamy wypuszczać na kociarnę ,na razie samego,a później dołączy do reszty o ile w ogóle dołączy :roll:

Dziś została wysterylizowana Yoko(była ciężarna 5 maluchów),Mamuśka (porządna bo sterylka normalna) i nasza Ilka vel Ilek.On najbardziej biadolił nad stratą :mrgreen: Straszny z niego wyjec,cały dzień dziś jojczył i jak go odstawiałam na kociarnię po 18 nadal jojczył :roll:

Mamuśka albo jeszcze była naćpana ,albo ...zobaczymy :) .Baśka gołymi rekami przeniosła ją do kenelówki 8O Może ona nie dzika tylko bojąca dupa jak Bercik.Czas pokaże,zobaczymy na ile zmieni się po sterylce. :wink:

Jutro na ciach jedzie Glutek ,dość szczania po kociarni!!Kolejna rzecz zalana przez Gluta to drapak który nadaje sie tylko do wyrzucenia :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 10, 2012 19:39 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:

Elu o usposobieniu Rexa coś więcej dyżuranci powiedzą za kilka dni.Rexa zaczynamy wypuszczać na kociarnę ,na razie samego,a później dołączy do reszty o ile w ogóle dołączy :roll:

Dziś została wysterylizowana Yoko(była ciężarna 5 maluchów),Mamuśka (porządna bo sterylka normalna) i nasza Ilka vel Ilek.On najbardziej biadolił nad stratą :mrgreen: Straszny z niego wyjec,cały dzień dziś jojczył i jak go odstawiałam na kociarnię po 18 nadal jojczył :roll:

Mamuśka albo jeszcze była naćpana ,albo ...zobaczymy :) .Baśka gołymi rekami przeniosła ją do kenelówki 8O Może ona nie dzika tylko bojąca dupa jak Bercik.Czas pokaże,zobaczymy na ile zmieni się po sterylce. :wink:

Jutro na ciach jedzie Glutek ,dość szczania po kociarni!!Kolejna rzecz zalana przez Gluta to drapak który nadaje sie tylko do wyrzucenia :roll:

moj glucio :roll: a jak tam serducho :?: :?:
sluchajcie wiem ze szykuje sie remont przetsionka moja siostra sprzata mieszkanie po babci mamy reczniki i pszescieradla ale sa tez firanki dosc spore chcemy :?: :?: :?: :?:

herzpl

Post » Wto lip 10, 2012 19:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jutro przed kastracja p.doktor zrobi mu jeszcze EKG i tak naprawdę dopiero zdecyduje o zabiegu.Marta weźmiemy wszysto co nadaje się na posłanka tzn:koce,kołdry(nie z pierza),swetry,ręczniki itp..Niestety firany nam się nie przydadzą

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 10, 2012 20:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Jutro przed kastracja p.doktor zrobi mu jeszcze EKG i tak naprawdę dopiero zdecyduje o zabiegu.Marta weźmiemy wszysto co nadaje się na posłanka tzn:koce,kołdry(nie z pierza),swetry,ręczniki itp..Niestety firany nam się nie przydadzą

to czekam na wiesci a co do firan to myslalam o wystroju nie poslaniu :oops:

herzpl

Post » Wto lip 10, 2012 20:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika, przesyłam jeszcze kilka zdjęć moich maluchów, może będą lepsze, nie umiem robić takich ładnych.
Sisi i Baronik
Obrazek
Sisi
ObrazekObrazek
Baronik
Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto lip 10, 2012 21:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Remont? Hmm...już w ciągu najbliższych 2 tygodni rozpoczynamy remont kiciarni :kotek:

Bubor, mar_tika - jesteście gotowi :?:

Jutro podjadę znowu do ADM-u w sprawie okienka i tych szyb!!! Powinny być docięte elegancko.

POTRZEBUJEMY SILIKON - duże ilości silikonu oraz pianka montażowa się przyda. Musimy zakupić regał na zewnątrz, kosz na pranie itd.

Moi Drodzy szykują się ogromne zmiany i niekoniecznie związane tylko z remontem :wink: Damy radę - jak to Paweł powiada - "w kupie siła, kupy nikt nie ruszy" - prawda bubor ?
MIKUŚ

Post » Wto lip 10, 2012 21:57 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Co fakt to fakt 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lip 10, 2012 22:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:On najbardziej biadolił nad stratą Straszny z niego wyjec,cały dzień dziś jojczył i jak go odstawiałam na kociarnię po 18 nadal jojczył

Widocznie był przywiązany ( przyrośnięty) do swoich klejnotów i rozpaczał nad ich stratą.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]