Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 15:20 Re: DT Smarti 9 - ...........

Gibutkowa pisze:Wspólne łapanie robaków też zbliża ;) albo wspólne nowe zabawki, wspólne jedzenie przysmaków.

fajnie by było, ale to przyszłość - mam nadzieję, bo póki co Misia nie dopuszcza Miki do siebie nawet na dalszą odległość, po prostu zwiewa zanim tamta zdąży podejść.
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon lip 09, 2012 19:45 Re: DT Smarti 9 - ...........

Hm dobrym sposobem aby Misia kojarzyła Mikę z czymś miłym jest dawanie Misi smakołyków kiedy druga jest w pobliżu - tak mi się wydaje przynajmniej :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lip 09, 2012 20:02 Re: DT Smarti 9 - ...........

Smartuniu, właśnie rusza lipcowa edycja konkursu na Miss/Mistera miau. W tym miesiącu tematem są przemiany z "brzydkiego kaczątka" w "łabędzia" viewtopic.php?f=20&t=143880
Trudno mi zliczyć ile kotów przeszło taką przemianę u Ciebie w DT, może byś pochwaliła się niektórymi z nich :?: 8)
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 09, 2012 21:06 Re: DT Smarti 9 - ...........

Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon lip 09, 2012 21:08 Re: DT Smarti 9 - ...........

Bianka 4 pisze:Smartuniu, właśnie rusza lipcowa edycja konkursu na Miss/Mistera miau. W tym miesiącu tematem są przemiany z "brzydkiego kaczątka" w "łabędzia" viewtopic.php?f=20&t=143880
Trudno mi zliczyć ile kotów przeszło taką przemianę u Ciebie w DT, może byś pochwaliła się niektórymi z nich :?: 8)

dla mnie najbardziej spektakularną jest przemiana Buranii.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 09, 2012 21:14 Re: DT Smarti 9 - ...........

Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:Smartuniu, właśnie rusza lipcowa edycja konkursu na Miss/Mistera miau. W tym miesiącu tematem są przemiany z "brzydkiego kaczątka" w "łabędzia" viewtopic.php?f=20&t=143880

Ja też w pierwszej chwili pomyślałam o tym biednym łysolku :( ale i tak nikt nie uwierzy że to ten sam kotek :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lip 09, 2012 21:47 Re: DT Smarti 9 - ...........

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

Ja też w pierwszej chwili pomyślałam o tym biednym łysolku :( ale i tak nikt nie uwierzy że to ten sam kotek :ok:

Uwierzy, uwierzy... sama chętnie wystawiłabym jakieś kociaki od Smarti... problem w tym, że później nie mogłabym na nie głosować :roll: Na danego kota nie może głosować ani osoba, która go zgłasza, ani osoba u której ten kot przebywa. Najlepiej byłoby gdyby DS wystawił, bo wtedy ma dwa głosy więcej (mój i Smarti, jeżeli oczywiście zechciałaby głosować)
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lip 09, 2012 21:54 Re: DT Smarti 9 - ...........

O ile dobrze się orientuję to Smarti jest DS :?:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lip 09, 2012 22:20 Re: DT Smarti 9 - ...........

JolaJ pisze:O ile dobrze się orientuję to Smarti jest DS :?:

Zależy dla kogo? (znaczy którego kota) a mogłaby wystawić ich co najmniej kilka :mrgreen: A pieniążki zebrane za wystawienie kociaków przechodzą na inne bidy potrzebujące pomocy...
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lip 09, 2012 22:51 Re: DT Smarti 9 - ...........

Bianka 4 pisze:

Zależy dla kogo? (znaczy którego kota) a mogłaby wystawić ich co najmniej kilka :mrgreen: A pieniążki zebrane za wystawienie kociaków przechodzą na inne bidy potrzebujące pomocy...

No Burani co nie chciała prawnika :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lip 09, 2012 23:06 Re: DT Smarti 9 - ...........

JolaJ pisze:
Bianka 4 pisze:

No Burani co nie chciała prawnika :mrgreen:

Poza Buranią :1luvu: jest jeszcze Ulubienica i wiele innych... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Śro lip 11, 2012 8:49 Re: DT Smarti 9 - ...........

czy ktoś może ma namiar na fachowców od osiatkowania okien /Warszawa/, wynalazłam na forum Damork, ale terminy są na październik 8O albo może adresy stron ze wskazówkami jak to zrobić samemu.
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Śro lip 11, 2012 9:04 Re: DT Smarti 9 - ...........

Bumiś pisze:czy ktoś może ma namiar na fachowców od osiatkowania okien /Warszawa/, wynalazłam na forum Damork, ale terminy są na październik 8O albo może adresy stron ze wskazówkami jak to zrobić samemu.

ale Danmork jest świetny - moje osiatkowanie jest własnie przez nich robione.. też czekałam długo, ale ponieważ zamawiałam w styczniu to w kwietniu już było.
A może jakaś tymczasowa siatka? gdzieś chyba w tym wątku Gibutkowa podesłała taki link do siatek na okna które nie wymagają wiercenia. A w październiku Danmork :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 11, 2012 9:08 Re: DT Smarti 9 - ...........

Również polecam Damorka - 5,5 kg wisi na siatkach, a one ani drgną......
Świetna robota :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Śro lip 11, 2012 9:11 Re: DT Smarti 9 - ...........

naline pisze:Również polecam Damorka - 5,5 kg wisi na siatkach, a one ani drgną......
Świetna robota :)

a u mnie 10,5 kiedyś wisiało jednocześnie - siatka się wyginała ale dała radę. :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]