Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:
Ten łaciaty to Krzycho-Pimpuś brat Mamby.
Pimpek słania się wyraźnie, mogą to być robale i wskutek tego brak B12 (zaraz zostanie zapodany środek), ale może to być też np. wynik uderzenia tam na działkach albo skutek wirusa. Jutro idziemy do lecznicy, spróbują sprawdzić, co to może być
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:
Pimpek słania się wyraźnie, mogą to być robale i wskutek tego brak B12 (zaraz zostanie zapodany środek), ale może to być też np. wynik uderzenia tam na działkach albo skutek wirusa. Jutro idziemy do lecznicy, spróbują sprawdzić, co to może być
OjojPimpuś-Krzycho jest śliczny
,taki podobny do mojego Diego
Na tym zdjęciu nie wygląda na chorego.
![]()
![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:
OjojPimpuś-Krzycho jest śliczny
,taki podobny do mojego Diego
Na tym zdjęciu nie wygląda na chorego.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo on ogólnie nie wygląda na ciężko chorego, wsuwa aż miło, bawi się trochę, ale niestety nóżki mu się plączą, więc chętniej leży niż biega. Ale w sumie jestem zadowolona, że go wzięłam, bo Mamba ma towarzystwo a tak musiała biedna siedzieć sama w izolatce, no i ciocia Ania nie musi latać jak z pęcherzem od swoich talibów do Maby i z powrotem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra, Wix101 i 119 gości