Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 15:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:A tu Mysior wita wszystkich o poranku:)
http://www.youtube.com/watch?v=rW0yA0q5 ... e=youtu.be

piękne :D
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pon lip 09, 2012 16:03 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

podalam dalej film o mysiorze :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lip 09, 2012 16:34 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Myślałam chwilę, sama nie wiem co mam napisać po obejrzeniu tego filmu. Wzruszyłam się, ładnie dobrana muzyka - taka trochę smutna a trochę z nadzieją. Jakby tak można ten film rozpropagować... Nie wierzę, że nikomu ten kocio nie przypadnie do serca, nie wzruszy. Żebym tak mogła, jak nie mogę... :( Pięęęęknyyyy filmik.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lip 09, 2012 16:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:Myślałam chwilę, sama nie wiem co mam napisać po obejrzeniu tego filmu. Wzruszyłam się, ładnie dobrana muzyka - taka trochę smutna a trochę z nadzieją. Jakby tak można ten film rozpropagować... Nie wierzę, że nikomu ten kocio nie przypadnie do serca, nie wzruszy. Żebym tak mogła, jak nie mogę... :( Pięęęęknyyyy filmik.

ja go juz propaguje na facebooku :)

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 19:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
elape pisze:Myślałam chwilę, sama nie wiem co mam napisać po obejrzeniu tego filmu. Wzruszyłam się, ładnie dobrana muzyka - taka trochę smutna a trochę z nadzieją. Jakby tak można ten film rozpropagować... Nie wierzę, że nikomu ten kocio nie przypadnie do serca, nie wzruszy. Żebym tak mogła, jak nie mogę... :( Pięęęęknyyyy filmik.

ja go juz propaguje na facebooku :)

Dziękuję :1luvu:
reklamujcie Pampersa gdzie się da ,on zasługuje na cudowny dom :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 09, 2012 19:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mam pytanie jak moge przekonac kobiete ze albo inaczej ,bo moze nie mam racji czy warto starego schorowanego kota utrzymywac przy zyciu za wszelka cene :?: :?: :?: :?:

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 19:25 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Zrobiłam dziś dyżurek na kociarni.Nakarmiłam kociaste,posprzątałam kuwety.
W czasie sprzątania uciekl mi Rex i dorwał Gutka .Tak się chłopaki lały że ledwo co je rozdzieliłam .Oczywiście przez dach uciekła mi Klara i ogólnie dziś miałam pod górkę :roll: Dlatego nie biorę dyżurów ponieważ Darka i sprzatanie nie idzie w parze :?

Jutro na sterylke zabieram Mamuśkę Luny i Moona (elu tak jak dzwonilam będę o godz 10 po 10),Yoko i Ilkę .
Hmm w sumie to chyba Ilka bo dziś zajrzalam jej/jemu pod ogon i Ilka ma dorodne dzwonki :mrgreen:
Nie wiem kto sprawdzał temu kotu płeć przyjmując go na kociarnię,ale proponuję tej osobie wybrać się na badanie wzroku :wink: bo dzwonki duże kocurek ma :mrgreen:

mar_tika

Post » Pon lip 09, 2012 19:27 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:mam pytanie jak moge przekonac kobiete ze albo inaczej ,bo moze nie mam racji czy warto starego schorowanego kota utrzymywac przy zyciu za wszelka cene :?: :?: :?: :?:

Zalezy na co kot choruje i czy cierpi ?

mar_tika

Post » Pon lip 09, 2012 19:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Zrobiłam dziś dyżurek na kociarni.Nakarmiłam kociaste,posprzątałam kuwety.
W czasie sprzątania uciekl mi Rex i dorwał Gutka .Tak się chłopaki lały że ledwo co je rozdzieliłam .Oczywiście przez dach uciekła mi Klara i ogólnie dziś miałam pod górkę :roll: Dlatego nie biorę dyżurów ponieważ Darka i sprzatanie nie idzie w parze :?

Jutro na sterylke zabieram Mamuśkę Luny i Moona (elu tak jak dzwonilam będę o godz 10 po 10),Yoko i Ilkę .
Hmm w sumie to chyba Ilka bo dziś zajrzalam jej/jemu pod ogon i Ilka ma dorodne dzwonki :mrgreen:
Nie wiem kto sprawdzał temu kotu płeć przyjmując go na kociarnię,ale proponuję tej osobie wybrać się na badanie wzroku :wink: bo dzwonki duże kocurek ma :mrgreen:

ja po drugiej ucieczce rexa przy sprzataniu wpadlam na pomysl i wkladalam go do wolnego boksa i se sprzatalam mowie wam jaka mial mine :ryk:

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 19:29 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:mam pytanie jak moge przekonac kobiete ze albo inaczej ,bo moze nie mam racji czy warto starego schorowanego kota utrzymywac przy zyciu za wszelka cene :?: :?: :?: :?:

Zalezy na co kot choruje i czy cierpi ?

na pytanie co sie stalo odpisala mi tak: zycie...po prostu życie....szesnaście lat...u naszego boku....jak my ją kochamy...!!!!!!!!!!!

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 19:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Boksu wolnego na kociarni niet.Zresztą Rex jest po szczepieniach i na dniach pójdzie na kociarnię i tu bedzie problem DUŻY problem :|

Ja kota z racji wieku nie poddałabym eutanazji zresztą chyba wet też nie może kota uśpić ,bo jest stary.
Jeżeli kot nie cierpi,porusza się,nie jest chory załatwia swoje potrzeby do kuwetki ,to nie rozumiem o co chodzi

mar_tika

Post » Pon lip 09, 2012 20:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Boksu wolnego na kociarni niet.Zresztą Rex jest po szczepieniach i na dniach pójdzie na kociarnię i tu bedzie problem DUŻY problem :|

Ja kota z racji wieku nie poddałabym eutanazji zresztą chyba wet też nie może kota uśpić ,bo jest stary.
Jeżeli kot nie cierpi,porusza się,nie jest chory załatwia swoje potrzeby do kuwetki ,to nie rozumiem o co chodzi

cos mu jest bo ona pisze ze .jutro walczę o życie mojej Klarci..............

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 20:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Elu Rexa wrzuciłam na stronę .Bardzo proszę skleć mu jakiś tekst.Ja go muszę jakoś zdjęciowo "zrobić",bo ma fotki koszmarne .Zresztą on wygląda koszmarnie i jest trudnym kotem jezeli chodzi o charakter:/

mar_tika

Post » Pon lip 09, 2012 20:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Elu Rexa wrzuciłam na stronę .Bardzo proszę skleć mu jakiś tekst.Ja go muszę jakoś zdjęciowo "zrobić",bo ma fotki koszmarne .Zresztą on wygląda koszmarnie i jest trudnym kotem jezeli chodzi o charakter:/

a jak tam jego futro uroslo mu juz? a tak wogole to on jest jakis rasowy???

herzpl

Post » Pon lip 09, 2012 21:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
mar_tika pisze:Elu Rexa wrzuciłam na stronę .Bardzo proszę skleć mu jakiś tekst.Ja go muszę jakoś zdjęciowo "zrobić",bo ma fotki koszmarne .Zresztą on wygląda koszmarnie i jest trudnym kotem jezeli chodzi o charakter:/

a jak tam jego futro uroslo mu juz? a tak wogole to on jest jakis rasowy???

Tak ładnie odrastają mu wąsiki i futerko jest miękki i bardzo delikatny, wręcz aksamitny.Rex na pewno jest kotem w typie devon rex ,czy german rex.Nie ma czipa, ani tatuażu więc na 100% pochodzi z pseudohodowli.Wyglądowo jest oki tzn dla miłośników rasy.
Natomiast chrakter ma 100% dominanta :|

Iwoo wrzuć mi proszę na pw opis maluchów .Tzn ile mają mies,ktory kot jest który i jakie mają charkaterki.Na razie wrzucilam je na stronę tak ogólnie

mar_tika

[poprzednia][następna]