Mega pakiet ogłoszeniowy (47 sztuk) za jedyne 10 zł.!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon lip 09, 2012 8:09 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

Frania i Filemon w trakcie oglaszania ;))) Narazie mają po 30 każdy ;>

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

Post » Pon lip 09, 2012 8:37 Re: Ogłoszenia chętnie zrobie dla przytulaków w potrzebie

dark_swan pisze:Dzieki i zapraszam, ogłoszenia oczywiście zwykle robione w ciągu 24h ;)

W jaki sposób mam ew przesłac foty i tekst?Czy teksty sama piszesz?
Jak mamy sie rozliczyć.
Forsy nie mam bo nie mam.Ale czasu też nie mam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lip 09, 2012 19:05 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

dark_swan pisze:Frania i Filemon w trakcie oglaszania ;))) Narazie mają po 30 każdy ;>

I były trzy telefony, jesteśmy już umówieni na 3 spotkania w środę i w czwartek :D
Trzymaj kciuki, żeby się udało przynajmniej jednego malucha wyadoptować :ok: :ok:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon lip 09, 2012 19:44 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

nadal za 10 zł czy juz limit 3 sie skończył i za 18 zł:)?

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Wto lip 10, 2012 5:46 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

mjs pisze:
dark_swan pisze:Frania i Filemon w trakcie oglaszania ;))) Narazie mają po 30 każdy ;>

I były trzy telefony, jesteśmy już umówieni na 3 spotkania w środę i w czwartek :D
Trzymaj kciuki, żeby się udało przynajmniej jednego malucha wyadoptować :ok: :ok:

SUPER! Ja skończyłam Franie i Filemona ogłaszac ok. godz. 15, więc te 3 telefony to fajny wynik ;)
Proszę o wiadomości co do dolaszych losów, lubie wiedzieć czy ogłoszenia przynoszą rezultaty ;>

Proponuję zrobic tak, kolejnego kotka (3) ogłosze jutro, poczekamy chwilke na mozliwość dotarcia do 'ludu' i odpowiedzi, i za chwile kolejne, albo i nie. Bo myslę sobie, że kiciaki sa tak podobne do siebie, że może bez wykorzystywania wszystkich pakietów na 2-3 udałoby się znaleźc fajne domki, bo zdjęcia które dotarly to miód na serce, myśle, że to one sa w tym wypadku głównym motorem napędowym - dobre zdjęcia zwracają uwage na tego konkretnego pośród milionów, a można zostawic pakiecik lub dwa na jakiegos innego waszego podopiecznego jakby dobrze poszło, co o tym myslisz mjs?

dark_swan

Post » Wto lip 10, 2012 5:48 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

olciak84 pisze:nadal za 10 zł czy juz limit 3 sie skończył i za 18 zł:)?

Już limit sie wyczerpal. Szczerze powiedziawszy powinien sie wyczerpac juz dawno, robiąc ta probna 'promocje' (o ile tak to możemy nazwać) miałam na mysli '3 pakiety' w takiej cenie, a zapomniałam sie, że 3 osoby wcale nie równa sie 3 pakiety, i obecnie chwytam się za głowe, bo tego cholender duzo jest. Wczoraj te kociaki 2 ogłaszałam od godziny 6 do godziny 15 xDD Masaaakra jakaś ;D

Apropos co myslicie o tym, aby pakiet zmniejszyc o te mniej popytliwe strony i zrobic na stałe pakiecik po 10 zł. (wyszłoby 40-50 ogłoszeń)? ;))) Może to jest jakiś sposób, żeby kazdy był zadowolony?
Będą chętni, czy raczej wolicie taki?

Albo może opcja do wyboru?
60-70 ogłoszeń - 18 zł.
40-50 ogloszeń - 10 zł?

Pytam, bo sama zbieram na minus w lecznicy mojej podopiecznej, ona dzieki ogłoszeniom przedwczoraj trafiła do domku, no ale minus niestety pozostał na kwote -180 zł., nie wiem jak dla Was, ale dla mnie tragedyja jak nie pracuje, a to nie jeden czterołap dodatkowy pod moją opieką...

dark_swan

Post » Wto lip 10, 2012 7:26 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

dark_swan pisze:
mjs pisze:

SUPER! Ja skończyłam Franie i Filemona ogłaszac ok. godz. 15, więc te 3 telefony to fajny wynik ;)
Proszę o wiadomości co do dolaszych losów, lubie wiedzieć czy ogłoszenia przynoszą rezultaty ;>

Proponuję zrobic tak, kolejnego kotka (3) ogłosze jutro, poczekamy chwilke na mozliwość dotarcia do 'ludu' i odpowiedzi, i za chwile kolejne, albo i nie. Bo myslę sobie, że kiciaki sa tak podobne do siebie, że może bez wykorzystywania wszystkich pakietów na 2-3 udałoby się znaleźc fajne domki, bo zdjęcia które dotarly to miód na serce, myśle, że to one sa w tym wypadku głównym motorem napędowym - dobre zdjęcia zwracają uwage na tego konkretnego pośród milionów, a można zostawic pakiecik lub dwa na jakiegos innego waszego podopiecznego jakby dobrze poszło, co o tym myslisz mjs?

Myślę, że to dobry pomysł, bo kotów ci u nas dostatek. Na wizyty w tym tygodniu zabieram zdjęcia wszystkich maluchów licząc właśnie na to, że przy okazji... One faktycznie bardzo podobne do siebie są, więc możemy stopniować ogłaszanie. Takie piękne zdjęcia robi nasza forumowa queen_ink, stylizacją :wink: zajęła się edit_f :) Zrobiłam dziewczynom reklamę :lol:
Obrazek

mjs

Post » Wto lip 10, 2012 7:44 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 za 10 zł.!

dark_swan pisze:
olciak84 pisze:nadal za 10 zł czy juz limit 3 sie skończył i za 18 zł:)?

Już limit sie wyczerpal. Szczerze powiedziawszy powinien sie wyczerpac juz dawno, robiąc ta probna 'promocje' (o ile tak to możemy nazwać) miałam na mysli '3 pakiety' w takiej cenie, a zapomniałam sie, że 3 osoby wcale nie równa sie 3 pakiety, i obecnie chwytam się za głowe, bo tego cholender duzo jest. Wczoraj te kociaki 2 ogłaszałam od godziny 6 do godziny 15 xDD Masaaakra jakaś ;D

Apropos co myslicie o tym, aby pakiet zmniejszyc o te mniej popytliwe strony i zrobic na stałe pakiecik po 10 zł. (wyszłoby 40-50 ogłoszeń)? ;))) Może to jest jakiś sposób, żeby kazdy był zadowolony?
Będą chętni, czy raczej wolicie taki?

Albo może opcja do wyboru?
60-70 ogłoszeń - 18 zł.
40-50 ogloszeń - 10 zł?

Pytam, bo sama zbieram na minus w lecznicy mojej podopiecznej, ona dzieki ogłoszeniom przedwczoraj trafiła do domku, no ale minus niestety pozostał na kwote -180 zł., nie wiem jak dla Was, ale dla mnie tragedyja jak nie pracuje, a to nie jeden czterołap dodatkowy pod moją opieką...

Dwa zestawy do wyboru to świetny pomysł.
Obrazek

mjs

Post » Śro lip 11, 2012 11:56 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

Ufff kolejdne zgloszenia, i kolejne kicice ogłoszone ;]

dark_swan

Post » Śro lip 11, 2012 17:13 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

i Lucus ogłoszony.
mjs daj mi znać w pt, jak sie toczą adopcje, cos więcej sie dzieje niz tylko te 3 telefony?

dark_swan

Post » Czw lip 12, 2012 11:43 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

kurak chciłam zamówić da Rudego ogłoszenie ale... nie mm jakis fajnych zdjec, jedynie z klatki - co prawda chce dzis cos spróbowac, tylko, że... on jest kurak na wylocie, nie wiem czy dam rade go "przetrzymac" i ile.. :| zastanawiam sie nad poszukaniem zdjec z neta podobnych pyszczków co ten nasz mały... bo zaczyna sie wojna z TŻ, bo twierdzi, że nie da rady juz dłuzej z nim i że Mlode sie mecyz w klatce i za kazdym razem szuka pretekstu by uciec.. a on gryzienia ma dosyc (zreszta ma mase swych zwierzaków) :|

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Czw lip 12, 2012 16:23 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

dark_swan pisze:i Lucus ogłoszony.
mjs daj mi znać w pt, jak sie toczą adopcje, cos więcej sie dzieje niz tylko te 3 telefony?

Telefonów było 5 (na wczoraj), z tego jeden na wejściu odrzucony, bo dom wychodzący przy ulicy. Wczoraj odwiedziłyśmy 2 domy, oba fajne. Jeden niestety chyba teraz nie ma pieniędzy na osiatkowanie balkonu, drugi chyba będzie domem szczęśliwym dla jednej z naszych kić. Ale nie zapeszajmy, tylko trzymajmy kciuki :ok:
Obrazek

mjs

Post » Czw lip 12, 2012 20:17 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

mjs pisze:
dark_swan pisze:i Lucus ogłoszony.

Telefonów było 5 (na wczoraj), z tego jeden na wejściu odrzucony, bo dom wychodzący przy ulicy. Wczoraj odwiedziłyśmy 2 domy, oba fajne. Jeden niestety chyba teraz nie ma pieniędzy na osiatkowanie balkonu, drugi chyba będzie domem szczęśliwym dla jednej z naszych kić. Ale nie zapeszajmy, tylko trzymajmy kciuki :ok:

Czyli jeszcze 2 do sprawdzenia?
Ja po weekendzie ew. zrobie kolejne pakiety - ale decyzja nalezy do ciebie, czy robic czy sie wstrzymac, chwilowo - wiadomo - okres kiedy 'cos sie dzieje' od wystawienia ogłoszenia to ok 2-3 tygodni.

dark_swan

Post » Wto lip 17, 2012 16:27 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

Cioteczki kochane! Weekend i dzisiejszy dzien spędziłam z zepsutym komputerkiem, własnie odebrałam go z serwisu - zajechałam go ]:-> Baaardzo mi niezmiernie przykro z tego powodu. Niestety w związku z usterką opuźnia sie termin realizacji, a w ostatnich dniach zostałam zasypana przez Was drogie cioteczki zamawiające wczesniej z 'termin blizej nieokreslony' i zastanawiam sie jak to ugryźć. Żeby nikt nie poczuł się niezadowolony proponuje takie rozwiazanie tej paskudnej sprawki, dziennie bede ogłaszac 2-3 zwierzaki, ponizej podaje wstepny harmonogram, jeśli komuś nie pasuje podany termin prosze o PW, jesli komus opóźnił się termin 'za bardzo' i mu sie nie podoba ten fakt, prosze o Pw. Myslę, że jednak cioteczki mnie nie udusza - nie dam mojego komputerka skrzywdzic, a to jego wina!

18.07 - Kajtek hugaluśny i koteczka mjs
19.07 - kotek mjs (i jeden zostanie do dalszej realizacji po uzgonieniu i sprawdzeniu dalszego powodzenia ogloszeń???) i Fuks Justy&Zwierzaki i byc może świneczka (w najgorszzym wypadku wrzuce ja na koniec, bo chyba najmniej kłopotliwa ??)
20.07 - koteczka J&Z oraz Julka ASK@
21.07 - nie wiem czy uda mi sie cokolwiek stworzyc, ale jesli tak too pójdą koteczki LimLim

a reszta do dalszego ustalenia ;)))

Cioteczki pasuje? Prosze o wyrozumiałośc, jeśli tylko czas pozwoli i komputer to napewno będzie realizacja szybsza, ale to sa wszystko niemal pełne pakiety i zrobienie 1 pakietu to 4-5H!!! To nie taki pikus ;))) Przy 2 to niemal cały dzień klikania... ;)))

dark_swan

Post » Wto lip 17, 2012 18:43 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

Jak dla mnie spoko- może jeszcze więcej fotek do wyboru będzie i nad treścia ogłoszeń będę mogła dodatowo pomysleć. :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]