Moderator: Moderatorzy
Magda D. pisze:Trochę się ociągałam z podaniem adresu, ale przez kilka dni nie miałam dostępu do neta.
Jeśli chodzi o ten mój skromny zakup, to jak wcześniej wspomniałam proszę, żeby tę kwotę przekazać dla Zombie (trochę byłoby nie fair dorzucać tę parę złotych do wspólnego worka, a potem dzielić to na pół, dla "mojej" kotki).
Jeśli chodzi o aukcję, to mam małe zapytanie - rozumiem, że jeśli chciałabym sprzedać coś od siebie z pożytkiem dla zwierząt, to mogę śmiało zrobić bazarek, albo dorzucić coś do wątku? Ustalam wtedy po prostu formę płatności i sprawdzam koszty wysyłki? Znalazłoby się u mnie parę książek w bardzo dobrym stanie, które mogłabym wystawić na aukcję.
Magda D. pisze:A ja się jeszcze zdecydowałam na "czwóreczkę", zaraz przeleję Ci kasęGdyby tak dało radę rzutem na taśmę wysłać obydwie książki? Jak wtedy wygląda cena wysyłki?
olciak84 pisze:dodaje dla Zombiaczka (no i znow bym chciała by było na jedzonko ulubione):
Nówka - jadalny puder - o smaku blackberry - nablyszczajcy - nigdy nie probowany
kosztował mnie 18 Funtów. Jest to znana w anglii i wychwalana firma, a ten puder ma bardzo wysokie oceny.
Autor wątku ustala cene oraz sposób sprzedaży.
olciak84 pisze:Niestety nie ma terminuale kupowane zostało w oryginalnym sklepie w marcu tego roku. moze wtedy tak luźno od 25 zł ??
plus przesyłka
olciak84 pisze:Dziękuje
oby znalazł sie chetny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości