wiesiaczek1 pisze:trzeba dać troche spokoju temu Misiu

Jak w przedszkolu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:trzeba dać troche spokoju temu Misiu
mziel52 pisze:Co to znaczy mieć odpowiednie genyJa przy szóstce dachowców nie zostawiam talerza nawet na moment. Jak nie ukradną, to przynajmniej wsadzą nos, żeby sprawdzić, co jem ciekawego. (...)
MariaD pisze:Jak kilka młodocianych osobników wkracza do toalety w trakcie jak się skupiasz, jeden siada przed Tobą i bacznie obserwuje z oczami o tak:, inny włazi Ci na plecy, inny na kolana - wierz mi, natchnienie ucieka.
mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek.![]()
![]()
![]()
![]()
Zazusia pisze:mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek.![]()
![]()
![]()
![]()
Myślę, że wątpię![]()
Znajomi adoptowali około 6-cio tygodniową koteczkę. W domu była spokojna rezydentka. Chcieli jej zapewnić towarzystwo.
Mała nie daje jej spokoju już rok. Póki mała nie umiała wskakiwać na sprzęty i meble duża miała względny spokój. Teraz już niestety spokoju niet.
aamms pisze:A tak przy okazji, to czytając Bolusiowe występy przypomniało mi się, co powiedziała do mnie Pani, od której zabierałam Gacię..
Miałam wtedy trzy puchatki: Puchatka, Misia i Felusia.. wszystkie puchato-plaskate o usposobieniach raczej melancholijno-medytacyjnych.. A Gacia była whiskasowym dachowcem z ADHD..
"To teraz nareszcie zobaczy Pani, co to znaczy kot w domu, bo te persy tylko leżą i pachną.. "![]()
I nie powiem, sprawdziło się natychmiast po przywiezieniu Gaci do domu..![]()
AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzęI blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło
Revontulet pisze:AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzęI blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło
Coś mi się wydaje, że już poleciałNa jednym zdjęciu telefon jest, na następnym już nie ma