Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Na razie wątek dla długowłosek czarnulki...
viewtopic.php?f=1&t=143885
Bez nadziei... czy naprawdę?
ruda32 pisze:meksykanka pisze:Na razie wątek dla długowłosek czarnulki...
viewtopic.php?f=1&t=143885
Bez nadziei... czy naprawdę?
co o niej wiadomo? zrobić fb?
horacy 7 pisze:Koteczka jest w schronie od tygodnia przywieziona przez turystów znaleziona na działkach nad jeziorem.Cóż jedni turyści się pozbyli inni załatwili schron i podobno przegląd u weta bo ma brzydką sierść lecz lekarz powiedział ,że jest zdrowa.Ręce mi opadły,chuda z przełysieniami ,brzuch twardy jak kamień lecz zdrowa jak ryba jest .![]()
![]()
horacy 7 pisze:Dzwoniłam do schroniska pytałam o kocięta i ich szczepienia i 4 maluchów w tym ta jasna tri jest poszczepiona,rudy i krówek mają być szczepione dzisiaj najbardziej przeraża mnie ,ze krówek jednocześnie ma być kastrowany.Czy on to przeżyje ,błagałam kierowniczkę by nie kastrowali takiego malucha przy jednoczesnym szczepieniu ale pewnie nikt tego nie weźmie pod uwagę.Boję się o niego.Szylki małe nie szczepione o małe.czarna długowłosa znaleziona na działkach przez turystów więc komuś z turystów sie pewnie znudziła i wyrzucił ją tutaj to domowy kot musiał być.
aleksandrowa pisze:Ajajaj...niedobrze.Może jakieś ogłoszenia dla maluchów bym zrobiła chociaż?
Ps. mam jedną dobrą nowinę, bazarek wreszcie ruszył, a ja niedługo skończę porządki w szafie i jeszcze parę rzeczy mam na bazarekTylko kabel mi się coś popsuł
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Są przepiękny rudy marmurek proludzki gdzieś 6-7 tygodni cudo,
1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:śliczny krówek który wystawia brzuszek do głasków ze 3 miesiĘczny.
2.
horacy 7 pisze:Kocurek z nr.3 jest w tragicznym stanie.Czyli większość walczy o każdy dzień.
3.horacy 7 pisze:Dwie piękne malutkie szylkretowe tri gdzieś 5 tygodniowe z zaropiałymi oczami.
4.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5.horacy 7 pisze:Jest nowa pół długowłosa koteczka która ocierała się o moje nogi ,strasznie chuda brzuch twardy jak kamień też pilnie trzeba ją zabierać.
6.![]()
![]()
![]()
7.![]()
8.
9.
10.
11.
12.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1197 gości