OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 08, 2012 20:00 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Witaj Asiu :1luvu:
Wciąż dobre myśli przesyłam, coby jak najmniej tych przejść z Żuczkiem i innymi kociastymi było :ok:

A co do znikania, to odkryłam, że najmniejsze futra, jak ich nie ma, to są w wersalce z tyłu 8O
Mamy taki odziedziczony po właścicielach mebel i w nim mondre futrzaste znalazły sobie spokojną przystań :smiech3:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie lip 08, 2012 22:25 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

ASK@ pisze:A prosiłam by nie karmić. :cry:
Teraz się pewnie ochoczo maleństwami zajmie... :evil: :evil: :evil:
Im więcej czytam takich tekstów, tym bardziej kocham moją karmicielkę.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lip 09, 2012 5:34 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Mamunia przyszłą dziś wylaszczona. Płaski brzuch, wąska talia i wielki apetyt.Szlag by to jasny trafił. :evil:

Oczywiście straty z wczorajszych gonitw są. mamy a raczej mieliśmy wiatrka.Plasticzany, kupiony kiedyś tam.Stał w małym pokoiku bo upał totalny.Już nie stoi.A właściwie stoi ale w puzzlach. Ubije te koty. Szlag by to jasny trafił :evil:

Lodówka w upały odmówiła całkowicie współpracy.Fakt, chodziła na słowo honoru. Ale mogła jeszcze podulczyć. Mrozi tylko zamrażarka.W reszcie grata temperatura strefy klimatycznej umiarkowanej. Szlag by to trafił jasny :evil:

Żuk ma apetyt. Pochłonął 2 śniadania. Zaraz druga tura leków. Lucynka wdzięczy się. Radar chyba ma coś z dziąsłami.Lucek ciumcia i rozrabia. Karmel leży odłogiem i chłodzi.Julka ma nie spożytą energię bez względu na wysokość słupka rtęci.Biance udało mi się podać milbemax i przeżyć. Tydzień dobrze rozpoczęty. Otwock zalany więc do posesjowej przez opłotki ,nad parkanami kicałam.Oczywiście spodniami wciągnęłam wszelka wilgoć i lazłam z mokrymi w miejscach wiadomych.Kicacz to ja nie jestem. :cry:

Idę myć głowinę i odwłosić sarnie kopytka. Mini sobie dziś zafunduję.A co :!: , lato jest :evil:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 09, 2012 7:32 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Cześć kociaki! :P Jak się dziś macie?
Asiu, myślałaś o poszukaniu leku wśród forumowiczów?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 09, 2012 8:10 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Erin pisze:Cześć kociaki! :P Jak się dziś macie?

Myślalam.Ale by cos działać należy mieć kompa w domu. Więc jak się obrobię to ruszymy. Jak mi znow nic nie siądzie.
Poszlam kupić kroplowki i igły. Paranoja paranoję goni w tym naszym cudnym kraju. Kroplówki tylko na indywidualne zamówienie.Te bardziej wypasione. A wetowska recepta?pytam. Mają się dowiedzieć. Dostałam zwykłe, jakieś tam.
Przed wyjsciem jeszcze omoczylyśmy z córką pupinę Żuka. Cały ąwiat kreci się w około niej. Darciom pyska końca nie bylo. Odparzył sobie ją troszkę jednak. Posmarowane, podmuchane, wypachnione...A gówniarz nie docenił zabiegów tylko pyskówki uskuteczniał.Lucynka zjawiła się oczywiście z pocieszeniem.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 09, 2012 8:15 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

ASK@ pisze:
Erin pisze:Cześć kociaki! :P Jak się dziś macie?

Myślalam.Ale by cos działać należy mieć kompa w domu. Więc jak się obrobię to ruszymy. Jak mi znow nic nie siądzie.
Poszlam kupić kroplowki i igły. Paranoja paranoję goni w tym naszym cudnym kraju. Kroplówki tylko na indywidualne zamówienie.Te bardziej wypasione. A wetowska recepta?pytam. Mają się dowiedzieć. Dostałam zwykłe, jakieś tam.
Przed wyjsciem jeszcze omoczylyśmy z córką pupinę Żuka. Cały ąwiat kreci się w około niej. Darciom pyska końca nie bylo. Odparzył sobie ją troszkę jednak. Posmarowane, podmuchane, wypachnione...A gówniarz nie docenił zabiegów tylko pyskówki uskuteczniał.Lucynka zjawiła się oczywiście z pocieszeniem.
A wet nie może tych kroplówek dla ciebie sprowadzać? Żeby problemy zminimalizować.
Obrazek

hanelka

Post » Pon lip 09, 2012 8:31 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Aniu, zawsze kupowalam u weta. Wczoraj zabrakło i może dziś dowiozą.Wet mówił,że weekend był straszny pod wzgledem ciężkich przypadków i wszystkie zapasy poszły. Jednak nie chcę czekać czy dowiozą czy nie bo Żuk to Żuk.A dzieki recepcie jestem swiadoma,ze kupienie kroplówki graniczy z cudem.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 09, 2012 8:53 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Witam poniedziałkowo :1luvu: Trochę chorowałam i nie wpadałam,Teraz muszę nadgonić zaległości,
Pozdrawiam wszystkich :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lip 09, 2012 8:58 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

ASK@ pisze:Aniu, zawsze kupowalam u weta. Wczoraj zabrakło i może dziś dowiozą.Wet mówił,że weekend był straszny pod wzgledem ciężkich przypadków i wszystkie zapasy poszły. Jednak nie chcę czekać czy dowiozą czy nie bo Żuk to Żuk.A dzieki recepcie jestem swiadoma,ze kupienie kroplówki graniczy z cudem.
Racja, pisałaś... Mi, blondynce, upał szare już zeżarł do końca...
Obrazek

hanelka

Post » Pon lip 09, 2012 8:59 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Taki opis znalazłam tego leku, ale gdzie go kupić nie podają :(

http://leki-informacje.pl/lek/epar/1077,resolor.html
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lip 09, 2012 9:05 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

EEEEEEEEj znalazłam aptekę internetową gdzie można to kupić z Niemiec, ale cena...396zł za 1 opakowanie, robimy zrzutę????

http://goldpharma.com/search/resolor/lang/POLISH/
Obrazek

Goyka

Post » Pon lip 09, 2012 9:10 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Goyka pisze:Taki opis znalazłam tego leku, ale gdzie go kupić nie podają :(

http://leki-informacje.pl/lek/epar/1077,resolor.html

Znalazłam bardziej rozbudowany temat Resoloru. Ale również nie widomo gdzie i w jakim kraju jest dostępny.Czy w ogóle można go zakupić.Czekam na odpowiedź z hurtowni co to zapytania do różnistych krajów wysłała.Pisałam zresztą o tym.

Upal okrutny u nas. Moje szare komórki już dawno się przepalily.Ileś tam upalnych lat temu. Teraz tylko kontrolka się świeci :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 09, 2012 9:14 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

a widziałaś ten mój drugi link- goldpharma, tam można normalnie zamówić Resolor z niemiec
Obrazek

Goyka

Post » Pon lip 09, 2012 9:15 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Goyka pisze:a widziałaś ten mój drugi link- goldpharma, tam można normalnie zamówić Resolor z niemiec

Nie widzialam. Dopiero doszłam.
Ciekawe czy wetowskie recepty honorują?
A w ogóle jek to jest z aptekami internetowymi? Nigdy nie kupowalam.

Goyka to jest 1mg Resolor w tabletkach i opakowanie 28 szt kosztuje ok 400zl?
Na pewno to to?
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 09, 2012 10:17 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Napewno tak to wygląda, Resolor 1mg 28 tabletek, poza tym znajduje się w kategorii : Leki stosowane w czynnościowych zaburzeniach jelit
więc nie może być pomyłki. Wpisz sobie na górze w wyszukiwarce Resolor to Ci wyskoczy, do zapłaty za 1 opakowanie razem z przesyłką 485zł
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]