>>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<<

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 08, 2012 17:12 >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<<

Pod opieką Mamy Kota znajduje się między innymi 5 przecudnej urody maluchów - Frankę, Fraszkę, Floriana, Filemona i Felka:

Obrazek

Rozrabiają za 15, jedzą za 30, a słodyczy mają za 500!

Pieniądze , jakie uda nam się ewentualnie uzyskać z bazarku, zostaną przeznaczone na bieżące potrzeby kociaków.
Wszystkie fanty do kupienia w opcji KUP TERAZ. Koszty przesyłki wg cennika PP pokrywa Kupujący.

Zapraszam gorąco!

WPŁATY:
kwiatkowa 15zł
edit_f 10zł
Monika794 20zł
michalinadzordz 9zł
aneta od zwierzyńca 15zł
Ostatnio edytowano Czw lip 19, 2012 19:03 przez mjs, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lip 08, 2012 18:01 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania dla maluchów Mamy Kota ROBI

KSIĄŻKI:

Obrazek

1. Christopher Isherwood "Samotny mężczyzna" SPRZEDANE MICHALINADZORDZ
Książka nowa, historia miłości i straty znana z doskonałego filmu z Colinem Firthem w roli głównej.

Cena: 5zł

2. Yann Martel "Życie Pi" SPRZEDANE KWIATKOWA
Książka niezwykła, przepiękna, momentami bolesna. Żal mi się z nią rozstawać, ale wiem, że nie będę miała odwagi wrócić do niej.
Raz przeczytana, stan -5

Cena 8zł

3.Szymon Hołownia " Kościół dla średnio zaawansowanych" SPRZEDANA ANETA OD ZWIERZYŃCA
Książka raz czytana, stan 5.

Cena 8zł

Obrazek

1. "Read and discuss. Co o tym sądzisz...? Porozmawiajmy po angielsku' SPRZEDANE QUEEN_INK
Zbiór różnorodnych tematów do dyskusji.
Książka używana, stan +4.

Cena 4zł

2. "Let's discuss it. Jak rozmawiać po angielsku na każdy temat" SPRZEDANE QUEEN_INK
Podobnie jak poprzedniczka, teksty pomocnicze do dyskusji.

Używana, stan +4.

Cena 4zł

UBRANIA

1. Topik Noa Noa

Obrazek Obrazek Obrazek

Używany bardzo niewiele, stan bdb.
Len, długość ramiączek regulowana. Z boku zapinany na suwak.
Rozmiar z metki M, ale wg wymiarów to chyba bardziej L.
Szerokość pod pachami 49cm
Szerokość na dole 51cm
Długość od pachy 34cm

Cena 11zł

2. Kwiecista tunika Zara SPRZEDANA EDIT_F 10ZŁ

3. Elegancka tunika Warehouse SPRZEDANA MONIKA 794

Obrazek Obrazek

Mankiety i wykończenie dekoltu ozdobione zakładkami.

Obrazek Obrazek

Włożona raz, stan idealny.
Cieniutka bawełna. Przymarszczona do dekoltu. Z przodu szarfy do wiązania w kokardkę, krawat, co tam kto chce :) Z tyłu w pasie kilka gumek dopasowujących tunikę do sylwetki. Przód luźny, przymarszczony.
Rozmiar z metki 38.
Szerokość pod pachami 53cm
Szerokość na dole 68cm
Długość od ramienia 75cm

Cena 12zł

4. Spodnie Jackpot

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Nowe z metką.
Cienka bawełna. Kolor czekoladowy, przeszywane musztardowymi nićmi. Trudno mi było je dobrze sfotografować, kolor najbliższy oryginałowi jest na zdjęciu z wewnętrzną wszywką(zdjęcie trzecie).

Rozmiar z metki 28/86 - dłuuugie!
Szerokość w pasie 43cm
Szerokość w biodrach 49cm
Nogawka u góry 29cm
Nogawka na dole 22cm
Długość nogawki od kroku 87cm

Cena z metki 259zł :strach:
U nas za jedyne 28zł :D
Ostatnio edytowano Czw lip 19, 2012 19:01 przez mjs, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

mjs

Post » Nie lip 08, 2012 19:26 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

mjs: czy któraś z tuniczek miałaby zapas na większy niż jakiś czas temu mój brzucholek?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie lip 08, 2012 19:43 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

edit_f pisze:mjs: czy któraś z tuniczek miałaby zapas na większy niż jakiś czas temu mój brzucholek?

Edit, mam wrażenie, że tak. Szara z pewnością, nie wiem jak u kwiecistej byłoby z biustem, brzuszek z całą pewnością zmieściłby się. Myślałam o Tobie, ale nie chciałam być nachalna.... :oops: Zarezerwować?
Możesz podjechac nawet dzisiaj i przymierzyć, ja niestety już nie mogę wsiąść za kierownicę.
Obrazek

mjs

Post » Nie lip 08, 2012 20:19 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

Tuniki rezerwujemy dla Edit do jutrzejszego popołudnia/wieczora. Edit przymierzy :)
Obrazek

mjs

Post » Nie lip 08, 2012 23:21 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

Poproszę Życie Pi

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Pon lip 09, 2012 0:01 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

Jeśli Edit się nie zdecyduje to poproszę nr 3 Elegancka tunika Warehouse
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pon lip 09, 2012 6:34 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

Książki do angielskiego obie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lip 09, 2012 8:27 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

Bardzo dziękuję, Dziewczyny :dance: :dance2:

kwiatkowa - za pół sekundy będzie pw :wink:
Moniko - dam znać wieczorem :kotek:
atramentowa królowo :wink: - zapraszam po książki, dzisiaj na przykład na obiad będą kluski z jagodami, daj znać, czy dołączysz do mnie i Edyty
Obrazek

mjs

Post » Pon lip 09, 2012 16:13 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

mjs pisze:Bardzo dziękuję, Dziewczyny :dance: :dance2:

atramentowa królowo :wink: - zapraszam po książki, dzisiaj na przykład na obiad będą kluski z jagodami, daj znać, czy dołączysz do mnie i Edyty

Chyba już zjadłyście ;) Umówmy się jakoś.

queen_ink

Post » Pon lip 09, 2012 18:10 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

queen_ink pisze:

Hehe, no tak...Asiu, dam książki Edycie w środę, a Ona Tobie w czwartek. Pasuje? Chyba, że przy najbliższym spotkaniu, jeżeli się nie spieszysz.
Obrazek

mjs

Post » Pon lip 09, 2012 18:11 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

monika794 pisze:Jeśli Edit się nie zdecyduje to poproszę nr 3 Elegancka tunika Warehouse

Moniko, szara tunika jest wolna.
Piszę pw.
Obrazek

mjs

Post » Pon lip 09, 2012 21:26 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

mjs pisze:
queen_ink pisze:

Hehe, no tak...Asiu, dam książki Edycie w środę, a Ona Tobie w czwartek. Pasuje? Chyba, że przy najbliższym spotkaniu, jeżeli się nie spieszysz.

Jak możesz, to daj Edycie, bo właśnie mi się przydadzą.

queen_ink

Post » Pon lip 09, 2012 22:38 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

poproszę samotnego mężczyznę :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Wto lip 10, 2012 7:28 Re: >>>Ciekawe książki, ubrania - dla kociaków Mamy Kota <<

michalinadzordz pisze:poproszę samotnego mężczyznę :)

Bardzo proszę i dziękuję za pomoc :D Reszta na pw.
Obrazek

mjs

[następna]