Wątki:
viewtopic.php?f=1&t=143099
viewtopic.php?f=1&t=127144
viewtopic.php?f=1&t=125643
14.07.2012
UWAGA! ponieważ zabrałam na DT 5 maleńtasów z wrocławskiego schronu, część karmy jaką uda mi się kupić za uzbierane pieniążki zostawię dla nich, także w chwili obecnej karma docelowo podzielona zostanie pomiędzy martkę, WroKoty i maleńtasy ze schronu viewtopic.php?f=1&t=144096
ZASADY:
- Do ceny należy doliczyć koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej - w zależności od ilości, wagi itp.
- możliwy odbiór osobisty we wrocławiu w weekendy
- na wpłatę czekamy 3 dni robocze od wysłania pw, chyba, że ustalimy z osobą kupującą inny termin. Po terminie fant wraca na bazarek.
- wysyłka najpóźniej do 3 dni po wpływie wpłaty na podane konto
Kliknij, aby powiększyć miniaturę.
2. Kup Teraz 5zł
etui na notes, bliżej nieokreślony materiał, na zewnątrz miękki, wymiary szczegółowe podam później

3. Kup teraz 10 zł
Etiu zamykane na zamek z czegoś skóropodobnego, z logiem z serialu "weeds", sporo przegródek.
Wgniecenie uwidocznione na zdjęciu - róg książki mi się wcisnął w okładkę etui

EDIT: CUDA panie! normalnie patrzę dzisiaj, a tam nie ma już wgniecenia w etui - się odprostowało jak poleżało sobie grzecznie z boku, znaczy się trwała bestia jest

Wymiary podam jak ktoś będzie zainteresowany.

4. Kup teraz 5 zł
Mysz z sianka dosyć spora, mniej więcej wielkości rozłożonej dłoni

8. Licytacja od 3 zł (3 dni od złożenia pierwszej oferty)
super karteczka z tekstem "Me and my shadow,...miss you and yours",
maluteńka, ale jaka słodka

Pierwsze osoby mogą sobie wybrać po dowolnym gratisie do każdej kupionej rzeczy:
a. papeteria

e. porcelanowa figurka

Zapraszam

Bazarek z książkami na ten sam cel viewtopic.php?f=20&t=143838
SPRZEDANE:
Miały być w gratisie, ale ze względu na zainteresowanie, zostały sprzedane

b. różne słówka angielskie - magnes, słówka można poodrywać i pisać z nich zdania
c. różne słówka angielskie - magnes, słówka można poodrywać i pisać z nich zdania
d. różne słówka angielskie - magnes, słówka można poodrywać i pisać z nich zdania
1. Kup Teraz 7 zł SPRZEDANY

plecak na jedno ramię w kształcie trójkąta, doskonały na rower, nie nosi śladów użytkowania (gadźet z palmolive - metkę z logiem odcięłam, nie widać śladów po tym zabiegu) dosyć pojemny.
5. Kup teraz 5 zł sprzedane

Kubek - kotek porcelanowy z krynicy zdrój, w ogonku jest dziurka i przez nią można pić jak przez słomkę
6. Kup Teraz 10 zł sprzedane

Skrzyneczka/pudełeczko wiklinowe, może służyć jako szkatułka, niestety do tego nie mam patyczka, ale dorzucę wstążkę jakąś ładną do zawiązywania koszyczka.
Pudełka po zewnętrznej mierzone: dł 26cm x 15cm szer x 10 cm wysokości mierzone po zewnętrznej stronie (w środku to tak 7-8 cm głębokości będzie)
7. Kup Teraz 10 zł sprzedane

Skrzyneczka/pudełeczko wiklinowe, może służyć jako szkatułka.
Pudełka po zewnętrznej mierzone: dł 26cm x 15cm szer x 10 cm wysokości mierzone po zewnętrznej stronie (w środku to tak 7-8 cm głębokości będzie)