Malutki BAZYLEK... już w swoim własnym domku:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2012 11:55 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Cudny kociamber :P Mamusia też niczegowata :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 07, 2012 8:42 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Bazyluś jest już po obfitym śniadanku, powiedziałabym nawet że bardzo obfitym :D Nie wiem, gdzie to wszystko się mieści, bo chłopak dalej długi a ściupły bardzo jest :D Pomęczył już mamusię na balkonie, połaził za mną, przyssawka też musiała być :D a teraz wyleguje się w swojej stałej pozycji odpoczynkowej, czyli żaby :D

No dobra...to zdradzimy już pewną tajemniczkę tę co to była drobnym maczkiem pisana :ryk:

w poniedziałek jadę Bazylusia drugi raz zaszczepić, a potem już Bazyluś......................................fru......................do własnego domku :piwa:

Domek już czeka na Bazylka :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob lip 07, 2012 8:49 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

zuzia96 pisze:Domek już czeka na Bazylka :1luvu:

Bardzo, bardzo się cieszę :piwa: :D :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 07, 2012 9:20 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Bazylek będzie miał koleżankę Ziutkę, tylko martwię się czy się dogadają, bo Ziuta jest...Amerykanką, a Bazylek nie zna jeszcze angielskiego :ryk:

Państwo byli kilka lat w USA, tam przygarnęli koteczkę :) i jak wracali już do kraju, to Ziuta oczywiście przyleciała samolotem razem z nimi :) Teraz uznali, że czas się dokocić, bo Ziuta okropnie się nudzi.

Domek wie wszystko o łapce Bazylka, będzie obserwować i pojedzie na kontrolne rtg, chyba nawet do tej samej lecznicy, gdzie Bazylek był leczony
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lip 07, 2012 10:52 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Wonderful, że tak się wyrażę :wink: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 07, 2012 11:50 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Yuppi !!! Za szczescie Bazylka !! A Ziuta w jakim wieku??
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob lip 07, 2012 11:54 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Ojej no śliczności!!!
adeeniet

Post » Sob lip 07, 2012 16:14 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Bazylek jedzie do domku? rewelacja :piwa:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob lip 07, 2012 17:57 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

:D :D :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 07, 2012 22:30 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Goyka pisze:Yuppi !!! Za szczescie Bazylka !! A Ziuta w jakim wieku??

Ziuta ma 4 lata, do tej pory była jedynaczką i nie miała kontaktu z innymi kotami. Nie wiemy, jak przyjmie malucha. Ale mam nadzieję, że Bazyluś oczaruje ją swoim urokiem osobistym, chociaż z kocicami to jest różnie. U mnie maluchy najlepiej przyjmował zawsze Maksiu, a 2 moje kotki na początku zawsze burczą :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lip 08, 2012 15:39 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Chwilkę mnie nie było a tu takie super wieści :D
Bazylku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Nie lip 08, 2012 20:05 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

:1luvu: :piwa: :piwa:

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Nie lip 08, 2012 21:21 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Dzisiaj znowu upał nie do wytrzymania, koty leżały pokotem na podłodze, ja też tam w końcu się przeniosłam, bo faktycznie chłodniej niż na kanapie i tak przeleżeliśmy pół dnia 8) Potem koty powędrowały do przedpokoju na płytki, wiedzą gadzinki gdzie chłodniej :mrgreen:
Teraz u nas jest burza, ale wcale nie jest lepiej, duchota okropna. Ja już wysiadam przy takiej pogodzie :x

Bazylek też dzisiaj padł całkowicie
Obrazek

ale teraz się obudził i próbuje łapką wyłowić z miseczki kostkę lodu, bo powrzucałam kotom do misek lód, żeby woda była chłodniejsza :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lip 08, 2012 21:40 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

Bazylek jak zwykle uroczy :1luvu: jego przyszły domek będzie miał pociechę z niego :ok:
zazdroszczę wam burzy, bo u nas tylko pogrzmiało i chyba poszło do was :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie lip 08, 2012 21:49 Re: Malutki BAZYLEK, zdrówko lepiej:) wracamy do szukania do

ewexoxo pisze:Bazylek jak zwykle uroczy :1luvu: jego przyszły domek będzie miał pociechę z niego :ok:
zazdroszczę wam burzy, bo u nas tylko pogrzmiało i chyba poszło do was :roll:

Tylko biedna Ziuta nie ma jeszcze świadomości, że jej życie zmieni się teraz diametralnie :mrgreen: nie machnie już sobie swobodnie ogonem, oj nie :ryk:

a z burzy pożytku wielkiego nie było, już sobie poszła dalej, a duchota jak była tak została :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]